Rehber yazdı:KUlak, Burun, Boğaz doktoru yani doktor civanıma görün derimtebessümm yazdı:biri bir şey mi didiben duymadım da

Rehber yazdı:KUlak, Burun, Boğaz doktoru yani doktor civanıma görün derimtebessümm yazdı:biri bir şey mi didiben duymadım da
tebessümm yazdı:işime geleni duymuyorumRehber yazdı:KUlak, Burun, Boğaz doktoru yani doktor civanıma görün derimtebessümm yazdı:biri bir şey mi didiben duymadım da
![]()
![]()
Simdi abla bu yaramazlık sayılmaz ama yani elimde daha iyileri vartebessümm yazdı:akşam ezanına kadar sokakta oynamak
Komsu evlere torpil atmak ama çocuktum isteRehber yazdı:Çocukken en çok yaptığınız yaramazlık nelerdir?
sesli güldüm laCartenza yazdı:Komsu evlere torpil atmak ama çocuktum isteRehber yazdı:Çocukken en çok yaptığınız yaramazlık nelerdir?
Bak bu iyi istetebessümm yazdı:çocukları dövmek![]()
erkek gibi yüreğin var bülent ersoy gibisintebessümm yazdı:çocukları dövmek![]()
Buda iyimis bende dedemin arabasını boyamistim pnömatik tabancayla beni olduruyordu zor kaçtım oysa ben sürpriz yapacaktim onaRehber yazdı:sesli güldüm laCartenza yazdı:Komsu evlere torpil atmak ama çocuktum isteRehber yazdı:Çocukken en çok yaptığınız yaramazlık nelerdir?![]()
![]()
bende karşı komşunun duvarlarına sıva yapardım
14 00 da ne otuzuCartenza yazdı:İlk sınavım bitti simdi ikincisi var saat 14.30'da