şimdiden çalışsam iyi olur
harikasin canım daha yayınlanmadı benımlkilertebessümm yazdı:33 kredi aldım ama üzgünümfizik 2 yi veremedim
![]()
![]()
![]()
şimdiden çalışsam iyi olur
Sienne yazdı:Malesef ilk defa girdm ve görevliler herhangi bir şekilde yönlendirmedirüfeyde yazdı:kitapcıklar elimizde canım sen almadın mı ?Sienne yazdı:Sorulara ulaşabileceğimiz bir yer varmı acaba ?
oyle ama yıne az cok yanıldıklarını gormedım tutuyor bir sekılde canım ama benım ıngılızceler ıcın durum parlak degiltebessümm yazdı:abla açıklana kadar benim için sonuç belli değil![]()
çünkü istediğim ve çalıştığım gibi olmadısea18 yazdı:sınavdan geçmişsiniz niye ağlıyosunuz biz geçemedik biizm ağlamamız lazm ahha
gecme notunun 45 olma olasılıgıda varmıstebessümm yazdı:çünkü istediğim ve çalıştığım gibi olmadısea18 yazdı:sınavdan geçmişsiniz niye ağlıyosunuz biz geçemedik biizm ağlamamız lazm ahha![]()
![]()
öyle olursa ıng6 dan gecmıs olacam çok sevinirimDersatatürk yazdı:Arkadaşlar AKADEMİ facebook sayfasında bir şey okudum .
''ARKADAŞLAR AÖL MÜDÜRÜ OSMAN ÖZDEMİR BEY'LE YAPTIĞIMIZ TELEFON GÖRÜŞMESİNDE BU SINAVDA GEÇME NOTUNUN 45 VEYA 50 OLDUĞU DAHA KESİNLEŞMEDİĞİNİ ÖĞRENDİK.GEÇME NOTUNUN BİRKAÇ HAFTA İÇİNDE KESİNLEŞECEĞİ BELİRTİLDİ.''
Doğrumu yanlış mı bilmiyorum yalnız boş yere yalan söylemezler herhalde . Umarım 45 kalır .
Benimde Biyoloji 1'im var 45 şuan ama . oturumun kitapçığı alamadığım için 5 soruyu ne yaptığımı bilmiyorum tereddüt'de kaldım en azından içim rahatlar .rüfeyde yazdı:öyle olursa ıng6 dan gecmıs olacam çok sevinirimDersatatürk yazdı:Arkadaşlar AKADEMİ facebook sayfasında bir şey okudum .
''ARKADAŞLAR AÖL MÜDÜRÜ OSMAN ÖZDEMİR BEY'LE YAPTIĞIMIZ TELEFON GÖRÜŞMESİNDE BU SINAVDA GEÇME NOTUNUN 45 VEYA 50 OLDUĞU DAHA KESİNLEŞMEDİĞİNİ ÖĞRENDİK.GEÇME NOTUNUN BİRKAÇ HAFTA İÇİNDE KESİNLEŞECEĞİ BELİRTİLDİ.''
Doğrumu yanlış mı bilmiyorum yalnız boş yere yalan söylemezler herhalde . Umarım 45 kalır .