Ygs Kaydolma

Sınavlar Hakkında Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
nerzhul

Ygs Kaydolma

Mesaj gönderen nerzhul » 16 Oca 2015, 01:01

aynı konulardan var farkındayım ama tum ayrıntılarıyla bilgi sahibi olmak istiyorum ygs sıtesıne basvuru formu cıkarmak ıcın gıttım ama sıfre ıstıyor bu sıfreyı nerde alabilirim ve aol kayıtlarını hep aileme yaptırıyordum sebebi o tarz yerlere gitmeyi sevmiyorum bu sınavın kaydınıda ailemden birisine yaptırabılır mıyım ayrıntılı olarak ne yapmam lazım lutfen yardımcı olun

Kullanıcı avatarı
Köylü Kızı
Onursal Üye

Re: Ygs Kaydolma

Mesaj gönderen Köylü Kızı » 16 Oca 2015, 01:52

hayır canım senin şahsen gitmen lazım çünkü resmini çekeckelr
bide oda kayıttan sonra sana geçici şifre veriyorlar sonra sen evde giriş yapınca değiştirmek zorundasın değiştirdiğinde de kimseye vermmemen lazım

nerzhul

Mesaj gönderen nerzhul » 16 Oca 2015, 01:56

htc-directioner yazdı:hayır canım senin şahsen gitmen lazım çünkü resmini çekeckelr
bide oda kayıttan sonra sana geçici şifre veriyorlar sonra sen evde giriş yapınca değiştirmek zorundasın değiştirdiğinde de kimseye vermmemen lazım
madem öyle giderim ama sen bir mesajında halk eğitime gitmeye gerek yok yazmıssın

Kullanıcı avatarı
Köylü Kızı
Onursal Üye

Mesaj gönderen Köylü Kızı » 16 Oca 2015, 02:06

nerzhul yazdı:
htc-directioner yazdı:hayır canım senin şahsen gitmen lazım çünkü resmini çekeckelr
madem öyle giderim ama sen bir mesajında halk eğitime gitmeye gerek yok yazmıssın
evet sadece sana ait bilgileri içeen kağıt alacaksın ordan

Sienne
Yardımcı Asistan

Mesaj gönderen Sienne » 16 Oca 2015, 02:31

nerzhul yazdı:aynı konulardan var farkındayım ama tum ayrıntılarıyla bilgi sahibi olmak istiyorum ygs sıtesıne basvuru formu cıkarmak ıcın gıttım ama sıfre ıstıyor bu sıfreyı nerde alabilirim ve aol kayıtlarını hep aileme yaptırıyordum sebebi o tarz yerlere gitmeyi sevmiyorum bu sınavın kaydınıda ailemden birisine yaptırabılır mıyım ayrıntılı olarak ne yapmam lazım lutfen yardımcı olun
Herhangi bir YGS başvurusu yapan liseye gidersen(çoğu yapar) YGS başvurusu yapmak istediğini belirtirsin ve senden TC kimlik numaranı isterler. TC'ni sisteme girdiklerinde senin AÖL de okuduğuna dair tüm bilgiler ıvır zıvır orada çıkar. Sonra fotoğraf çektirip 3 TL verip şifreni alırsın. Onun haricinde HEM den form alıp onaylatmana gerek yok. Ama gidip ben form alacam dersen sadece lisede yaptığın işlemleri kısaltmış olursun. Yetkili kişi gerekli olan bir kaç bilgiyi görüp direk sisteme girebilir. Bende çok korkmuştum yaparken ama o kadar zor bir işlem değilmiş. Ben HEM den form almıştım. Liseye YGS kayıt için gittiğimde yetkili kişiye AÖL de okuduğumu belirttiğim de formu eline alma gereği bile duymadı :)

nerzhul

Mesaj gönderen nerzhul » 16 Oca 2015, 18:15

kayıt oldum arkadaşlar orda calısanlar sinir stress içinde babası yasında adamlara bağırıp cağırıyorlar boyle yerleri neden sevmediğimi daha iyi anladım

“Sınavlar” sayfasına dön