Ygs başvuracaklar
Ygs başvuracaklar
Arkadaşlar bugün emin oldum işlemlerden benim gibi kafası karışanlar varsa yapılacak işlemleri anlatmak istiyorum 1.aday başvuru formunu halk eğitim merkezi veya herhangi bir kurum vermiyor biz kendimiz kılavuzda ki aday başvuru formunu internet üzerinden çıktısını alıyoruz ve dolduruyoruz daha sonra başvuru yaptığımız yerde o formu onaylatıyoruz bunda ki amaçta sınav zamanında bilgilerde herhangi bir yanlışlık yapılmışsa itiraz etme hakkımız oluyormuş o aday formu başvuruyu yaptıktan sonrada bankaya gidiyoruz ösym ödemelerinin ösys 2ye parayı yatıracağız.(belki işinize yarar)
ADALET
Re: Ygs başvuracaklar
Evet, formun çıktısını siz alıp, dolduruyorsunuz. Aslında HEM'ler bu forumu imzalamalı ama formaliteden bir işlem olduğu için çoğu zaman gerek kalmıyor. Formla birlikte başvuru merkezine gidince zaten çoğu zaman hiç forma bile bakmadan görevli bilgilerinizi sisteme girip işleminizi tamamlıyor...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
- rüfeyde
- Doçent
Bugün basvurdum
Burda bir lise söyledi halk eğitimdeki ögretmen oraya gittim kendi sistem üzerinden kayıt yaptı hoca çok naziklerdi allaha sükür hallettim sıra ücrete geldi ücreti online ösym sayfasından yatırabiliyormuyuz k.kartı ile bilen varsa söylerse sevinirim

Burda bir lise söyledi halk eğitimdeki ögretmen oraya gittim kendi sistem üzerinden kayıt yaptı hoca çok naziklerdi allaha sükür hallettim sıra ücrete geldi ücreti online ösym sayfasından yatırabiliyormuyuz k.kartı ile bilen varsa söylerse sevinirim

Gülene neden gülüyorsun diye sorulmaz; ama ağlayana neden ağladığı sorulur.
Sen de dualarında ağla ki, Rabbin sebebini sorsun!
Kendiniz doldurun demişsiniz de yanlış bir şey yaparsak ne olacak?O belgeyi indirdim baktım belgede nasıl doldurulacağını bilmediğim bazı yerler var.emrahk yazdı:Evet, formun çıktısını siz alıp, dolduruyorsunuz. Aslında HEM'ler bu forumu imzalamalı ama formaliteden bir işlem olduğu için çoğu zaman gerek kalmıyor. Formla birlikte başvuru merkezine gidince zaten çoğu zaman hiç forma bile bakmadan görevli bilgilerinizi sisteme girip işleminizi tamamlıyor...
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
babam bugün ösym ye gitti internetten işlem yapılması yeter dedi halk eğitime gerek yok dediler
Gözün aydın ablamrüfeyde yazdı:Bugün basvurdum![]()

Sonuna kadar savaşmaya hazırım ve elimden geleni yapıcam !
Sana gözün aydın ablacım ikinizin adına çok sevindim basarilarinizin devamını dilerimhtc-directioner yazdı:babam bugün ösym ye gitti internetten işlem yapılması yeter dedi halk eğitime gerek yok dediler

- Köylü Kızı
- Onursal Üye
Sağol kardeşim darısı başına İnşallahCartenza yazdı:Sana gözün aydın ablacım ikinizin adına çok sevindim basarilarinizin devamını dilerimhtc-directioner yazdı:babam bugün ösym ye gitti internetten işlem yapılması yeter dedi halk eğitime gerek yok dediler

Tesekkurler ablacım umarımhtc-directioner yazdı:Sağol kardeşim darısı başına İnşallahCartenza yazdı:Sana gözün aydın ablacım ikinizin adına çok sevindim basarilarinizin devamını dilerimhtc-directioner yazdı:babam bugün ösym ye gitti internetten işlem yapılması yeter dedi halk eğitime gerek yok dediler

İsterseniz Halk Eğitime gidip orada da doldurabilirsiniz...Kara_Kedi yazdı:Kendiniz doldurun demişsiniz de yanlış bir şey yaparsak ne olacak?O belgeyi indirdim baktım belgede nasıl doldurulacağını bilmediğim bazı yerler var.emrahk yazdı:Evet, formun çıktısını siz alıp, dolduruyorsunuz. Aslında HEM'ler bu forumu imzalamalı ama formaliteden bir işlem olduğu için çoğu zaman gerek kalmıyor. Formla birlikte başvuru merkezine gidince zaten çoğu zaman hiç forma bile bakmadan görevli bilgilerinizi sisteme girip işleminizi tamamlıyor...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Mustafa Kemal Atatürk
Mustafa Kemal Atatürk
- rüfeyde
- Doçent
sağol canım darısı basına ve ınsallah sınadada bırseyleryapabılırımCartenza yazdı:Gözün aydın ablamrüfeyde yazdı:Bugün basvurdum![]()

Gülene neden gülüyorsun diye sorulmaz; ama ağlayana neden ağladığı sorulur.
Tabiki de yaparsın ablam sen bunca zorlukla mücadele ediyorken bir sınav seni yildirabilir mi sen çok daha guclusunrüfeyde yazdı:sağol canım darısı basına ve ınsallah sınadada bırseyleryapabılırımCartenza yazdı:Gözün aydın ablamrüfeyde yazdı:Bugün basvurdum![]()

ÖSYM'nin YGS-LYS dahil tüm sınav ücretlerini aşağıdaki linkten bankaya gitmeden de ödeyebilirsiniz;
https://odeme.osym.gov.tr/
https://odeme.osym.gov.tr/
Mustafa Kemal Atatürk
Mustafa Kemal Atatürk
Tam olarak hangi form acaba? Birisi linkini atabilir mi?
Ayrıca bu formu sanırım kendimiz dolduruyoruz, formu doldurma işlemi zor mu? Malum yanlış yaparsak kötü olabilir
Açık öğretimde okuduğuma dair kodlar filan var bağlı olduğum yerin kodu tarzı karmaşık şeyler var sanırım onları nasıl yapabilirim? Bunları hallettikten sonra doğrudan herhangi bir liseye gidip kaydımı orada yaptırıcam dimi?
Ayrıca bu formu sanırım kendimiz dolduruyoruz, formu doldurma işlemi zor mu? Malum yanlış yaparsak kötü olabilir

- Köylü Kızı
- Onursal Üye
bak canım kaydın olan halk eğitime gidip ben YGS için başvuru yapacam de onlar sana bir kağıt vereceklerSienne yazdı:Tam olarak hangi form acaba? Birisi linkini atabilir mi?
Ayrıca bu formu sanırım kendimiz dolduruyoruz, formu doldurma işlemi zor mu? Malum yanlış yaparsak kötü olabilirAçık öğretimde okuduğuma dair kodlar filan var bağlı olduğum yerin kodu tarzı karmaşık şeyler var sanırım onları nasıl yapabilirim? Bunları hallettikten sonra doğrudan herhangi bir liseye gidip kaydımı orada yaptırıcam dimi?
sonra o kağıdı ve kimliğini ÖSYM koord. merkezine götür
form vermiyorlar onlar soruyor bilgilerini sen cevaplıyorsun ve resmini çekecekler okadar
en son olarak tc kimlik nosuna bankada YGS ücreti yatıracam de işte sana bilgi verirler