biz köyde büyüdük gece yarısı freziyek oynardık

sonra hımbıl oynardık

sende mi üstüne alındınhtc-directioner yazdı:ne kadar fedakarsınRehber yazdı:vur de vurak öl de ben hariç herkes ölsün benim hayallerim var
gözlerim yaşardı
biz yakartop ve çelik dediğimiz bir oyun vardı onu oynardıktebessümm yazdı:arkadaşlar küçükken en sevdiğiniz oyunlar neydi?
biz köyde büyüdük gece yarısı freziyek oynardıkadı garip ama güzeidi
sonra hımbıl oynardıkbu oyunları duydunuz mu?
![]()
yakartop mu???tebessümm yazdı:bende oynardım ama yaşlandım![]()
![]()
ben hiç duymadım böyle oyunlar ama hemen araştırıp bakıyorum google amca sana işim düştütebessümm yazdı:arkadaşlar küçükken en sevdiğiniz oyunlar neydi?
biz köyde büyüdük gece yarısı freziyek oynardıkadı garip ama güzeidi
sonra hımbıl oynardıkbu oyunları duydunuz mu?
![]()
Aynen bugün çok doğum günü var dolu dolutebessümm yazdı:bugün forumda doğum günü olan üye çok![]()
ben yalnız giriyorum 2015 e
beraber giriyoruz ya iştetebessümm yazdı:bugün forumda doğum günü olan üye çok![]()
yakan top sanki daha iyi yakıştıCartenza yazdı:Aynen bugün çok doğum günü var dolu dolutebessümm yazdı:bugün forumda doğum günü olan üye çok![]()
ben yalnız giriyorum 2015 eben sek sek ortada sıçan falan
uzakta olsakta beraberizhtc-directioner yazdı:beraber giriyoruz ya iştetebessümm yazdı:bugün forumda doğum günü olan üye çok![]()
Eskiden öyle derdik diye şey ettim ablacımtebessümm yazdı:yakan top sanki daha iyi yakıştıCartenza yazdı:Aynen bugün çok doğum günü var dolu dolutebessümm yazdı:bugün forumda doğum günü olan üye çok![]()
ben yalnız giriyorum 2015 eben sek sek ortada sıçan falan
![]()