Isınma Köşesi
Re: Isınma Köşesi
[/quote]
onunda haricinde bana cok abes geliyor evlen demek yada cocugunuz olsun denmesi çok itici çok özel bir konu bence bunlar bana diyenlere de tepkim sert oluyor Enes 5 yasında kızım e kardesı olsun dedı gecen bi akrabamız Veren allah degilmi dedim o vaktii ve zamanını bilir diyip cıktım 1 saat sonra ısım bıttı odaya gırdım yıne aynı konu igrenc yanı kalp kırmakta ıstemıyor ınsan hele kendımden yasca cok buyugu olunca[/quote]
abla bana da söylüyorlar bak benim yaşım 24 düşün karşımdaki kadın 35 yaşında bana 2 çocuğu var evliliin ne zaman diyor bende napim garibim işte utangaç utangaç halıya bakıyorum kadının yerine ben utanıyorum
onunda haricinde bana cok abes geliyor evlen demek yada cocugunuz olsun denmesi çok itici çok özel bir konu bence bunlar bana diyenlere de tepkim sert oluyor Enes 5 yasında kızım e kardesı olsun dedı gecen bi akrabamız Veren allah degilmi dedim o vaktii ve zamanını bilir diyip cıktım 1 saat sonra ısım bıttı odaya gırdım yıne aynı konu igrenc yanı kalp kırmakta ıstemıyor ınsan hele kendımden yasca cok buyugu olunca[/quote]
abla bana da söylüyorlar bak benim yaşım 24 düşün karşımdaki kadın 35 yaşında bana 2 çocuğu var evliliin ne zaman diyor bende napim garibim işte utangaç utangaç halıya bakıyorum kadının yerine ben utanıyorum
- rüfeyde
- Doçent
aynen evlilik ilk yıl dönümümde oglum 3 aylıktıtebessümm yazdı:Bencede abla en az 2 yıl kendimden biliyorum![]()
Yoksa çok büyük sıkıntı oluyor
Biz 2.yılı bitirdik kızım 15 aylık
Evliliğimden hiç bir şey anlamadım

Gülene neden gülüyorsun diye sorulmaz; ama ağlayana neden ağladığı sorulur.
Sen de dualarında ağla ki, Rabbin sebebini sorsun!
- rüfeyde
- Doçent
Enes evlilik için gercekten çok küçüksün hele bi meslegini eline al ekmegini kazan askerligini yap ne bilim ya evlılık icin ergegın yası en az bence 27 28 olmalı
bayanında en az 23 24 olması laızm

Seni çok iyi Anlıyorum abla ben doğum yapana kadar istifra ettimrüfeyde yazdı:aynen evlilik ilk yıl dönümümde oglum 3 aylıktıtebessümm yazdı:Bencede abla en az 2 yıl kendimden biliyorum![]()
Yoksa çok büyük sıkıntı oluyor
Biz 2.yılı bitirdik kızım 15 aylık
Evliliğimden hiç bir şey anlamadım![]()
ayy çok kötü hastane hastane dolasıyorduk cocugun olması haricinde birde hamilelik var aşırı zor geçmişti eşim evlendigine pişman olmuştu bir nevi günde 13 15 kez istifra eden yemek pişirmeyi bırak evi toplamayan yatan bir kadın
![]()
kıyamam ya cok t
haf yani

Hep yatıyordum zaten pek kiloda almadım gerçekten zor bi durum

Kredi:193
Dönem:8
<3mezun<3
Dönem:8
<3mezun<3

abla askerliğimi yaptım her şey tamam bir tek ekmeğimi kazanmaya çalışıyorum tek hedefim tahsilimi bitirmek ondan sonra evlilikrüfeyde yazdı:Enes evlilik için gercekten çok küçüksün hele bi meslegini eline al ekmegini kazan askerligini yap ne bilim ya evlılık icin ergegın yası en az bence 27 28 olmalıbayanında en az 23 24 olması laızm
aynen katılıyorum sana
bizim sınıfta gençler var ben yaş olarak hepsinden hemen hemen büyüğüm ama gençler şehevi duygularına yenik düşüp akılları güçleri karı kız muhabbetinde böyle gençleri evlendirmeye kalkarsan sonu kızın kadın olması kadın olduktan sonra dul kalmasıdır
- rüfeyde
- Doçent
yani erkek içinde zor sonucta ıkısıde farklı hayallerle evlenıyor sonu hüsran 

evet kızların hayalleri güzel ona bir şey diyemem amenna ama bu erkekler hayalleri fesatlıktan başka bir şey değil yok abla normalde evleniyr ama evlendiği kızı kuma niye getiriyorsun be gerizekalı adam zaten senin yol arkadaşın var yazık günah değil mi kızı elaleme rezil ediyorsunrüfeyde yazdı:yani erkek içinde zor sonucta ıkısıde farklı hayallerle evlenıyor sonu hüsran
Bugün hangi şehirde hangi ülkede olmak isterdiniz samimice
Ben İRAN VE AZERBAYCAN
Ben İRAN VE AZERBAYCAN
Kanada ama olmazsa İskandinavya da her hangi bir yer deRehber yazdı:Bugün hangi şehirde hangi ülkede olmak isterdiniz samimice
Ben İRAN VE AZERBAYCAN

Sonuna kadar savaşmaya hazırım ve elimden geleni yapıcam !
Siz oynayin abla ben beceremiyorum zaten uyurum ben simditebessümm yazdı:hadi mellet toplanın oyun oynayacaz![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Sonuna kadar savaşmaya hazırım ve elimden geleni yapıcam !
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
SUUDİ ARABİSTAN
TEBESSÜM KIZINLA OYNA SANA KUTU KUTU PENSE