Canım ya çok bunaldım oğlum bu gece nefes daralması gecirdi solunum cihazına taktim şimdi ateşide var ilac felan verdim pek iyi degil durumu hastaneye dümekten korkuyorumCartenza yazdı:Ne oldu ablamrüfeyde yazdı:off off çok bunaldım

Canım ya çok bunaldım oğlum bu gece nefes daralması gecirdi solunum cihazına taktim şimdi ateşide var ilac felan verdim pek iyi degil durumu hastaneye dümekten korkuyorumCartenza yazdı:Ne oldu ablamrüfeyde yazdı:off off çok bunaldım
Hic bir sey olmaz ablacım sen yeter ki iyi güzel şeyler düşün hepsi bir bir geçer olur mu ? Canım ablam benimrüfeyde yazdı:Canım ya çok bunaldım oğlum bu gece nefes daralması gecirdi solunum cihazına taktim şimdi ateşide var ilac felan verdim pek iyi degil durumu hastaneye dümekten korkuyorumCartenza yazdı:Ne oldu ablamrüfeyde yazdı:off off çok bunaldımuzun süredir ailemide görmedim özlem hasret bastı ne onlar gelebiliyor enes yuzunden nede biz gidebiliyoruz
bide şu ygs ye sıkıldı canım okuyorum sanki aklımhicbirşey almıyor
Küçücuk bile bir umut bir mutluluk kapladıysa kalbini bana yeter ablamrüfeyde yazdı:inşallah canım inşallah sağolasın
Canım benim bende çok isterim rabbim yazdıysa olur inşallah çok teşekkür ederim bende size dua ediyorum her zamanhtc-directioner yazdı:ablam sen tanıdığım en iyi ablalardan birisisin
senin için dua edecem tabi
İnşallah senle tanışma fırsatım olur bunu o kadar çok istiyorumki...!!!
sen İstanbuldamısınCartenza yazdı:İstanbul da kar yağıyor gene
Evet ablahtc-directioner yazdı:sen İstanbuldamısınCartenza yazdı:İstanbul da kar yağıyor gene
valla hiç haberimiz yokCartenza yazdı:O değil de tebessüm anlaşan haber alan var mi ?
Aynen bir an önce girmesi gerek bizi merakta birakmasınhtc-directioner yazdı:valla hiç haberimiz yokCartenza yazdı:O değil de tebessüm anlaşan haber alan var mi ?
uzun bi süredir foruma girmiyor
çok özledim canım benim ya