Merak ettiğim bir konu var.Şuan dönemim:9 kredim ise 110.Tabiki bugünkü sınavdan sonra ne olur bilemiyorum

Geçen sene başında 32 kredim vardı 1.dönem sınavı hariç yani 1.2.3 vs. sınavlara girdim ve sene sonunda 145 kredim oldu senın neden olmasın ?snm35 yazdı:Merhaba arkadaşlar![]()
Merak ettiğim bir konu var.Şuan dönemim:9 kredim ise 110.Tabiki bugünkü sınavdan sonra ne olur bilemiyorumYGS-LYS sınavına giricem en azından şansımı denemek istiyorum fakat alanım yok bu yüzden başvurumu herhangi bir okulda yapabilirmiyim? Birde sizce mezun olma şansım çok düşük mü?
İnşallah sorun çıkmazdreamemrahkurt yazdı:hahaha kredim 110, dönemim 9 oldu. aynıyız bende ygs başvuru yapacağım.. hakkımızda hayırlısı
Bende halkeğitime gidip sorucam yarın:) evet durumları yazarsan sevinirim..Hakkımızda hayırlısı ya tatlı bir telaş sardı içimi sankidreamemrahkurt yazdı:bugün halk eğitim merkezine gidip, konuşucam:) dolasıyla okuldan başvururum
durumları yazarım
netten kayıt olmak isterdim fakat mezun değilim
Süpersin ya darısı başıma inşallahtayfun29 yazdı:Geçen sene başında 32 kredim vardı 1.dönem sınavı hariç yani 1.2.3 vs. sınavlara girdim ve sene sonunda 145 kredim oldu senın neden olmasın ?snm35 yazdı:Merhaba arkadaşlar![]()
Merak ettiğim bir konu var.Şuan dönemim:9 kredim ise 110.Tabiki bugünkü sınavdan sonra ne olur bilemiyorumYGS-LYS sınavına giricem en azından şansımı denemek istiyorum fakat alanım yok bu yüzden başvurumu herhangi bir okulda yapabilirmiyim? Birde sizce mezun olma şansım çok düşük mü?
Yaparsın ya merak etme birde 35 kredi oldu sınır daha kolay.snm35 yazdı:Süpersin ya darısı başıma inşallahtayfun29 yazdı:Geçen sene başında 32 kredim vardı 1.dönem sınavı hariç yani 1.2.3 vs. sınavlara girdim ve sene sonunda 145 kredim oldu senın neden olmasın ?snm35 yazdı:Merhaba arkadaşlar![]()