Kim ne düşünüyor???

Herşey serbest...
Kullanıcı avatarı
Yağmur damlaları
Onursal Üye

Re: Kim ne düşünüyor???

Mesaj gönderen Yağmur damlaları » 13 Tem 2013, 17:48

kripton yazdı:
Yağmur damlaları yazdı:Konu günceldir :P
Yağmur alemsin sen ya :D Konuyu hortlatıp nostalji yaşattın bize. Unutup gitmişim. Bir çok arkadaşta girmiyor foruma artık ceros, dyg....
Evet işte unutuluyordu neredeyse :D Unutulmasın istedim :)
Hem girmeyenler çok sayıda hemde yeni üyeler var sürekli katılan. :)
Bir zamanlarki halimiz unutulmasın :))

Unutma!Yalnız başına beni yıkabilen tek kişi sensin.

Anneliğin mukaddesliği gece yarısı uyandığı uykudadır.

Deliyi adam edemeyiz ama adamı deli ederiz!

Dost acı söyleyen değil,acıyı tatlı dille söyleyebilendir!

Ya insana gül ver yada gülüver.

KGamze
Doçent

Mesaj gönderen KGamze » 15 Oca 2015, 00:17

KGamze yazdı: Dekan; Allah sahibine bağışlasın inşallah :wink:
Rehber Merak ediyorum beyin fırtınalı adam ileride öğrencilerine nasıl rehberlik edecek diye. Aynı okula atanıp öğretmen olursak hemen tanırım aaa "beyin fırtınalı" adam bu derim ama kendimi belli etmem tabii. :37:

Kullanıcı avatarı
Berber
Uzman Doktor

Mesaj gönderen Berber » 15 Oca 2015, 00:19

Ahahaha durduk yere bu nereden çıktı. :mrgreen:

Kullanıcı avatarı
Berber
Uzman Doktor

Mesaj gönderen Berber » 15 Oca 2015, 00:27

KGamze yazdı:
KGamze yazdı: Dekan; Allah sahibine bağışlasın inşallah :wink:
Rehber Merak ediyorum beyin fırtınalı adam ileride öğrencilerine nasıl rehberlik edecek diye. Aynı okula atanıp öğretmen olursak hemen tanırım aaa "beyin fırtınalı" adam bu derim ama kendimi belli etmem tabii. :37:
Seni tanırsam herkesi geçiririm seni bırakırdım. :mrgreen:

KGamze
Doçent

Mesaj gönderen KGamze » 15 Oca 2015, 00:46

Nereden bırakıyorsun anlayamadım? :mrgreen:

Kullanıcı avatarı
Berber
Uzman Doktor

Mesaj gönderen Berber » 15 Oca 2015, 00:56

sınavdan ilk önce velini çağırtırdım sonra senin hakkında demediğimi bırakmam :mrgreen:

KGamze
Doçent

Mesaj gönderen KGamze » 15 Oca 2015, 01:13

Rehber yazdı:sınavdan ilk önce velini çağırtırdım sonra senin hakkında demediğimi bırakmam :mrgreen:
O biraz zor ben ikimizin aynı okullara atanmamızdan söz ediyorum en fazla öğretmenler odasında ayırırsın beni diğer öğretmenlerden, üvey öğretmen muamelesi yaparsın. Ama sen şimdi İran'da öğretmenlik yaparsın belli olmaz. :mrgreen:

Kullanıcı avatarı
Cartenza
Uzman Doktor

Mesaj gönderen Cartenza » 15 Oca 2015, 01:28

Rüfeyde abla :Sanırsam tanıdığım en cesur ve en güçlü bayan diyebilirim ona hayranım !
Hatice abla :Çok azimli ve gerçekten çok nazik bir bayan her şeyden önce iyi bir arkadaş birazcıkta meraklı gibi
Tebessüm abla :Bana göre bir cesur bayan daha diyebilirim sorumluluk sahibi ve onca zorluğa göğüs gerip okuyor harika !
Rehber :Hala tam anlam veremediğim ara sıra nazik bazen çok hırçın bilemiyorum ama bir gerçek var iradeli biri
Not :Az konuştum ama azimli biri olduğunu gördüm pek ortalıkta olmasa da siz uyurken o buralarda
Emrahk : İdealist ve özgüven koçu diyebiliriz üstelik te çalışkan birisi sonuçta tüm bunları bir arada yapmak kolay değil ayrıca yardımsever bir abim
Blueberry abla : Gerçekten kendini geliştiren hayata güncel bakan ve asla bu konuda durmayan bir ablamız gizli hayranların olduğuna eminim
KGamze : ilk dostum ilk arkadaşım diyebilirim herhalde bu forum için ayrıca kibar nazik ve iyi bir arkadaş
DersAtatürk : Biraz farklı biri idealist diyelim kendi doğruları var ama biraz yumusamalı onun dışında iyi bir dost
Lisebitirmedertlerinde : Vuhh nick name'i gerçekten uzun ve arkadaş canlısı biri ayrıca siz yokken o buralarda
Atesates : tam tanımadım ama tanısaydım kafa dengi bir arkadaş derdim buna eminim
Emrah42 : o bu forumun gizli kahramanı o gerçekten yardımsever biri o bizim için büyük bir nimet ve iyi bir dost karşılık beklemeyen cinsten :06:
Sonuna kadar savaşmaya hazırım ve elimden geleni yapıcam !

Kullanıcı avatarı
Cartenza
Uzman Doktor

Mesaj gönderen Cartenza » 15 Oca 2015, 01:39

Atladığım biri varsa şimdiden özür dilerim arkadaşlar :23:

Kullanıcı avatarı
Berber
Uzman Doktor

Mesaj gönderen Berber » 15 Oca 2015, 01:47

KGamze yazdı:
Rehber yazdı:sınavdan ilk önce velini çağırtırdım sonra senin hakkında demediğimi bırakmam :mrgreen:
O biraz zor ben ikimizin aynı okullara atanmamızdan söz ediyorum en fazla öğretmenler odasında ayırırsın beni diğer öğretmenlerden, üvey öğretmen muamelesi yaparsın. Ama sen şimdi İran'da öğretmenlik yaparsın belli olmaz. :mrgreen:
İran'a aşığım ben ama senle öğretmenler odasında sana cezerye ısmarlamak isterdim. Sonra kafa kafa seni kızdırarak muhabbet ederdim tabi seni ilk önce tanımam lazım :mrgreen:

KGamze
Doçent

Mesaj gönderen KGamze » 15 Oca 2015, 01:55

Cezerye çok severim eğer hep ısmarlayacaksan hiç kavga etmem söz. :06:

Kullanıcı avatarı
Berber
Uzman Doktor

Mesaj gönderen Berber » 15 Oca 2015, 01:58

KGamze yazdı:Cezerye çok severim eğer hep ısmarlayacaksan hiç kavga etmem söz. :06:
ooooo senin canın sağ olsun diyeceğim ama içim yanar benim demeyeyim en iyisi o cezerye gözümün önünde yediğin zaman içim nasıl yanar ama :mrgreen:

Kullanıcı avatarı
Doçent
Forum Moderatörü

Mesaj gönderen Doçent » 15 Oca 2015, 01:59

Cartenza yazdı:Rüfeyde abla :Sanırsam tanıdığım en cesur ve en güçlü bayan diyebilirim ona hayranım !
Hatice abla :Çok azimli ve gerçekten çok nazik bir bayan her şeyden önce iyi bir arkadaş birazcıkta meraklı gibi
Tebessüm abla :Bana göre bir cesur bayan daha diyebilirim sorumluluk sahibi ve onca zorluğa göğüs gerip okuyor harika !
Rehber :Hala tam anlam veremediğim ara sıra nazik bazen çok hırçın bilemiyorum ama bir gerçek var iradeli biri
Not :Az konuştum ama azimli biri olduğunu gördüm pek ortalıkta olmasa da siz uyurken o buralarda
Emrahk : İdealist ve özgüven koçu diyebiliriz üstelik te çalışkan birisi sonuçta tüm bunları bir arada yapmak kolay değil ayrıca yardımsever bir abim
Blueberry abla : Gerçekten kendini geliştiren hayata güncel bakan ve asla bu konuda durmayan bir ablamız gizli hayranların olduğuna eminim
KGamze : ilk dostum ilk arkadaşım diyebilirim herhalde bu forum için ayrıca kibar nazik ve iyi bir arkadaş
DersAtatürk : Biraz farklı biri idealist diyelim kendi doğruları var ama biraz yumusamalı onun dışında iyi bir dost
Lisebitirmedertlerinde : Vuhh nick name'i gerçekten uzun ve arkadaş canlısı biri ayrıca siz yokken o buralarda
Atesates : tam tanımadım ama tanısaydım kafa dengi bir arkadaş derdim buna eminim
Emrah42 : o bu forumun gizli kahramanı o gerçekten yardımsever biri o bizim için büyük bir nimet ve iyi bir dost karşılık beklemeyen cinsten :06:
tşk ederim güzel düşüncelerin için :gozkırkma:
Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.

KGamze
Doçent

Mesaj gönderen KGamze » 15 Oca 2015, 02:00

Rehber yazdı:
KGamze yazdı:Cezerye çok severim eğer hep ısmarlayacaksan hiç kavga etmem söz. :06:
ooooo senin canın sağ olsun diyeceğim ama içim yanar benim demeyeyim en iyisi o cezerye gözümün önünde yediğin zaman içim nasıl yanar ama :mrgreen:
Bölüşürüz hepsini yemem o kadar da aç değilim. :mrgreen:

Kullanıcı avatarı
Cartenza
Uzman Doktor

Mesaj gönderen Cartenza » 15 Oca 2015, 02:01

Blueberry yazdı:
Cartenza yazdı:Rüfeyde abla :Sanırsam tanıdığım en cesur ve en güçlü bayan diyebilirim ona hayranım !
tşk ederim güzel düşüncelerin için :gozkırkma:
Ne demek ablacım aslında sizleri 1-2 cümle ile anlatamam ama ne yapalım tabletten bu kadar oluyor PC olsa ne güzel olurdu sabaha kadar yazardım :utanma:

“Serbest Kürsü” sayfasına dön