İlk Sınava Girdim

Yukarıdaki Başlıkların Dışında Kalan Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
Kullanıcı avatarı
Emre001

İlk Sınava Girdim

Mesaj gönderen Emre001 » 03 Oca 2015, 18:38

Selamın Aleykum arkadaşlar bügün ilk sınavıma girdim 3-4 ocak 2015 1.dönem 1-dersler mesleki açık ögretim 4 yılık bilişim teknojileri alanı

Arkadaşlar bilişim konusunda yani bilgisiyar konusunda donanım yazılım vs dersler alacakmıyım yüzyüze eğitime gidebilecekmiyim ve bir sonraki sınavım nezaman şimdiden teşekkürler hayırlı günler :gul:

Ey Türk Gençliği! Birinci vazifen Türk istiklal ve cumhuriyetini ilelebet muhafaza ve müdafaa etmektir.

emrahk
Onursal Üye

Re: İlk Sınava Girdim

Mesaj gönderen emrahk » 13 Oca 2015, 22:06

Merhaba, bu sene seni yüz yüze eğitime almadılarsa tahminen dönemin 1 veya 2'dir en fazla. Eylül'de, yani 2015-2016 eğitim sezonunda yüz yüze eğitime başlarsın ve Bilişim alanında hangi ders varsa onları görürsün. Yüz yüze eğitim 3 yıl sürer bu arada...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

Kullanıcı avatarı
Dersatatürk
Uzman Doktor

Re: İlk Sınava Girdim

Mesaj gönderen Dersatatürk » 13 Oca 2015, 22:54

Emre001 yazdı:Selamın Aleykum arkadaşlar bügün ilk sınavıma girdim 3-4 ocak 2015 1.dönem 1-dersler mesleki açık ögretim 4 yılık bilişim teknojileri alanı

Arkadaşlar bilişim konusunda yani bilgisiyar konusunda donanım yazılım vs dersler alacakmıyım yüzyüze eğitime gidebilecekmiyim ve bir sonraki sınavım nezaman şimdiden teşekkürler hayırlı günler :gul:
Arkadaşım senin bölümünden mezun . Yüzeysel olarak yazılım dersi almış sanırım ama nerede ise pek bir şey öğretmediler demişti .
Dünya vatanım, tüm insanlar kardeşim ve iyilik yapmak dinimdir. #Deizm

Resim

Okulun vereceği ilim ve irfan sayesindedir ki Türk Milleti, Türk Sanatı, Ekonomisi, Türk Şiir ve Edebiyatı bütün güzellikleriyle gelişir.

Mustafa Kemal ATATÜRK

“Diğer Konular Hakkında Sorularınız” sayfasına dön