2. Donem acık lıse ve ygs

Sınavlar Hakkında Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
Ranaselin

2. Donem acık lıse ve ygs

Mesaj gönderen Ranaselin » 05 Oca 2015, 18:31

Merhaba ben 2. Donem acık lıseye gececegım ama ygs basvurumu suan okuldan yapacaklar 2. Donem acık lıselı olacagım ıcın ygs de bı sıkıntı cıkar mı acaba ? Bır de 2. Donem -kredı de herhangı bı sıkıntım yok- mayıstakı sınavda zorunlu dersler hangılerı olacak ? Simdiden cok tesekkur ederım acık lıse hakkında cok az bır bılgım var sorularım bıraz sacma gelebılır :)

emrahk
Onursal Üye

Re: 2. Donem acık lıse ve ygs

Mesaj gönderen emrahk » 05 Oca 2015, 22:05

Merhaba, örgün lisede başvurunu yapıp, açık liseye geçince ÖSYM'ye yeni okulunun kodlarını yazdığın bir dilekçe ile düzeltme talebi yapman gerekecek.

12. sınıf ikinci döneminde geçişini yaparsan, Dil ve Anlatım, Edebiyat, Din Kültürü, İngilizce ve Trafik 8 dersleri karşına çıkacaktır. Ayrıca şu linkteki ders programındaki seçmelilerin de çoğunu seçebilme şansın olacaktır;

http://www.aol.meb.gov.tr/upload/genel/ ... ersler.pdf
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

Ranaselin

Mesaj gönderen Ranaselin » 06 Oca 2015, 14:43

Peki dilekce yazıldıktan sonra okul kodumun herhangı bı sekılde degısmeme ıhtımalı var mı ? Yani osym duzeltır degıl mı ?

emrahk
Onursal Üye

Mesaj gönderen emrahk » 06 Oca 2015, 15:50

ÖSYM'ye dilekçeni doğru şekilde doldurup, ellerine sorunsuz ulaşacak şekilde postaya verirsen kodları düzeltmeme ihtimali yoktur...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

Ranaselin

Mesaj gönderen Ranaselin » 06 Oca 2015, 17:45

Peki çok teşekkür ederim :)

“Sınavlar” sayfasına dön