Yok canım bu 2.sınavhtc-directioner yazdı:sen ygsye girmiyormusuntebessümm yazdı:Ne ygs si canım 28 krediyle alıyorlar mıhtc-directioner yazdı:ya YGSye çalışın![]()
ay bilmiyordum

Yok canım bu 2.sınavhtc-directioner yazdı:sen ygsye girmiyormusuntebessümm yazdı:Ne ygs si canım 28 krediyle alıyorlar mıhtc-directioner yazdı:ya YGSye çalışın![]()
ay bilmiyordum
o zaman sen rahatsıntebessümm yazdı: Yok canım bu 2.sınav![]()
aynen bilhassa bayan olanlar çok tuhaflar çok anlayıssızlar aynısı bayan doktorlardada var tabı bu genelleme farklı olan ıllakı oluyortebessümm yazdı:Bazı Öğretmene sinir oldum
onlara hıc bakmamıstım ama ıkıncısını dogru yapmısımtayfun29 yazdı:Ondan sonra sinüs cosinüs tanjant sorusu vardı o ++-+ olcaktı birde
sinüs 5/13 eşittir demişti cos kaçtır demişti onuda dik üçgende sinüs e 5/13 yazarsak özel üçgenlerden 5/12/13 olur cos ta karşı bölü hipotenüsten 12/13 olur10 sn lik soru
Bunu doğru yaptımtayfun29 yazdı:Ondan sonra sinüs cosinüs tanjant sorusu vardı o ++-+ olcaktı birde
sinüs 5/13 eşittir demişti cos kaçtır demişti onuda dik üçgende sinüs e 5/13 yazarsak özel üçgenlerden 5/12/13 olur cos ta karşı bölü hipotenüsten 12/13 olur10 sn lik soru
Rüfeyde abla dün bu soruyuöDük aynısı hatırladın mırüfeyde yazdı:onlara hıc bakmamıstım ama ıkıncısını dogru yapmısımtayfun29 yazdı:Ondan sonra sinüs cosinüs tanjant sorusu vardı o ++-+ olcaktı birde
çok sevındım genc !!!
![]()
aynen ya nasıl yapıcaz hıc bılmıyorum pazartesıden sonra baslıcam tam olarakhtc-directioner yazdı:o zaman sen rahatsıntebessümm yazdı: Yok canım bu 2.sınav![]()
biz YGSye girecek olanlar ahh ah
HaTiCe sesli harflerin atılmış halitayfun29 yazdı:Htc ismin ne ya htc yazıyom telefon markası reklamı gibi![]()
evet canım yaparkende seni anktım hattatebessümm yazdı:Rüfeyde abla dün bu soruyuöDük aynısı hatırladın mırüfeyde yazdı:onlara hıc bakmamıstım ama ıkıncısını dogru yapmısımtayfun29 yazdı:Ondan sonra sinüs cosinüs tanjant sorusu vardı o ++-+ olcaktı birde
çok sevındım genc !!!
![]()
Bende Tayfun dicemde yazıyo zatenhtc-directioner yazdı:HaTiCe sesli harflerin atılmış halitayfun29 yazdı:Htc ismin ne ya htc yazıyom telefon markası reklamı gibi![]()