Açık lise mezun ve YGS başvurusunda hata çok acil!!!!!

YKS ( TYT, AYT, YDT ) Hakkında Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
hsyhsy
Çırak

Re: Açık lise mezun ve YGS başvurusunda hata çok acil!!!!!

Mesaj gönderen hsyhsy » 05 Oca 2015, 23:07

Bi arkadas OSYM yi aramis, ona yonetmeligin bu oldugunu soyleyip yapabilecegimiz bisey yok demisler. Bu durumu yasayan 4-5 kisi var. Bir kac gun sonra sikayetler cig gibi buyuyecektir eminim fakat osym hic bisey yapmaz!!!!! :x

emrahk
Onursal Üye

Mesaj gönderen emrahk » 05 Oca 2015, 23:09

Ayrıca bu şekilde bile olsa ikinci paragrafta şöyle deniliyor; "Adres ili ve okul ilinden yalnız biri İstanbul olan adaylar, sınav merkezi tercihlerinden sadece birini İstanbul’daki bölgelerden yapabilirler." Bunun meali ise, iki sınav bölgesi tercih edilen YGS sınavlarında öğrenci mesela;

1. Tercih: İstanbul - Üsküdar
2. Tercih: Kocaeli

Yapabilir. Dolayısıyla ilk tercihini yine İstanbul'da yapabilmelisin...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

hsyhsy
Çırak

Mesaj gönderen hsyhsy » 05 Oca 2015, 23:27

İlk tercihi zaten İstanbul yapabiliyorum, oldu ki ikinci tercihim olan Ankara cikti ben kostura kostura Ankaraya mi gidecegim sehri bilmem etmem.. İstanbulun cikacagi garanti degil sorun burada zaten.

yasarcan66

Mesaj gönderen yasarcan66 » 06 Oca 2015, 00:49

Ben Yozgat'tayım fakat sınava Kayseri'de girmek istiyordum , sisteme Kayseri/Merkez'i seçtim aynı hatayı bende aldım.Sonra ikamet adresimi Kayseri yapınca , sınav merkezimi Kayseri/Merkez seçebildim.

Kullanıcı avatarı
dreamemrahkurt
Yardımcı Uzman

Mesaj gönderen dreamemrahkurt » 06 Oca 2015, 00:56

yani ikametgah sorun?..
kurtardım sanırım, ikametgah ist. adres ikamet adresi, ist.
@emrahk abi şimdi benım neler yapmam lazım bırı halk egıtım gıt dıyor biri gitme diyor, netten yap dıyor
110 kredim var bu sınavla 140 civarı olur neler yapmam lazımdır acaba

emrahk
Onursal Üye

Mesaj gönderen emrahk » 06 Oca 2015, 12:44

hsyhsy yazdı:İlk tercihi zaten İstanbul yapabiliyorum, oldu ki ikinci tercihim olan Ankara cikti ben kostura kostura Ankaraya mi gidecegim sehri bilmem etmem.. İstanbulun cikacagi garanti degil sorun burada zaten.
İlk mesajında böyle bir şey söylemediğin için ben de haliyle farklı bir yanıt verdim. İstanbul çok kalabalık olduğu için ÖSYM'nin bu kararını anlıyorum. İlk tercihini İstanbul, ikincisini de Kocaeli - Gebze yapabilirsin en mantıklısı olarak...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

hsyhsy
Çırak

Mesaj gönderen hsyhsy » 06 Oca 2015, 22:41

Arkadaşlar hatayı düzeltmişler, ikisini de İstanbul seçebiliyoruz haberiniz ola

“YKS ( TYT, AYT, YDT )” sayfasına dön