Edebiyatta ki bütün sanatçıları ve sanatçıların eserlerini eserlerinin muhtevasını ezberlemeniz lazım demedi demeyin

Kıskanma ya hayırlısı böyleymiş sen elinden geleni yap bence sizin işiniz çok kolay halledilir yani test çözüp puanınızı yükseltirsiniz.Türkçede gerçekten anlayarak paragraf sorularını çözmen gerek ve dikkatli okuman anlamadan geçmemen gerekiyor.Paragrafta okuduğunda kesin olarak sonucu bulamıyabilirsin ama eleyebileceğin birkaç şık olur eledikten sonra tekrar okumayacaksın tarayacaksın hızlıca benim şuan yaptığım bu sanki biraz gelişme var dün ilk defa 40 paragrafı 57 dk da bitirdim 37/40 yaptım.rüfeyde yazdı:Valla tayfun bilmiyorum kardeşimi ilk kez kıskandımbir soru bankası bile bitirmeden full çekti türkçeyi ama bence aöllü olmamız dejavantaj yani ben çok heyecan yaparım sırf ondan bile birçok yanlış yaparım
sen bilirsin canımtayfun29 yazdı:Ya senin en büyük şansın ne biliyomusun lys gibi bi derdin yok ben bide lys çalışıyorum bilmiyorum ki ya lys girmesem İlahiyat mı okusam kararsızım eğer LYS bırakırsam ben YGS de 420 den aşağı puan almam ama kararsızım.htc-directioner yazdı:ben İlahiyat istediğim için sadece türkçe ve sosyal çözüyorum arada birkaç tane matt ve fen çözüyom ama ağırlık olarak Türk-Sostayfun29 yazdı:
Yok onu demiyorum hiç bir denemeyi tamamen çözmedin mi YGS denemesi 40/40/40/40 olandan
Ben matematiği müzik açıp çözüyorum yinede sıkıntı yok ama Türkçeyi varya imkansız saat bile tık tık etmeyecekhtc-directioner yazdı:ben matematiği gürültü içerisinde çözebilirim ama sözel dersleri yapamıyorum sessizlik olması şarttayfun29 yazdı:
Dikkatsizlik bendede oluyor ya bide en ufak birşeyde dikkatim dağılıyo konuşsa birisi yanımda hayatta soru çözemem bi ara denemedeyiz hocayla bi çocuk konuşuyodu durmadan konuşuyolar konuşuyolar ayıptır yani dedim hocam bi susunda soru çözelim
aynen valla işimiz zortayfun29 yazdı: Ben matematiği müzik açıp çözüyorum yinede sıkıntı yok ama Türkçeyi varya imkansız saat bile tık tık etmeyecek
Konu ile alakalı değil amahtc-directioner yazdı:aynen valla işimiz zortayfun29 yazdı: Ben matematiği müzik açıp çözüyorum yinede sıkıntı yok ama Türkçeyi varya imkansız saat bile tık tık etmeyecek
gerçekten mi? ismi netayfun29 yazdı:Konu ile alakalı değil amahtc-directioner yazdı:aynen valla işimiz zortayfun29 yazdı: Ben matematiği müzik açıp çözüyorum yinede sıkıntı yok ama Türkçeyi varya imkansız saat bile tık tık etmeyecek
Türkçe hocamızda Urfalı heDersi anlatırken hep bana bakıyo
Benim özümde toprağına kurban olduğum Diyarbakır ne hava atıyorsun.tayfun29 yazdı:Konu ile alakalı değil amahtc-directioner yazdı:aynen valla işimiz zortayfun29 yazdı: Ben matematiği müzik açıp çözüyorum yinede sıkıntı yok ama Türkçeyi varya imkansız saat bile tık tık etmeyecek
Mehmethtc-directioner yazdı:gerçekten mi? ismi netayfun29 yazdı:
Konu ile alakalı değil ama
hemşehrimtayfun29 yazdı:Mehmethtc-directioner yazdı:gerçekten mi? ismi netayfun29 yazdı:
Konu ile alakalı değil ama
Evethtc-directioner yazdı:hemşehrimtayfun29 yazdı:
Mehmet
tayfun29 yazdı:Evethtc-directioner yazdı:hemşehrimtayfun29 yazdı:
MehmetMakara birisi