Az önce rastladığım bir video'da sevdiğim bir şiire rastladım . Günümüz'de yaşanılanlar sanki bu şiirin özeti olmuş gibi .
Paralel hocaların siyaset yapması , cübbeliler'den medet umanlar , peçeyi fes'i özleyenler , sanata yapılan kısıtlamalar , medyaya yapılan baskılar .
Karanlığa ve orta çağa sürüklenen bir Türkiye var . Atatürk'ü lekelemeye , karalamaya çalışanlar var . Unutmayın ki bu gün Türkiye Cumhuriyeti var ise ve bu ülkede ezanlar okunuyorsa bu ülkede özgürce yaşıyorsanız Atatürk ve silah arkadaşlarına borçluyuz .
http://www.youtube.com/watch?v=j_zt63tCbwo
Yıkın Heykellerimi !
- Dersatatürk
- Uzman Doktor
Re: Yıkın Heykellerimi !
13 yıllık zifiri karanlıktan elbet aydınlığa çıkacak bu ülke; kimse umudunu yitirmesin...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Merak etmeyin hala burdayız ve beraberiz !emrahk yazdı:13 yıllık zifiri karanlıktan elbet aydınlığa çıkacak bu ülke; kimse umudunu yitirmesin...
Sonuna kadar savaşmaya hazırım ve elimden geleni yapıcam !
demokrasi bu değil
seçilene saygı bu değil
kendi ideolojinizin doğruluğunu kimseye dayatamazssınız
insan hakları derken özgürlük derken tezatlığa düşmemek gerek
kendi görüşünüzden farklı görüşlere tahammülünüz yoksa kendinizi karşıt kültür içinde bulursunuz

seçilene saygı bu değil

insan hakları derken özgürlük derken tezatlığa düşmemek gerek

kendi görüşünüzden farklı görüşlere tahammülünüz yoksa kendinizi karşıt kültür içinde bulursunuz

Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.
Kısıtlananlar ne olacak ? Cumhuriyetin temel tasları ? Bilmiyorum ama ben katılmıyorum karanlık yakın !
Sonuna kadar savaşmaya hazırım ve elimden geleni yapıcam !
- nail
- Yardımcı Uzman
Bunu bilmek için zeka küpü olmaya gerek yok.
Bunun başka bir özeti dahi yok. Tarih tekerrürden ibarettir.
Türklere (Müslümanlara) yapılan bu haksızlık'da neden bu kadar rahat yaşayabildiğini bir sorgula..
Orta doğuda karanlık yakındır. Biz ise gözü kapalı yaşayıp bunu özgürlük sanan İnsanlarız.. Hepsi bu
Türkiye'nin temelleri sağlam sanıyoruz ama aslında hiç bir şey sağlam değil.
Kur'an-ı Kerim bütün insanlık için bu kutsal hazineyi okuyup araştırınız lütfen.
İstanbul ikinci kez fetih edilecektir. Bu demektir ki Türkiye karanlığa girdiğinde yeniden kurtulacaktır.
Herkes düşüncede serbest muhalefet olmayın lütfen sizin düşüncelerinize saygı duyuyorum,
İyi günler..
Türklere (Müslümanlara) yapılan bu haksızlık'da neden bu kadar rahat yaşayabildiğini bir sorgula..
Orta doğuda karanlık yakındır. Biz ise gözü kapalı yaşayıp bunu özgürlük sanan İnsanlarız.. Hepsi bu
Kur'an-ı Kerim bütün insanlık için bu kutsal hazineyi okuyup araştırınız lütfen.
İstanbul ikinci kez fetih edilecektir. Bu demektir ki Türkiye karanlığa girdiğinde yeniden kurtulacaktır.
Herkes düşüncede serbest muhalefet olmayın lütfen sizin düşüncelerinize saygı duyuyorum,
İyi günler..
Mesleki açık lise / Muhasebe Finansman / Ortak seçmeli ders kalmadı mezun, staj bekliyorum / Dönem 8
Solan renkleri boyamakta o boyasız boyacı
Ö.Asaf
Solan renkleri boyamakta o boyasız boyacı
Ö.Asaf
Arkadaş doğru söylüyor İstanbul 2 ci kez fethedilecek fetheden de İmam Mehdi as olacak daha bu iyi günlerimiz öyle bir dönem gelecek ki evinizde 2 rekat namaz kılamayacaksınız. Ateş evinize kadar girecek Allah İmamın zuhurunu accil eylesinnail yazdı:Bunu bilmek için zeka küpü olmaya gerek yok.
İyi günler..