YGS Başvurusunda Diploma Puanı Sorunu

YKS ( TYT, AYT, YDT ) Hakkında Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
Kullanıcı avatarı
fatihemin
Çırak

YGS Başvurusunda Diploma Puanı Sorunu

Mesaj gönderen fatihemin » 09 Oca 2015, 22:54

Merhaba arkadaşlar,

Bugün YGS başvurumu yaptım verilen şifreyle sisteme girdim ancak sistemde diploma puanım yazıyor. Şuan son senem ve 2 sınava daha gireceğim.ÖSYM'yi aradığımda bağlı olduğunuz okuldan düzeltme yapınız dediler. Bilginiz varsa daha ayrıntılı anlatabilir misiniz ?

YGS!

aysegül
Asistan

Re: YGS Başvurusunda Diploma Puanı Sorunu

Mesaj gönderen aysegül » 09 Oca 2015, 23:34

fatihemin yazdı:Merhaba arkadaşlar,

Bugün YGS başvurumu yaptım verilen şifreyle sisteme girdim ancak sistemde diploma puanım yazıyor. Şuan son senem ve 2 sınava daha gireceğim.ÖSYM'yi aradığımda bağlı olduğunuz okuldan düzeltme yapınız dediler. Bilginiz varsa daha ayrıntılı anlatabilir misiniz ?
Benim başıma aynı şey geldi ama puanim güzel yaa değiştirmesinler :-D

Kullanıcı avatarı
fatihemin
Çırak

Mesaj gönderen fatihemin » 10 Oca 2015, 00:39

aysegül yazdı:
fatihemin yazdı:Merhaba arkadaşlar,

Benim başıma aynı şey geldi ama puanim güzel yaa değiştirmesinler :-D

Benim de öyle valla değişmese iyi olur ama sene sonu diploma çıkınca sorun olursa hiç düzeltemem :)

Peki düzeltmek için nereye başvurdunuz ?
YGS!

Kullanıcı avatarı
Köylü Kızı
Onursal Üye

Mesaj gönderen Köylü Kızı » 10 Oca 2015, 13:01

hayır ben değiştirmek istiyorum benimkini düşük vermişler :23:

Berkeley
Acemi

Mesaj gönderen Berkeley » 10 Oca 2015, 13:36

arkadaşlar onlar geçici notlarınız, güncellenicek ben ilçe milli eğitimden halk eğitim merkez genel müdürlüğüne kadar gittim, en sonunda ordaki arkadaşlar benim bişey yapmayıp basvurumu tamamlamam gerektiğini, ösym ile irtibatta olduklarını ve hiç bir sorun olmayacağını söylediler, ki aol http://aol.meb.gov.tr/haber_goster.asp?ID=720 adresinde dikkat ederseniz kırmızı ibare ile

*YGS başvurusunda Mezun olmadığı halde Diploma notu görünen öğrencilerimiz için herhangi bir sıkıntı mevcut değildir.Diploma notu Haziran 2015 tarihi itibari ile o anki duruma göre güncellenecektir.
** Mezun **

Dönem: 13
Kredi: 212
Diploma Notu: 56,08
Mezuniyet Donemi: 2014-1

Kullanıcı avatarı
fatihemin
Çırak

Mesaj gönderen fatihemin » 10 Oca 2015, 14:49

Berkeley yazdı:arkadaşlar onlar geçici notlarınız, güncellenicek ben ilçe milli eğitimden halk eğitim merkez genel müdürlüğüne kadar gittim, en sonunda ordaki arkadaşlar benim bişey yapmayıp basvurumu tamamlamam gerektiğini, ösym ile irtibatta olduklarını ve hiç bir sorun olmayacağını söylediler, ki aol http://aol.meb.gov.tr/haber_goster.asp?ID=720 adresinde dikkat ederseniz kırmızı ibare ile

*YGS başvurusunda Mezun olmadığı halde Diploma notu görünen öğrencilerimiz için herhangi bir sıkıntı mevcut değildir.Diploma notu Haziran 2015 tarihi itibari ile o anki duruma göre güncellenecektir.

Bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim. Dilekçe ve ÖSYM ile uğraşmama gerek kalmadı. :)
YGS!

Berkeley
Acemi

Mesaj gönderen Berkeley » 10 Oca 2015, 15:11

fatihemin yazdı:
Berkeley yazdı:arkadaşlar onlar geçici notlarınız, güncellenicek ben ilçe milli eğitimden halk eğitim merkez genel müdürlüğüne kadar gittim, en sonunda ordaki arkadaşlar benim bişey yapmayıp basvurumu tamamlamam gerektiğini, ösym ile irtibatta olduklarını ve hiç bir sorun olmayacağını söylediler, ki aol http://aol.meb.gov.tr/haber_goster.asp?ID=720 adresinde dikkat ederseniz kırmızı ibare ile

Bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim. Dilekçe ve ÖSYM ile uğraşmama gerek kalmadı. :)
rica ederim ne demek :) ilk öğrendiğim gün -8 derece hava'da '' ösym - ilçe milli eğitim - halk eğitim-ösym - halk eğitim genel merkez '' yaptıktan sonra pişman oldum açıp okumadığıma siteyi :) gerçi hiç bir memur bilgilendirme yapmadı gittiğim yerlerde, en sonunda halk eğitim genel merkezinde sağolsunlar çok ilgili davranıp açıkladılar. :)
** Mezun **

Dönem: 13
Kredi: 212
Diploma Notu: 56,08
Mezuniyet Donemi: 2014-1

“YKS ( TYT, AYT, YDT )” sayfasına dön