en iyşisi uyumakCartenza yazdı:Evet Annelerimizin en büyük derdi bu konuda haklısınıztebessümm yazdı:ben gazete okumayı severim ama çocuk ders ev derken vakit kalmıyor

en iyşisi uyumakCartenza yazdı:Evet Annelerimizin en büyük derdi bu konuda haklısınıztebessümm yazdı:ben gazete okumayı severim ama çocuk ders ev derken vakit kalmıyor
Aşırı fazla izliyorsa adına üzüldümhtc-directioner yazdı:benim takip etmeme gerek yokCartenza yazdı:Haberleri düzenli takip eden var mi ve takip ettiğiniz her gün mutlaka aldığınız gazete var mi ? Ben düzenli takip ederim ve is gereği her sabah sözcü posta sabah bazı günler farklı gazeteleri okurum sıkıntı mı alır götürür haberleri takip etmek önemli tabi en çok takip ettiğim gazete sözcüdür
babam sabah akşam hep haberleri izler bizde mecburen görüyoruz A Haber izliyor
2 gundur yorgan dosek yatıyorum vakit araları eşim eve gelio hemen karantina odama çekiliyorum grip enese geçmesin diyetebessümm yazdı:ben gazete okumayı severim ama çocuk ders ev derken vakit kalmıyor
Evet ablacım o konuda da hem fikirimtebessümm yazdı:en iyşisi uyumakCartenza yazdı:Evet Annelerimizin en büyük derdi bu konuda haklısınıztebessümm yazdı:ben gazete okumayı severim ama çocuk ders ev derken vakit kalmıyor![]()
![]()
ablam maske takarsa geçmez takmassan bulaşırrüfeyde yazdı:2 gundur yorgan dosek yatıyorum vakit araları eşim eve gelio hemen karantina odama çekiliyorum grip enese geçmesin diyetebessümm yazdı:ben gazete okumayı severim ama çocuk ders ev derken vakit kalmıyoröpüp koklayamadım canım çok cekio onu
evde aldı basını gidiyo bakalım en cok ne kadar dagılır
rüfeyde yazdı:2 gundur yorgan dosek yatıyorum vakit araları eşim eve gelio hemen karantina odama çekiliyorum grip enese geçmesin diyetebessümm yazdı:ben gazete okumayı severim ama çocuk ders ev derken vakit kalmıyoröpüp koklayamadım canım çok cekio onu
evde aldı basını gidiyo bakalım en cok ne kadar dagılır
Of aksam aksam canım yandı yarüfeyde yazdı:canım hastaneyi hatırlıyo maskeyi görünce bir aglıyo ki sormaantibiyotik aldım hemen yarına toparlarım inş
Oh oh ısır vallarüfeyde yazdı:ısırcam bile Cartenza![]()
canım benim kıyamam onarüfeyde yazdı:canım hastaneyi hatırlıyo maskeyi görünce bir aglıyo ki sormaantibiyotik aldım hemen yarına toparlarım inş
sende ışık gördümtebessümm yazdı:canım benim kıyamam onarüfeyde yazdı:canım hastaneyi hatırlıyo maskeyi görünce bir aglıyo ki sormaantibiyotik aldım hemen yarına toparlarım inş
![]()
ama ablacığım grip virütük olduğu için antibiyotik etki etmez
sadece yararlı bakterileri öldürür.gripte en iyi şey ballı limon+cold mix damla
Bol bol ablacım hatırladığım her an dua ediyorum her kes içinrüfeyde yazdı:Allaha şükür daha kötü durumda olanlar var canım dua edelim onlar için