GEÇME NOTU 50 OLMUŞTUR...!
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
GEÇME NOTU 50 OLMUŞTUR...!
ARKADAŞLAR AOL WEB SİTESİNDE DUYURULMUŞTTUR
ARTIK PUANI 50 VE ÜZERİ ALAN DERSİ GEÇMİŞTİR
ARTIK PUANI 50 VE ÜZERİ ALAN DERSİ GEÇMİŞTİR
- Dersatatürk
- Uzman Doktor
Re: GEÇME NOTU 50 OLMUŞTUR...!
''Ocak ayı içerisinde tamamlanarak yürürlüğe girmesi halinde 3-4 Ocak 2015 tarihinde yapılan Açık Öğretim Lisesi birinci dönem sınav sonuç değerlendirilmesi 50 puan üzerinden, yönetmelik değişikliğinin tamamlanamaması durumunda ise 45 puan üzerinden yapılacaktır. ''
Kıssadan hisse şuan için 3 , 4 Ocak sınavlarında yönetmelik tamamlanamaz ise . 3 4 Ocak sınavında 9 doğru yapan 45 alan geçmiş sayılıacak.
Kıssadan hisse şuan için 3 , 4 Ocak sınavlarında yönetmelik tamamlanamaz ise . 3 4 Ocak sınavında 9 doğru yapan 45 alan geçmiş sayılıacak.

En son Dersatatürk tarafından 07 Oca 2015, 21:45 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
- rüfeyde
- Doçent
gerçektenmiii o zaman ben 35 kredi almış olabilirim ayy çok heyecanlandımDersatatürk yazdı:''Ocak ayı içerisinde tamamlanarak yürürlüğe girmesi halinde 3-4 Ocak 2015 tarihinde yapılan Açık Öğretim Lisesi birinci dönem sınav sonuç değerlendirilmesi 50 puan üzerinden, yönetmelik değişikliğinin tamamlanamaması durumunda ise 45 puan üzerinden yapılacaktır. ''
Kıssadan hisse 3 , 4 Ocak sınavları için geçerli değildir . 3 4 Ocak sınavında 9 doğru yapan 45 alan geçmiştir .

Gülene neden gülüyorsun diye sorulmaz; ama ağlayana neden ağladığı sorulur.
Sen de dualarında ağla ki, Rabbin sebebini sorsun!
- Dersatatürk
- Uzman Doktor
rüfeyde yazdı:gerçektenmiii o zaman ben 35 kredi almış olabilirim ayy çok heyecanlandımDersatatürk yazdı:''Ocak ayı içerisinde tamamlanarak yürürlüğe girmesi halinde 3-4 Ocak 2015 tarihinde yapılan Açık Öğretim Lisesi birinci dönem sınav sonuç değerlendirilmesi 50 puan üzerinden, yönetmelik değişikliğinin tamamlanamaması durumunda ise 45 puan üzerinden yapılacaktır. ''
Kıssadan hisse 3 , 4 Ocak sınavları için geçerli değildir . 3 4 Ocak sınavında 9 doğru yapan 45 alan geçmiştir .
Kesin değil yalnız yönetmelik tamamlanamazsa ben kesin olarak okudum düzenledim yazımı.

- rüfeyde
- Doçent
valla hep geç kalıyorlar bunada geç kalsalar ya
ama bu bizim yararımıza kesin zamanında bitirirler

Gülene neden gülüyorsun diye sorulmaz; ama ağlayana neden ağladığı sorulur.
bence diger kurumlar ses cikarmasin diye duyuru yaptilar eminim ki gecme notu 45 olacak bence bu kılıf. aol kadar öğrencisini düşünen baska bir kurum yok 

Mezun
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
yaa ne demezsin çok düşünüyorlar bizipower6 yazdı:bence diger kurumlar ses cikarmasin diye duyuru yaptilar eminim ki gecme notu 45 olacak bence bu kılıf. aol kadar öğrencisini düşünen baska bir kurum yok
- Dersatatürk
- Uzman Doktor
Bence ironi yapıyor sakin ol .htc-directioner yazdı:yaa ne demezsin çok düşünüyorlar bizipower6 yazdı:bence diger kurumlar ses cikarmasin diye duyuru yaptilar eminim ki gecme notu 45 olacak bence bu kılıf. aol kadar öğrencisini düşünen baska bir kurum yok

- Köylü Kızı
- Onursal Üye
bende öyle düşünüyorumDersatatürk yazdı:Bence ironi yapıyor sakin ol .htc-directioner yazdı:yaa ne demezsin çok düşünüyorlar bizipower6 yazdı:bence diger kurumlar ses cikarmasin diye duyuru yaptilar eminim ki gecme notu 45 olacak bence bu kılıf. aol kadar öğrencisini düşünen baska bir kurum yok

- nail
- Yardımcı Uzman
İnşallah şu müfredat yetişemez arkadaş 

Mesleki açık lise / Muhasebe Finansman / Ortak seçmeli ders kalmadı mezun, staj bekliyorum / Dönem 8
Solan renkleri boyamakta o boyasız boyacı
Ö.Asaf
Solan renkleri boyamakta o boyasız boyacı
Ö.Asaf
AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ ÖĞRENCİLERİNİN DİKKATİNE
Milli Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Kurumları Yönetmeliğinde yapılan değişiklik ile Liselerde(Örgün Öğretimde) ders geçme puanı 45'ten 50'ye yükseltilmiştir.
Örgün eğitimde yapılan değişikliklere paralel olarak, Açık Öğretim Lisesinde de yönetmelik değişikliği çalışmaları başlatılmıştır. Ancak yönetmelik çalışması henüz tamamlanamamıştır. 3-4 Ocak 2015 tarihinde yapılan Açık Öğretim Lisesi birinci dönem sınav sonuç değerlendirilmesi 45 puan üzerinden yapılacaktır.
Ders geçme notunda değişiklik yapılması halinde gerekli duyuru internet sitemizden yapılacak olup öğrencilerimizin bu konu ile ilgili olarak ALO 147 veya başka bir kuruma müracaat etmemeleri önemle rica olunur.
GEÇME NOTU 3-4 OCAK 2015 sınavına mahsus olmak üzere 45 olarak bırakılmış. Bundan sonra 50 olacaktır büyük ihtimal ile.
Milli Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Kurumları Yönetmeliğinde yapılan değişiklik ile Liselerde(Örgün Öğretimde) ders geçme puanı 45'ten 50'ye yükseltilmiştir.
Örgün eğitimde yapılan değişikliklere paralel olarak, Açık Öğretim Lisesinde de yönetmelik değişikliği çalışmaları başlatılmıştır. Ancak yönetmelik çalışması henüz tamamlanamamıştır. 3-4 Ocak 2015 tarihinde yapılan Açık Öğretim Lisesi birinci dönem sınav sonuç değerlendirilmesi 45 puan üzerinden yapılacaktır.
Ders geçme notunda değişiklik yapılması halinde gerekli duyuru internet sitemizden yapılacak olup öğrencilerimizin bu konu ile ilgili olarak ALO 147 veya başka bir kuruma müracaat etmemeleri önemle rica olunur.
GEÇME NOTU 3-4 OCAK 2015 sınavına mahsus olmak üzere 45 olarak bırakılmış. Bundan sonra 50 olacaktır büyük ihtimal ile.