üye buluşması hk.
Re: üye buluşması hk.
ankarada da olur yada gölbaşı da olur orası zaten aol maol ana merkezi.
her bölge ayrı ayrı olur.
her bölge ayrı ayrı olur.
Allah ile olduktan sonra, ölüm de ömür de hoştur.
Adalet nedir? – Ağaçları sulamak. Zulüm nedir? – Dikene su vermek.-Mevlana
HİÇ ÖLMEYECEKMİŞ GİBİ DÜNYA İÇİN, YARIN ÖLECEKMİŞ GİBİ AHİRET İÇİN ÇALIŞMALIYIZ... H.Z. MUHAMMED. S.A.W.
Adalet nedir? – Ağaçları sulamak. Zulüm nedir? – Dikene su vermek.-Mevlana
HİÇ ÖLMEYECEKMİŞ GİBİ DÜNYA İÇİN, YARIN ÖLECEKMİŞ GİBİ AHİRET İÇİN ÇALIŞMALIYIZ... H.Z. MUHAMMED. S.A.W.
Asosyallikten öleceğim arkadaşlar bence de buluşma olmalı bakalım anlaşabilecek miyim? 

aslında buluşmayı düşünmüştük ama herkesin farklı şehirde olması zorlaştrıyorKGamze yazdı:Asosyallikten öleceğim arkadaşlar bence de buluşma olmalı bakalım anlaşabilecek miyim?

Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.
Hepimize yakın mesafede olan herhangi bir şehir de buluşabiliriz aslında ama işte hepimiz aynı anda müsait olamayabiliriz. Hep sanal kalacağız gerçi böyle de güzel. 

Evet ya en kötüsü de bu ama elbet bir yolu bulunurBlueberry yazdı:aslında buluşmayı düşünmüştük ama herkesin farklı şehirde olması zorlaştrıyorKGamze yazdı:Asosyallikten öleceğim arkadaşlar bence de buluşma olmalı bakalım anlaşabilecek miyim?

Sonuna kadar savaşmaya hazırım ve elimden geleni yapıcam !
KGamze yazdı:Hepimize yakın mesafede olan herhangi bir şehir de buluşabiliriz aslında ama işte hepimiz aynı anda müsait olamayabiliriz. Hep sanal kalacağız gerçi böyle de güzel.
bakalım bahara istanbul anadolu yakasında ayarlarız belki adminide davet ederiz

emrah ve enese gelmek yasak olsun

diğer herkese davet var

Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.
Emrahk abimi ?Blueberry yazdı:KGamze yazdı:Hepimize yakın mesafede olan herhangi bir şehir de buluşabiliriz aslında ama işte hepimiz aynı anda müsait olamayabiliriz. Hep sanal kalacağız gerçi böyle de güzel.
bakalım bahara istanbul anadolu yakasında ayarlarız belki adminide davet ederiz![]()
emrah ve enese gelmek yasak olsun![]()
diğer herkese davet var

Sonuna kadar savaşmaya hazırım ve elimden geleni yapıcam !
Emrahk aşırı merak ediyorum gelmeli kanımca. 

- nail
- Yardımcı Uzman
Ben İzmir'deyim nereye çağırsanız gelirim.
Etkinlik güzel olur tabi ki.

Etkinlik güzel olur tabi ki.
Mesleki açık lise / Muhasebe Finansman / Ortak seçmeli ders kalmadı mezun, staj bekliyorum / Dönem 8
Solan renkleri boyamakta o boyasız boyacı
Ö.Asaf
Solan renkleri boyamakta o boyasız boyacı
Ö.Asaf
Beni merak ediyorsan, işte ben;KGamze yazdı:Emrahk aşırı merak ediyorum gelmeli kanımca.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
aaaa.. emrah valla seni çok merak etmiştim
gerçektende yakışıklı bir abimizsin
okulda güzelmiş ne okuyorsun? hangi bölüm???
gerçektende yakışıklı bir abimizsin

okulda güzelmiş ne okuyorsun? hangi bölüm???
Belirtmek isterim ki şaşırdım. Ben nedense esmer ve sakalları olan birini bekliyordum tam tersi çıktı.emrahk yazdı:Beni merak ediyorsan, işte ben;KGamze yazdı:Emrahk aşırı merak ediyorum gelmeli kanımca.

Teşekkür ederim zahmet edip paylaşmışsınız bende size mavi gül gönderiyorum

Beni merak ediyorsan, işte ben;emrahk yazdı:KGamze yazdı:Emrahk aşırı merak ediyorum gelmeli kanımca.
Oy oyyy civanim benim nur topu gibi adamsn

Yok Gamze, o bahsettiğin tip Rehber'e uygun.
Ben uzun sakal sevmem, genelde tıraş olurum veya kirli sakal tercih ederim. Düşünceleriniz için teşekkür ederim bu arada Gamze ve Hatice...

..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Mustafa Kemal Atatürk
Mustafa Kemal Atatürk
Sen jübileni yapmadın mı hala forumdan?Rehber yazdı:Oy oyyy civanim benim nur topu gibi adamsnemrahk yazdı:Beni merak ediyorsan, işte ben;KGamze yazdı:Emrahk aşırı merak ediyorum gelmeli kanımca.

Mustafa Kemal Atatürk
Mustafa Kemal Atatürk