Ben edebiyat 8 e çalışmadan girdiğim halde 5-6 tane basit soru vardı.Dersatatürk yazdı:''rüfeyde'' Sanırım sizindi notlar , emrah42'nin notları ve kendi çıkardığım notları düzenleyip çalıştım ve bu gün girdiğim edebiyat 7 - 8 sınavın'da ki affedersiniz böyle bir kazık görmedim . Hele ki edebiyat 8 tam bir rezaletti umarım geçerim . Siz girdiniz mi ve nasıldı sınavınız ?
evet edebıyat 7 bıraz kazıktıDersatatürk yazdı:''rüfeyde'' Sanırım sizindi notlar , emrah42'nin notları ve kendi çıkardığım notları düzenleyip çalıştım ve bu gün girdiğim edebiyat 7 - 8 sınavın'da ki affedersiniz böyle bir kazık görmedim . Hele ki edebiyat 8 tam bir rezaletti umarım geçerim . Siz girdiniz mi ve nasıldı sınavınız ?
Hangisinin basit olduğunu hatırlayamıyorum . Belki 7 dediğim 8'di 8 dediğim 7 idi geçtiğimi umuyorum zaten ama ortalama düşük olarak var yüksek olarak geçmek var ki benim kalma gibi bir seçeneğim yok olmaması gerekiyor .tayfun29 yazdı:Ben edebiyat 8 e çalışmadan girdiğim halde 5-6 tane basit soru vardı.Dersatatürk yazdı:''rüfeyde'' Sanırım sizindi notlar , emrah42'nin notları ve kendi çıkardığım notları düzenleyip çalıştım ve bu gün girdiğim edebiyat 7 - 8 sınavın'da ki affedersiniz böyle bir kazık görmedim . Hele ki edebiyat 8 tam bir rezaletti umarım geçerim . Siz girdiniz mi ve nasıldı sınavınız ?
Size yemin ederim 50 , 60 şair ve sayısını tahmin edemediğim kadar çok eser ezberledim soruların çıkmaması çok kötü oldu benim için .rüfeyde yazdı:evet edebıyat 7 bıraz kazıktıDersatatürk yazdı:''rüfeyde'' Sanırım sizindi notlar , emrah42'nin notları ve kendi çıkardığım notları düzenleyip çalıştım ve bu gün girdiğim edebiyat 7 - 8 sınavın'da ki affedersiniz böyle bir kazık görmedim . Hele ki edebiyat 8 tam bir rezaletti umarım geçerim . Siz girdiniz mi ve nasıldı sınavınız ?ezberledıgım hıcbır sair cıkmadı nasıl uzuldum anlatamam
zaten rahatsızdım gece serum takıldım doktor dınlen dedı ben sınava gıttım bıde soguk midem rahatsızlandı ögretmenle kavga ettım en rezıl sınavımdı sorulardada aklım baska yerde olunca tam konsantire olamadım ama yanı cok asırıda zorlanmadım gıbı bısı cok karmasık bır sınavdı arkası yarın
![]()
Sağol canım ama yarın var dahaBlueberry yazdı:geçmiş olsun
ingilizce 7 zordu gerçekten çok ümitliydim çok iyi anlamıştım ki geçmiş dönem secmelisine ve kendisine yani 6 testi de cozdum 2 en fazla 3 yanlısım cıkmıstı ama suan gecebılecegımden bile emin degilim edebiyatta aynı zorladı yani o denli kuytu köşe yazarları sormaları gariptiSienne yazdı:80 kadar şair yazar eşleştirmesi ezberledim ve 1-2 tanesi anca çıktı gerçekten saçma resmen kuytu köşede kalmış eser ve yazarları sormuşlar. Bir tane ''ilkler'' ünvanını taşıyan soru vardı. Edebiyatlarından herhangi birinden geçersem mucize olur aynı şekilde ingilizce gerçekten anlamıyorum normalde ingilizce ile oldukça haşır neşirim hatta başkasıyla çok rahat muhabbet edebilirim ama sınav da aynı anda o kadar çok şey istiyor ki.... have,have been,had,had been....... doğru boşluğa gelecek olanı seç beğen al bakalım^^
Abla YGS ' de çalıştıklarım çıkmıyor ki doğru düzgün yapayımrüfeyde yazdı:ingilizce 7 zordu gerçekten çok ümitliydim çok iyi anlamıştım ki geçmiş dönem secmelisine ve kendisine yani 6 testi de cozdum 2 en fazla 3 yanlısım cıkmıstı ama suan gecebılecegımden bile emin degilim edebiyatta aynı zorladı yani o denli kuytu köşe yazarları sormaları gariptiSienne yazdı:80 kadar şair yazar eşleştirmesi ezberledim ve 1-2 tanesi anca çıktı gerçekten saçma resmen kuytu köşede kalmış eser ve yazarları sormuşlar. Bir tane ''ilkler'' ünvanını taşıyan soru vardı. Edebiyatlarından herhangi birinden geçersem mucize olur aynı şekilde ingilizce gerçekten anlamıyorum normalde ingilizce ile oldukça haşır neşirim hatta başkasıyla çok rahat muhabbet edebilirim ama sınav da aynı anda o kadar çok şey istiyor ki.... have,have been,had,had been....... doğru boşluğa gelecek olanı seç beğen al bakalım^^çalışmasam hani öylesine bakmış olsam gam yemem ama çalıştım üzerine basa basa
ya bazen kolay geliyor ama bazende oku oku anlayamadıgın ıcın zor gelıyor ınsana aslında mesela mat2 de 2 soruyu gordugum gıbı ıslemsız cozdum ama soruda yanlıs kenası sorduklarını okumusum yanlıs sıkkı ısaretlemısım dusun artıktayfun29 yazdı:Abla YGS ' de çalıştıklarım çıkmıyor ki doğru düzgün yapayımrüfeyde yazdı:ingilizce 7 zordu gerçekten çok ümitliydim çok iyi anlamıştım ki geçmiş dönem secmelisine ve kendisine yani 6 testi de cozdum 2 en fazla 3 yanlısım cıkmıstı ama suan gecebılecegımden bile emin degilim edebiyatta aynı zorladı yani o denli kuytu köşe yazarları sormaları gariptiSienne yazdı:80 kadar şair yazar eşleştirmesi ezberledim ve 1-2 tanesi anca çıktı gerçekten saçma resmen kuytu köşede kalmış eser ve yazarları sormuşlar. Bir tane ''ilkler'' ünvanını taşıyan soru vardı. Edebiyatlarından herhangi birinden geçersem mucize olur aynı şekilde ingilizce gerçekten anlamıyorum normalde ingilizce ile oldukça haşır neşirim hatta başkasıyla çok rahat muhabbet edebilirim ama sınav da aynı anda o kadar çok şey istiyor ki.... have,have been,had,had been....... doğru boşluğa gelecek olanı seç beğen al bakalım^^çalışmasam hani öylesine bakmış olsam gam yemem ama çalıştım üzerine basa basa
İngilizce 7-8 seçmeli 7-8 e girdim bende
Bide fizikte mesela adam ne sormuş ya mıknatısı aşağıdakilerden hangisi çekmezondan sonra aşağıdakilerin hangisinde motor vardır araba,matkap,pusula falan vardı
ama en değişik gelen şey 4 şık olması alışmışım 5 şıka