soru işaretleri le yaşamak çok zor Yardımınıza ihtiyacım var
soru işaretleri le yaşamak çok zor Yardımınıza ihtiyacım var
Hocam ben 12.sinif öğrencisiyim smdi ben AOL ye geçmek istiyorum bana gelen rivayetlerden birisi; AOL okuldan gelecek olan puanını düşürüyor bu dogrumu. Okulu vakit kaybı olarak görüyor diploma not ortalama 11. Sınıfa a kadar 75 le 65 arasında birsey. Bu senenin ilk dönemde genellikle 60 70 derslerim. TM öğrencisiyim 9.sinifta sınıf tekrarı oldum ve 9. Sınıftan sadece geometri dersim kaldı ama oda muaf yazıyor. Ben simdi açık öğretime gecersem ne kaybeder ne kazanır bana tam bilgi verebilecek arkadaşlardan şimdiden allah razı olsun soru işaretleri ile yaşamak gerçekten çok zor
Re: soru işaretleri le yaşamak çok zor Yardımınıza ihtiyacım
Rivayetlere inanma. Aöl öğrencisiyle örgün eğitimde okuyan bir öğrenci aynı haklara sahip. Hatta kısa süre içinde değişecek sanırım ama şu an Aöl öğrencisi daha avantajlı. Şöyle ki; Aöl de geçme notu hala kırk beştir. Örgün eğitimde ise elli. Neyse, önemli olan bu değil.
Aöl okul puanını kırıyor tamamen yalan haberdir. Dönem sınavlarından kaç aldıysan diplomaya o yansır. Tıpkı örgün eğitimde olduğu gibi.
Aöl de okumak ders çalışma süresi yaratmak için büyük bir avantaj.
Aklına takılanları soru olarak yöneltirsen daha net cevaplar alırsın forumdan. Şu an aklıma gelen bunlar.
Aöl okul puanını kırıyor tamamen yalan haberdir. Dönem sınavlarından kaç aldıysan diplomaya o yansır. Tıpkı örgün eğitimde olduğu gibi.
Aöl de okumak ders çalışma süresi yaratmak için büyük bir avantaj.
Aklına takılanları soru olarak yöneltirsen daha net cevaplar alırsın forumdan. Şu an aklıma gelen bunlar.
Giriş, gelişme, sonuç:
http://www.aciklise.net/Forum/viewtopic ... a1#p150172
http://www.aciklise.net/Forum/viewtopic ... a1#p150172
Kardeşim bende 9.sınıfta imamhatipte okudum,kaldım. 7 tane zayıfım vardı (2si imamhatip dersi) sonra düz liseye geçtim 9.sınıfı tekrar okudum zayıfsız bitirdim. 10.sınıfın I.dönem sonunda yine zayıfım yoktu ve aöl e yazıldım. 96 kredi verildi bana. şuanda 126 var. İnşallah bu sene mezunum. Normal yaşımda bitireceğim. Seninde alttan dersin yoksa AÖL'e yazılmanı şiddetle tavsiye ederim.
not:eğer lise 1 de felsefe,trafik,inklap görmediysen karşına çıkacaktır.
not:eğer lise 1 de felsefe,trafik,inklap görmediysen karşına çıkacaktır.
Eyw hocam sağolasın, peki şimdi benim 12. Birinci dönem ingilizce dersim zayıf çok fazla anlamıyorum 12 ye kadar kopya mopyA BIR ŞEKİLDE hallediyor. Smdi İngilizcede ortak dersinmis sanırım bu dersten gecemezsem ne olucak bitiremicekmiyim AOL yi
Lise 4.sınıf ingilizcesi 7 ve 8 dir. Sen ikisini de vermek zorundasın. eğer veremezsen mezun olamazsın kardeşim. fakat 7ye bir kere girmişsin geçememişsin.Bu sene açık liseden 2 sınava gireceksin birde önceden girdiğin için toplam 3 kere girmiş olacaksın ve ingilizce 7 den muaf olacaksın. 8 e 2 kere gireceksin muaf olma şansın yok (ek sınav yapılırsa olabilrsin ama oturup calışırsın yoksa ek sınav beklersin oda meçhul) kardeşim.