2.Dönem sınavları hangi kitaplardan olacak ?

Sınavlar Hakkında Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
YunusEmre53
Yardımcı Asistan

2.Dönem sınavları hangi kitaplardan olacak ?

Mesaj gönderen YunusEmre53 » 06 Oca 2015, 13:06

evet arkadaşlar sorum bu ben şimdi ilk sınava 1.dönem kitaplarıyla girdim şimdi 2.dönemdeki mayıs ve ağustos sınavlarına 2.dönem kitaplarıylamı giricem ?

YunusEmre53
Yardımcı Asistan

Re: 2.Dönem sınavları hangi kitaplardan olacak ?

Mesaj gönderen YunusEmre53 » 06 Oca 2015, 18:40

bilen yokmu ya yardım :23:

tayfun29
Uzman Doktor

Mesaj gönderen tayfun29 » 06 Oca 2015, 19:04

YunusEmre53 yazdı:bilen yokmu ya yardım :23:
Kardeşim şimdi acele etmeden 1.sınav sonuçlarını beklemelisin daha sonra bu sınavda geçemediklerini tekrar seçerek elinde ki kitapları kullanabilir geçtiğin dersler için yeni kitaplar almaya gidebilirsin.Geçtiğin kitapları götürüp aldığın yere verirsen geri dönüşümde de kullanılabilir ya da lazım olana verilebilir.Sana şöyle bi tavsiyem var ben şöyle yapardım şimdi o sınav sonucunu bekleyip zamanımı boşa harcayacağıma zorunlu derslerden kafamda dersler belirler şimdiden internetten http://hbogm.meb.gov.tr/www/acik-ogreti ... /icerik/56 e-kitap'tan derslerime yavaş yavaş çalışır gün geldiğinde o dersleri seçip çok rahat şekilde geçerdim.
Etrafında ki kurt görünümlü kuzulara değil kuzu görünümlü kurtlara dikkat et

Kullanıcı avatarı
rüfeyde
Doçent

Mesaj gönderen rüfeyde » 06 Oca 2015, 19:07

Evet az cok tahminin vardır geçtigin derslere yönelik şimdiden aklında bir ders tablosu yap internetten o derslere calısabilirsin kitap içerigi aöl sayfasında var onlari indirirsin vs :gozkırkma: Şimdi mesela sen Dil ve Anlatım -1 den sınava girdin ve geçtin Dil ve Anlatım 2 secebilirsin ve ona calısırsın umarım faydalı olmustur :gozkırkma:
Gülene neden gülüyorsun diye sorulmaz; ama ağlayana neden ağladığı sorulur.
Sen de dualarında ağla ki, Rabbin sebebini sorsun!

Kullanıcı avatarı
Köylü Kızı
Onursal Üye

Mesaj gönderen Köylü Kızı » 06 Oca 2015, 23:06

emin olduğun dersleri yani geçtiğin derslerin kitaplarını şimdi götürüp bi dahaki dönemin kitaplarını alabilirsin
ben öyle yapıyorum veriyorlar
sen şimdi geçtiğin derslerin kitaplarını alıp halk eğitime götür 2. dönem seçeceğin dersleri yaz bi kağıda ve deki:
ben 2. dönem bu dersleri seçecem bana bunları verin
onlarda verecek
bana verdiler

Kullanıcı avatarı
Köylü Kızı
Onursal Üye

Mesaj gönderen Köylü Kızı » 06 Oca 2015, 23:11

konu ile alakası yok ama paylaşayım dedim

YunusEmre53
Yardımcı Asistan

Mesaj gönderen YunusEmre53 » 07 Oca 2015, 14:09

öyleyse öncelikle sınav sonuçlarını bekleyeceğim hangi dersleri geçemediysem onların kitaplarınımı alacağım doğrumu anladım ?

Kullanıcı avatarı
rüfeyde
Doçent

Mesaj gönderen rüfeyde » 07 Oca 2015, 14:22

YunusEmre53 yazdı:öyleyse öncelikle sınav sonuçlarını bekleyeceğim hangi dersleri geçemediysem onların kitaplarınımı alacağım doğrumu anladım ?
sınavın nasıl gecti az cok gececegin dersleri tahmin ediyorsundur bence gectıgını dusundugun dersleri eleyerek 2. kıtaplarına calısmalısın sınavları 1 ay sonra acıklarlar vakit kaybetmezsin daha kolay olur senin için :) kitapcıkları aldıysan bu hafta yayınlarlar soruları ordan bakarasın ısaretledıgın sıklara :gozkırkma:

YunusEmre53
Yardımcı Asistan

Mesaj gönderen YunusEmre53 » 07 Oca 2015, 16:48

kitapçıkları vermediler alamadım :22: kitapları istediğim zaman gidip alabilirmiyim ? birde kayıt yenileme ne zaman yapılacak ?

sare
Yardımcı Uzman

Mesaj gönderen sare » 07 Oca 2015, 18:30

YunusEmre53 yazdı:kitapçıkları vermediler alamadım :22: kitapları istediğim zaman gidip alabilirmiyim ? birde kayıt yenileme ne zaman yapılacak ?
Bende bu konularda bilgi istiyorum yardimci olurmusunuz?16 dersten sinava girdim sadece 3derstten gecemedim eger o cikan cevap anahtarlari dogru ise.yani gectigim derslerin kitaplarini goturup yerine 2.donemin kitaplarindan alabilirim oylemi.2.kayit

Kullanıcı avatarı
rüfeyde
Doçent

Mesaj gönderen rüfeyde » 07 Oca 2015, 18:34

sare yazdı:
YunusEmre53 yazdı:kitapçıkları vermediler alamadım :22: kitapları istediğim zaman gidip alabilirmiyim ? birde kayıt yenileme ne zaman yapılacak ?
Bende bu konularda bilgi istiyorum yardimci olurmusunuz?16 dersten sinava girdim sadece 3derstten gecemedim eger o cikan cevap anahtarlari dogru ise.yani gectigim derslerin kitaplarini goturup yerine 2.donemin kitaplarindan alabilirim oylemi.2.kayit

2014-2015 Eğitim-Öğretim yılı II. Dönem yeni kayıt işlemleri. 02-13 Şubat 2015

arkadaslar bu kitap ilçelere illere göre değişiyor kimi halk egitim merkesi veriyor kimi vermiyor benim burdakide vermiyor ama size tavsiyem vermediyseleer sizde http://hbogm.meb.gov.tr/www/acik-ogreti ... /icerik/56 bu linkten istediginiz kitabı pcye indirip çalışabilirsiniz şimdiden :gozkırkma:

sare
Yardımcı Uzman

Mesaj gönderen sare » 07 Oca 2015, 23:25

rüfeyde yazdı:
sare yazdı:

2014-2015 Eğitim-Öğretim yılı II. Dönem yeni kayıt işlemleri. 02-13 Şubat 2015

arkadaslar bu kitap ilçelere illere göre değişiyor kimi halk egitim merkesi veriyor kimi vermiyor benim burdakide vermiyor ama size tavsiyem vermediyseleer sizde http://www.aciklise.net/genel/acik-lise ... plari.html bu linkten istediginiz kitabı pcye indirip çalışabilirsiniz şimdiden :gozkırkma:
rufeydecim suan digru duzgun bi internetim bile yok yeni tasindik alt yapi yokmus interneti baglamiyolar hic birsey suan indiremiyorum kitaplara muhtacim suan telefonda zor oluyo cok tesekkurler tatlim tavsiyelerin icin :))

“Sınavlar” sayfasına dön