herkesCartenza yazdı:Nasıl ablam seni kim yalniz bıraktıtebessümm yazdı:yalnızlıkk![]()
![]()

herkesCartenza yazdı:Nasıl ablam seni kim yalniz bıraktıtebessümm yazdı:yalnızlıkk![]()
![]()
Demek öyle ablacım bak özünde iyi çocugumdur ama senide uzmusler biz pis metalciyiz yani şöyle kemiklerini kirayim onlarıntebessümm yazdı:herkesCartenza yazdı:Nasıl ablam seni kim yalniz bıraktıtebessümm yazdı:yalnızlıkk![]()
![]()
![]()
![]()
onu bennim kızım bile kullanmıyorRehber yazdı:
CANI SIKILANA İYİ GELİYORMUŞ. SİZ BİR DENEYİN İYİ GELİRSE BAŞKA SIKILANLARA DA TAVSİYE EDECEĞİM
Sen nasıl istersen abla yoksa bende karşıyım biliyorsunuz zaten yüzün gulsun istedimtebessümm yazdı:sağ ol canım ama şiddete karşıyım![]()
sağ ol cartenza eşim çalışıyor zaten akrabada yok arkadaş hiç yokCartenza yazdı:Sen nasıl istersen abla yoksa bende karşıyım biliyorsunuz zaten yüzün gulsun istedimtebessümm yazdı:sağ ol canım ama şiddete karşıyım![]()
Bence de abla burası güzel ya gercekten insanı rahatlatıyortebessümm yazdı:sağ ol cartenza eşim çalışıyor zaten akrabada yok arkadaş hiç yokCartenza yazdı:Sen nasıl istersen abla yoksa bende karşıyım biliyorsunuz zaten yüzün gulsun istedimtebessümm yazdı:sağ ol canım ama şiddete karşıyım![]()
![]()
bi burası iyi geliyor
BURDAYIM BURDAYIM YA BENİM 2 SORUNUM VAR EĞER SAKINCASI YOKSA BANA BİLGİLERİNİZİ PAYLAŞIR MISINIZ?tebessümm yazdı:rehber destan mı yazıyorsun nirdesin![]()
![]()
tabi söyle bakalım evladımRehber yazdı:BURDAYIM BURDAYIM YA BENİM 2 SORUNUM VAR EĞER SAKINCASI YOKSA BANA BİLGİLERİNİZİ PAYLAŞIR MISINIZ?tebessümm yazdı:rehber destan mı yazıyorsun nirdesin![]()
![]()
Sor dostum biliyorsak elbet paylasirizRehber yazdı:BURDAYIM BURDAYIM YA BENİM 2 SORUNUM VAR EĞER SAKINCASI YOKSA BANA BİLGİLERİNİZİ PAYLAŞIR MISINIZ?tebessümm yazdı:rehber destan mı yazıyorsun nirdesin![]()
![]()