Rüfeyde abla :Sanırsam tanıdığım en cesur ve en güçlü bayan diyebilirim ona hayranım !
Hatice abla :Çok azimli ve gerçekten çok nazik bir bayan her şeyden önce iyi bir arkadaş birazcıkta meraklı gibi
Tebessüm abla :Bana göre bir cesur bayan daha diyebilirim sorumluluk sahibi ve onca zorluğa göğüs gerip okuyor harika !
Rehber :Hala tam anlam veremediğim ara sıra nazik bazen çok hırçın bilemiyorum ama bir gerçek var iradeli biri
Not :Az konuştum ama azimli biri olduğunu gördüm pek ortalıkta olmasa da siz uyurken o buralarda
Emrahk : İdealist ve özgüven koçu diyebiliriz üstelik te çalışkan birisi sonuçta tüm bunları bir arada yapmak kolay değil ayrıca yardımsever bir abim
Blueberry abla : Gerçekten kendini geliştiren hayata güncel bakan ve asla bu konuda durmayan bir ablamız gizli hayranların olduğuna eminim
KGamze : ilk dostum ilk arkadaşım diyebilirim herhalde bu forum için ayrıca kibar nazik ve iyi bir arkadaş
DersAtatürk : Biraz farklı biri idealist diyelim kendi doğruları var ama biraz yumusamalı onun dışında iyi bir dost
Lisebitirmedertlerinde : Vuhh nick name'i gerçekten uzun ve arkadaş canlısı biri ayrıca siz yokken o buralarda
Atesates : tam tanımadım ama tanısaydım kafa dengi bir arkadaş derdim buna eminim
Emrah42 : o bu forumun gizli kahramanı o gerçekten yardımsever biri o bizim için büyük bir nimet ve iyi bir dost karşılık beklemeyen cinsten