Isınma Köşesi
Re: Isınma Köşesi
Cevabı bilmiyorum... 

..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Ya bu coğrafyaya nasıl çalışıcam yardımcı olurmusunuz 

Etrafında ki kurt görünümlü kuzulara değil kuzu görünümlü kurtlara dikkat et
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
benim önerdiğim sitede çalışmaktan başka çaren yok canımtayfun29 yazdı:Ya bu coğrafyaya nasıl çalışıcam yardımcı olurmusunuz

Ya benim anlamadığım fem simetri var bende ama bi konu lys bi konu ygs karışık anlatıyor heralde ne yapayım anlamadım ya .htc-directioner yazdı:benim önerdiğim sitede çalışmaktan başka çaren yok canımtayfun29 yazdı:Ya bu coğrafyaya nasıl çalışıcam yardımcı olurmusunuz![]()
![]()
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
bilmem körfez yayınları al set şeklindetayfun29 yazdı:Ya benim anlamadığım fem simetri var bende ama bi konu lys bi konu ygs karışık anlatıyor heralde ne yapayım anlamadım ya .htc-directioner yazdı:benim önerdiğim sitede çalışmaktan başka çaren yok canımtayfun29 yazdı:Ya bu coğrafyaya nasıl çalışıcam yardımcı olurmusunuz![]()
![]()
Sen hangisini kullanıyorsun ?htc-directioner yazdı:tayfun29 yazdı:bilmem körfez yayınları al set şeklindehtc-directioner yazdı:
Ya benim anlamadığım fem simetri var bende ama bi konu lys bi konu ygs karışık anlatıyor heralde ne yapayım anlamadım ya .
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
ben; dil ve anlatım extrem yayınları
coğrafya kavram yayınları
tarih internetten özet indirdim yahya güngör hocanın sitesi
felsefe ise açıklise kitapları
Acaba dergileri mi kullansam onlar kısaltılmış şekilde anlatıyor.Biliyomusun ?htc-directioner yazdı:ben; dil ve anlatım extrem yayınları
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
bilmiyorum valla
sen bilirsin
sen bilirsin
REHBER ALİ HAMANEİ
1- ABD ordusu, elindeki teçhizat hesaba katılmazsa, insan gücü açısından, dünyanın en zayıf ordularından biridir.
2- Şehidlerin mesajı şudur: İslami bağımsızlık, İslami ve kararlı duruş, düşman karşısında eriyip gitmemek, düşmandan korkmamak, düşmanın içi kof gücünü ciddiye almamak, kendine güven ve hayatın tüm boyutlarında Allah’a tevekkül etmeyi öğrenmektir.
3- Amerika’nın birinci derecede duyarlı olduğu konu, asil İslam, İslami hareket ve İslami uyanışla mücadeledir.
4- Her nerede bir kötülük ve zulüm varsa, her nerede dünya halklarına savaşlar dayatılmışsa, her nerede halkların haklı mücadeleleri bastırılıyorsa, Amerika’nın ayak izlerini oralarda görürsünüz.
5- İşlerinizde yalnızca Allah rızasını gözetin. O da size yardımcı olacaktır.
6- Namaz, insanın hem iç dünyasını ve hem de dışını süsler.
7- İslam’a yapılabilecek en büyük düşmanlık, bazı insanların İslam ve ehli beyte muhabbet adına hurafeleri yaymalarıdır.
8- İnsan hakları ihlallerinin arkasında ABD gibi emperyalist ülkeler vardır.
9- Düşman boşuna zahmete katlanmasın; düşmanın tüm silahları, Kur’an’a dayanan İslam Cumhuriyeti karşısında hiç bir işe yaramaz.
10- Bugün demokrasiden dem vuran ülkelerdeki adaletsizlikler, başka yerlerdekinden daha fazladır.
11- Toplumda ahlaki temeller çökerse, taş taş üstünde kalmaz.
12- Her kalbin, Allah’a açılan bir penceresi vardır.
1- ABD ordusu, elindeki teçhizat hesaba katılmazsa, insan gücü açısından, dünyanın en zayıf ordularından biridir.
2- Şehidlerin mesajı şudur: İslami bağımsızlık, İslami ve kararlı duruş, düşman karşısında eriyip gitmemek, düşmandan korkmamak, düşmanın içi kof gücünü ciddiye almamak, kendine güven ve hayatın tüm boyutlarında Allah’a tevekkül etmeyi öğrenmektir.
3- Amerika’nın birinci derecede duyarlı olduğu konu, asil İslam, İslami hareket ve İslami uyanışla mücadeledir.
4- Her nerede bir kötülük ve zulüm varsa, her nerede dünya halklarına savaşlar dayatılmışsa, her nerede halkların haklı mücadeleleri bastırılıyorsa, Amerika’nın ayak izlerini oralarda görürsünüz.
5- İşlerinizde yalnızca Allah rızasını gözetin. O da size yardımcı olacaktır.
6- Namaz, insanın hem iç dünyasını ve hem de dışını süsler.
7- İslam’a yapılabilecek en büyük düşmanlık, bazı insanların İslam ve ehli beyte muhabbet adına hurafeleri yaymalarıdır.
8- İnsan hakları ihlallerinin arkasında ABD gibi emperyalist ülkeler vardır.
9- Düşman boşuna zahmete katlanmasın; düşmanın tüm silahları, Kur’an’a dayanan İslam Cumhuriyeti karşısında hiç bir işe yaramaz.
10- Bugün demokrasiden dem vuran ülkelerdeki adaletsizlikler, başka yerlerdekinden daha fazladır.
11- Toplumda ahlaki temeller çökerse, taş taş üstünde kalmaz.
12- Her kalbin, Allah’a açılan bir penceresi vardır.
Araftayım iki bilinmezlik arası bir diyardayım.tebessümm yazdı:kimse yok mu
Yusuf'un terkedildiği kuyuda Zuleyha nin utancındayım.
Ben israfilin uflediği yankıdayım.
Ne cennette ne cehennemde,
Ar ve Af devarında yanlız Allah sevdasındayım.
: )
tayfun29 yazdı:Araftayım iki bilinmezlik arası bir diyardayım.tebessümm yazdı:kimse yok mu
Yusuf'un terkedildiği kuyuda Zuleyha nin utancındayım.
Ben israfilin uflediği yankıdayım.
Ne cennette ne cehennemde,
Ar ve Af devarında yanlız Allah sevdasındayım.
: )

İşte Semt-i Diyar