Isınma Köşesi
Re: Isınma Köşesi
Tayfun kardeşim güzel gidiyorsun biraz daha sık dişini kardeşim başaracaksın sana inanıyorum ben. Ama stres yapma sakın.
Kaç dakikada çözdün denemeyi ?
Ben evde Türkçe paragrafta 35/40 ten aşağı düşmüyorum ama denemelerde değşiyor ya en yüksek 37/40 yaptım.
Ben evde Türkçe paragrafta 35/40 ten aşağı düşmüyorum ama denemelerde değşiyor ya en yüksek 37/40 yaptım.
En son tayfun29 tarafından 30 Ara 2014, 20:43 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Etrafında ki kurt görünümlü kuzulara değil kuzu görünümlü kurtlara dikkat et
İnşAllah bakalım abi Türkçeyi kasıyorumRehber yazdı:Tayfun kardeşim güzel gidiyorsun biraz daha sık dişini kardeşim başaracaksın sana inanıyorum ben. Ama stres yapma sakın.

- Köylü Kızı
- Onursal Üye
yanlışı düzeltebilsem aslında bende dikkatsizlik varRehber yazdı:Yanlış yapmaya devam Zahra Sadat yanlış yapmak başarıya atılan ilk adımdır.htc-directioner yazdı:bugün 30 paragraf sorusu çözdüm ama kötüydü![]()
13'ü yanlış çok utanıyorum
Gene felsefe yaptım.
- rüfeyde
- Doçent
Tayfun harikasın bence
hatice üzülme benimde yarı yarıya yanlıs cıktıydı pragraf sorularım oturdum agladım sinirden
çözdükçe çogalır dedi tecrübeliler inş öyle olur

hatice üzülme benimde yarı yarıya yanlıs cıktıydı pragraf sorularım oturdum agladım sinirden

Gülene neden gülüyorsun diye sorulmaz; ama ağlayana neden ağladığı sorulur.
Sen de dualarında ağla ki, Rabbin sebebini sorsun!
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
1 saat 36 dakika ben bıraktım çözmeyitayfun29 yazdı:Kaç dakikada çözdün denemeyi ?
Yok onu demiyorum hiç bir denemeyi tamamen çözmedin mi YGS denemesi 40/40/40/40 olandanhtc-directioner yazdı:1 saat 36 dakika ben bıraktım çözmeyitayfun29 yazdı:Kaç dakikada çözdün denemeyi ?
Valla abla banada öyle diyorlar düzelir diye bakalım düzelecek mihtc-directioner yazdı:yanlışı düzeltebilsem aslında bende dikkatsizlik varRehber yazdı:Yanlış yapmaya devam Zahra Sadat yanlış yapmak başarıya atılan ilk adımdır.htc-directioner yazdı:bugün 30 paragraf sorusu çözdüm ama kötüydü![]()
Gene felsefe yaptım.

Dikkatsizlik bendede oluyor ya bide en ufak birşeyde dikkatim dağılıyo konuşsa birisi yanımda hayatta soru çözemem bi ara denemedeyiz hocayla bi çocuk konuşuyodu durmadan konuşuyolar konuşuyolar ayıptır yani dedim hocam bi susunda soru çözelimhtc-directioner yazdı:yanlışı düzeltebilsem aslında bende dikkatsizlik varRehber yazdı:Yanlış yapmaya devam Zahra Sadat yanlış yapmak başarıya atılan ilk adımdır.htc-directioner yazdı:bugün 30 paragraf sorusu çözdüm ama kötüydü![]()
Gene felsefe yaptım.

Haaa indireydin ağzının üstüne kazmayı 

- Köylü Kızı
- Onursal Üye
ben İlahiyat istediğim için sadece türkçe ve sosyal çözüyorum arada birkaç tane matt ve fen çözüyom ama ağırlık olarak Türk-Sostayfun29 yazdı:Yok onu demiyorum hiç bir denemeyi tamamen çözmedin mi YGS denemesi 40/40/40/40 olandanhtc-directioner yazdı:1 saat 36 dakika ben bıraktım çözmeyitayfun29 yazdı:Kaç dakikada çözdün denemeyi ?
Yok hocamdır yani o kadar da değillRehber yazdı:Haaa indireydin ağzının üstüne kazmayı

Sinirden dedim ya yoksa öylede demezdim ama bi yere kadar yani.
- rüfeyde
- Doçent
Valla tayfun bilmiyorum kardeşimi ilk kez kıskandım
bir soru bankası bile bitirmeden full çekti türkçeyi ama bence aöllü olmamız dejavantaj yani ben çok heyecan yaparım sırf ondan bile birçok yanlış yaparım 

Gülene neden gülüyorsun diye sorulmaz; ama ağlayana neden ağladığı sorulur.
Ya senin en büyük şansın ne biliyomusun lys gibi bi derdin yok ben bide lys çalışıyorum bilmiyorum ki ya lys girmesem İlahiyat mı okusam kararsızım eğer LYS bırakırsam ben YGS de 420 den aşağı puan almam ama kararsızım.htc-directioner yazdı:ben İlahiyat istediğim için sadece türkçe ve sosyal çözüyorum arada birkaç tane matt ve fen çözüyom ama ağırlık olarak Türk-Sostayfun29 yazdı:
Yok onu demiyorum hiç bir denemeyi tamamen çözmedin mi YGS denemesi 40/40/40/40 olandan
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
ben matematiği gürültü içerisinde çözebilirim ama sözel dersleri yapamıyorum sessizlik olması şarttayfun29 yazdı:
Dikkatsizlik bendede oluyor ya bide en ufak birşeyde dikkatim dağılıyo konuşsa birisi yanımda hayatta soru çözemem bi ara denemedeyiz hocayla bi çocuk konuşuyodu durmadan konuşuyolar konuşuyolar ayıptır yani dedim hocam bi susunda soru çözelim