tamam tamamhtc-directioner yazdı:abla yaaaarüfeyde yazdı:Rehber bunu nerden ogrenndi acıklama istiyoruz![]()
öylesine ne yaptığımı söylemiştim
yaaa of

bida söleme bak dalga geciyo pis Rehber

tamam tamamhtc-directioner yazdı:abla yaaaarüfeyde yazdı:Rehber bunu nerden ogrenndi acıklama istiyoruz![]()
yaaa of
Rüfeyde abla ne yapcaz ağlıyor dayanamam kihtc-directioner yazdı:abla yaaaarüfeyde yazdı:Rehber bunu nerden ogrenndi acıklama istiyoruz![]()
yaaa of
ben senin yerine olsam açıklamazdımhtc-directioner yazdı:abla yaaaarüfeyde yazdı:Rehber bunu nerden ogrenndi acıklama istiyoruz![]()
yaaa of
Kusmeyin ya ne olacak hem açıklaması daha iyi yyoksa isyan cikarticaktik forumda kaos yasanacaktiRehber yazdı:ben senin yerine olsam açıklamazdımhtc-directioner yazdı:abla yaaaarüfeyde yazdı:Rehber bunu nerden ogrenndi acıklama istiyoruz![]()
yaaa of![]()
ne ise artık küstüm sana
Tamam ablacım bende seviyorum Hatice anlamı da simdi reis sensinrüfeyde yazdı:ben sevdim onu susar şimdi![]()
Tebessümmm şittt ses to sses
Arkandayız Hatice !!!!htc-directioner yazdı:küsersen küs asıl ben senle konuşmayacağım![]()
![]()
tamam artık konuşmuyorum seninlehtc-directioner yazdı:küsersen küs asıl ben senle konuşmayacağım![]()
![]()
Rehbere dokunamazlık verelim bu korkuyla olmaz kiRehber yazdı:evet sonra adminler gene beni banlayacaktı
Yapmayın ben yaparım kızartma hep beraber yeriz hem benim tupumde biter kusulurmu yaRehber yazdı:tamam artık konuşmuyorum seninlehtc-directioner yazdı:küsersen küs asıl ben senle konuşmayacağım![]()
![]()
oy kıyarrıııım ya günah keçisi olmuşşRehber yazdı:evet sonra adminler gene beni banlayacaktı