sizlwrle tanışmak çok güzel

teşekkür ederim kardeşim benimCartenza yazdı:Hatice ablama erkek mi yok hem senin kadar anlayışlısını bulsunlar da görelim bakalım artistler![]()
Bitti ablacımhtc-directioner yazdı:teşekkür ederim kardeşim benimCartenza yazdı:Hatice ablama erkek mi yok hem senin kadar anlayışlısını bulsunlar da görelim bakalım artistler![]()
![]()
sende İnşallah kız arkadaşınla mutlu olursun
geçen bizim arkadaşlara bir fasülye yaptım parmaklarını ısırdılar aşhaneci rehber ustatebessümm yazdı:![]()
![]()
kalmamış rehber
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sen yemek yap bize
Bir gün oda olur ablam mezun olalim bir gün o gunleride görürüztebessümm yazdı:arkadaşlar burada çok güzel dostluk kurdukaz çok hepimiz fotolarımızı gördük
sizlwrle tanışmak çok güzelsizlerle farklı ortamda farklı zamanda tanışmak isterdim
![]()
bizde isterizRehber yazdı:geçen bizim arkadaşlara bir fasülye yaptım parmaklarını ısırdılar aşhaneci rehber ustatebessümm yazdı:![]()
![]()
kalmamış rehber
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sen yemek yap bize
neeCartenza yazdı:Bitti ablacımhtc-directioner yazdı:teşekkür ederim kardeşim benimCartenza yazdı:Hatice ablama erkek mi yok hem senin kadar anlayışlısını bulsunlar da görelim bakalım artistler![]()
![]()
sende İnşallah kız arkadaşınla mutlu olursun
inşallahCartenza yazdı:Bir gün oda olur ablam mezun olalim bir gün o gunleride görürüztebessümm yazdı:arkadaşlar burada çok güzel dostluk kurdukaz çok hepimiz fotolarımızı gördük
sizlwrle tanışmak çok güzelsizlerle farklı ortamda farklı zamanda tanışmak isterdim
![]()
malzemeleri aldıktan sonra neden olmasıntebessümm yazdı:bizde isterizRehber yazdı:geçen bizim arkadaşlara bir fasülye yaptım parmaklarını ısırdılar aşhaneci rehber ustatebessümm yazdı:![]()
![]()
kalmamış rehber
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sen yemek yap bize![]()
dostum vallahi bir kızla hiç konuşabileceğimi zannetmiyorum ısındığım zamanda o benden kopamıyor benim kalbim okyanus gibidirCartenza yazdı:Olsun belki bir gün öyle bir konuşursun ki her şeyin en iyisine kavusursun boyle düşünmek lazimRehber yazdı:ben kimseye aşk olamıyorum çünkü kızlarla konuşamıyorum dilim lal oluyor elim ayağım titriyor ama bir kız arkadaşım olsun yol arkadaşım olsun isterim ama huyum kurusun işte
tebessüm adana alayım ben
Rehber yazdı:dostum vallahi bir kızla hiç konuşabileceğimi zannetmiyorum ısındığım zamanda o benden kopamıyor benim kalbim okyanus gibidirCartenza yazdı:Olsun belki bir gün öyle bir konuşursun ki her şeyin en iyisine kavusursun boyle düşünmek lazimRehber yazdı:ben kimseye aşk olamıyorum çünkü kızlarla konuşamıyorum dilim lal oluyor elim ayağım titriyor ama bir kız arkadaşım olsun yol arkadaşım olsun isterim ama huyum kurusun işte
tebessüm adana alayım ben
ya özür dilerim hiç demeseydim keşke canını sıktım galibaCartenza yazdı:İliskimiz bitti ablacım
dün konuşmalarından tahmin etmiştim hislerim çok guvvetlidir beni küçük iken keskin nefesli hocaya götürdülerCartenza yazdı:İliskimiz bitti ablacım