GEÇME NOTU 50 OLMUŞTUR...!

Sınavlar Hakkında Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
Kullanıcı avatarı
Köylü Kızı
Onursal Üye

GEÇME NOTU 50 OLMUŞTUR...!

Mesaj gönderen Köylü Kızı » 07 Oca 2015, 21:29

ARKADAŞLAR AOL WEB SİTESİNDE DUYURULMUŞTTUR
ARTIK PUANI 50 VE ÜZERİ ALAN DERSİ GEÇMİŞTİR

Kullanıcı avatarı
Dersatatürk
Uzman Doktor

Re: GEÇME NOTU 50 OLMUŞTUR...!

Mesaj gönderen Dersatatürk » 07 Oca 2015, 21:38

''Ocak ayı içerisinde tamamlanarak yürürlüğe girmesi halinde 3-4 Ocak 2015 tarihinde yapılan Açık Öğretim Lisesi birinci dönem sınav sonuç değerlendirilmesi 50 puan üzerinden, yönetmelik değişikliğinin tamamlanamaması durumunda ise 45 puan üzerinden yapılacaktır. ''

Kıssadan hisse şuan için 3 , 4 Ocak sınavlarında yönetmelik tamamlanamaz ise . 3 4 Ocak sınavında 9 doğru yapan 45 alan geçmiş sayılıacak. :)
En son Dersatatürk tarafından 07 Oca 2015, 21:45 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Dünya vatanım, tüm insanlar kardeşim ve iyilik yapmak dinimdir. #Deizm

Resim

Okulun vereceği ilim ve irfan sayesindedir ki Türk Milleti, Türk Sanatı, Ekonomisi, Türk Şiir ve Edebiyatı bütün güzellikleriyle gelişir.

Mustafa Kemal ATATÜRK

Kullanıcı avatarı
rüfeyde
Doçent

Mesaj gönderen rüfeyde » 07 Oca 2015, 21:41

Dersatatürk yazdı:''Ocak ayı içerisinde tamamlanarak yürürlüğe girmesi halinde 3-4 Ocak 2015 tarihinde yapılan Açık Öğretim Lisesi birinci dönem sınav sonuç değerlendirilmesi 50 puan üzerinden, yönetmelik değişikliğinin tamamlanamaması durumunda ise 45 puan üzerinden yapılacaktır. ''

Kıssadan hisse 3 , 4 Ocak sınavları için geçerli değildir . 3 4 Ocak sınavında 9 doğru yapan 45 alan geçmiştir . :)
gerçektenmiii o zaman ben 35 kredi almış olabilirim ayy çok heyecanlandım :40:
Gülene neden gülüyorsun diye sorulmaz; ama ağlayana neden ağladığı sorulur.
Sen de dualarında ağla ki, Rabbin sebebini sorsun!

Kullanıcı avatarı
Dersatatürk
Uzman Doktor

Mesaj gönderen Dersatatürk » 07 Oca 2015, 21:44

rüfeyde yazdı:
Dersatatürk yazdı:''Ocak ayı içerisinde tamamlanarak yürürlüğe girmesi halinde 3-4 Ocak 2015 tarihinde yapılan Açık Öğretim Lisesi birinci dönem sınav sonuç değerlendirilmesi 50 puan üzerinden, yönetmelik değişikliğinin tamamlanamaması durumunda ise 45 puan üzerinden yapılacaktır. ''

Kıssadan hisse 3 , 4 Ocak sınavları için geçerli değildir . 3 4 Ocak sınavında 9 doğru yapan 45 alan geçmiştir . :)
gerçektenmiii o zaman ben 35 kredi almış olabilirim ayy çok heyecanlandım :40:

Kesin değil yalnız yönetmelik tamamlanamazsa ben kesin olarak okudum düzenledim yazımı. :) ''Kanımca tamamlanamaz daha iş takvimi bile tam değil . Onumu tamamlayacaklar . :)''

Resim

Okulun vereceği ilim ve irfan sayesindedir ki Türk Milleti, Türk Sanatı, Ekonomisi, Türk Şiir ve Edebiyatı bütün güzellikleriyle gelişir.

Mustafa Kemal ATATÜRK

Kullanıcı avatarı
rüfeyde
Doçent

Mesaj gönderen rüfeyde » 07 Oca 2015, 22:04

valla hep geç kalıyorlar bunada geç kalsalar ya :tipik: ama bu bizim yararımıza kesin zamanında bitirirler :isyan: :06: :06:
Gülene neden gülüyorsun diye sorulmaz; ama ağlayana neden ağladığı sorulur.
Sen de dualarında ağla ki, Rabbin sebebini sorsun!

Kullanıcı avatarı
power6
Uzman
İletişim:

Mesaj gönderen power6 » 08 Oca 2015, 13:53

bence diger kurumlar ses cikarmasin diye duyuru yaptilar eminim ki gecme notu 45 olacak bence bu kılıf. aol kadar öğrencisini düşünen baska bir kurum yok :)
Mezun

Kullanıcı avatarı
Köylü Kızı
Onursal Üye

Mesaj gönderen Köylü Kızı » 08 Oca 2015, 13:54

power6 yazdı:bence diger kurumlar ses cikarmasin diye duyuru yaptilar eminim ki gecme notu 45 olacak bence bu kılıf. aol kadar öğrencisini düşünen baska bir kurum yok :)
yaa ne demezsin çok düşünüyorlar bizi

Kullanıcı avatarı
Dersatatürk
Uzman Doktor

Mesaj gönderen Dersatatürk » 08 Oca 2015, 14:19

htc-directioner yazdı:
power6 yazdı:bence diger kurumlar ses cikarmasin diye duyuru yaptilar eminim ki gecme notu 45 olacak bence bu kılıf. aol kadar öğrencisini düşünen baska bir kurum yok :)
Bence ironi yapıyor sakin ol . :)

Resim

Mustafa Kemal ATATÜRK

Kullanıcı avatarı
Köylü Kızı
Onursal Üye

Mesaj gönderen Köylü Kızı » 08 Oca 2015, 14:29

Dersatatürk yazdı:
htc-directioner yazdı:
Bence ironi yapıyor sakin ol . :)
bende öyle düşünüyorum :lol:

Kullanıcı avatarı
nail
Yardımcı Uzman

Mesaj gönderen nail » 15 Oca 2015, 13:46

İnşallah şu müfredat yetişemez arkadaş :)
Mesleki açık lise / Muhasebe Finansman / Ortak seçmeli ders kalmadı mezun, staj bekliyorum / Dönem 8

Solan renkleri boyamakta o boyasız boyacı

Ö.Asaf

Kullanıcı avatarı
sumeyra

Mesaj gönderen sumeyra » 16 Oca 2015, 20:00

AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ ÖĞRENCİLERİNİN DİKKATİNE
Milli Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Kurumları Yönetmeliğinde yapılan değişiklik ile Liselerde(Örgün Öğretimde) ders geçme puanı 45'ten 50'ye yükseltilmiştir.
Örgün eğitimde yapılan değişikliklere paralel olarak, Açık Öğretim Lisesinde de yönetmelik değişikliği çalışmaları başlatılmıştır. Ancak yönetmelik çalışması henüz tamamlanamamıştır. 3-4 Ocak 2015 tarihinde yapılan Açık Öğretim Lisesi birinci dönem sınav sonuç değerlendirilmesi 45 puan üzerinden yapılacaktır.
Ders geçme notunda değişiklik yapılması halinde gerekli duyuru internet sitemizden yapılacak olup öğrencilerimizin bu konu ile ilgili olarak ALO 147 veya başka bir kuruma müracaat etmemeleri önemle rica olunur.

GEÇME NOTU 3-4 OCAK 2015 sınavına mahsus olmak üzere 45 olarak bırakılmış. Bundan sonra 50 olacaktır büyük ihtimal ile.

“Sınavlar” sayfasına dön