Isınma Köşesi
Re: Isınma Köşesi
Anladım o zaman biraz azalt bende demli severdim azaltmaya başladım 

Sonuna kadar savaşmaya hazırım ve elimden geleni yapıcam !
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
evet haklısın tabiCartenza yazdı:Anladım o zaman biraz azalt bende demli severdim azaltmaya başladım
ama açık ve şekerli sevmiyorum
zaten bunun yüzünden kansız oldum
Bende de varhtc-directioner yazdı:evet haklısın tabiCartenza yazdı:Anladım o zaman biraz azalt bende demli severdim azaltmaya başladım
zaten bunun yüzünden kansız oldum

- Köylü Kızı
- Onursal Üye
evet galiba öyle olduCartenza yazdı:Bende de varhtc-directioner yazdı:evet haklısın tabiCartenza yazdı:Anladım o zaman biraz azalt bende demli severdim azaltmaya başladım
zaten bunun yüzünden kansız oldumbak yanlıs yapmisiz demek
Peki hiç yaptıklarınızdan pişmanlık duyduğunuz bir şey oldu mu ?
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
evet ben her yaptığım şeyden pişmanlık duyarım özellikle söylediklerimdenCartenza yazdı:Peki hiç yaptıklarınızdan pişmanlık duyduğunuz bir şey oldu mu ?
önce bir şeyi söylüyorum sonra acaba keşke demeseydim falan gibi tereddütlere düşüyorum
Anladım abla buna olanak sağlayan şey ney karşında kini üzmek istememen mi yoksa soyleyeceklerine değmeyen biri olduğu için mi ?htc-directioner yazdı:evet ben her yaptığım şeyden pişmanlık duyarım özellikle söylediklerimdenCartenza yazdı:Peki hiç yaptıklarınızdan pişmanlık duyduğunuz bir şey oldu mu ?
önce bir şeyi söylüyorum sonra acaba keşke demeseydim falan gibi tereddütlere düşüyorum
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
üzmememden kaynaklanıyorCartenza yazdı:Anladım abla buna olanak sağlayan şey ney karşında kini üzmek istememen mi yoksa soyleyeceklerine değmeyen biri olduğu için mi ?htc-directioner yazdı:evet ben her yaptığım şeyden pişmanlık duyarım özellikle söylediklerimdenCartenza yazdı:Peki hiç yaptıklarınızdan pişmanlık duyduğunuz bir şey oldu mu ?
acaba kırdımmı diye içimi yiyorum
yoksa yanlış bir şeymi söyledim gibisi
Bence tanıdığım kadarıyla kırıcı olamayacak kadar iyi birisin emin olabilirsin en azından benim için 

- Köylü Kızı
- Onursal Üye
teşekkür ederimCartenza yazdı:Bence tanıdığım kadarıyla kırıcı olamayacak kadar iyi birisin emin olabilirsin en azından benim için

kahve içmem hiç mi içmedim içtim tabi ki o da zorla içirdiler
kahve ancak kız istemeye gittiğimizde mecbur bir fincan içeceğim yoksa işimiz var
Pişmanlık konusuna gelince pişmaniye gibiyim men.

kahve ancak kız istemeye gittiğimizde mecbur bir fincan içeceğim yoksa işimiz var

Nasıl oluyor o pişmaniye gibi olmakRehber yazdı:kahve içmem hiç mi içmedim içtim tabi ki o da zorla içirdiler
kahve ancak kız istemeye gittiğimizde mecbur bir fincan içeceğim yoksa işimiz var![]()

anlatılmaz yaşanır cartenza 

Anlamamam doğal yani o zaman sorun yokRehber yazdı:anlatılmaz yaşanır cartenza

- Köylü Kızı
- Onursal Üye
alemsiniz vallaCartenza yazdı:Anlamamam doğal yani o zaman sorun yokRehber yazdı:anlatılmaz yaşanır cartenza