Hangi bölüm daha iyi ?
Hangi bölüm daha iyi ?
Merhaba arkadaşlar sizce Marmara - İlahiyat mı Marmara - Kamu Yönetimi mi ?
Ya da alternatif üniversiteler olabilir Marmara - Ankara gibi...
Re: Hangi bölüm daha iyi ?
Kamu okuyup gene öğretmen olabilirsin. Ama senin ileride ne işi yapmak istediğine bağlı ona göre ilahiyat veya kamu seç çalışma alanlarına bak.
Uludağ Üniversitesi'de İlahiyat için iyi diye biliyorum.
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
ben marmara ilahiyat istiyorumEbu Bekir yazdı:Merhaba arkadaşlar sizce Marmara - İlahiyat mı Marmara - Kamu Yönetimi mi ?
onun içinde elimden geleni yapıyorum
sende yapabilecein derslere göre tercihini yap
benim tarih kötü olduğu için acaba fen çalışıp sadece ygsden kimya öğretmenliği okuyayımmı diye de düşünüyorum
Bende kararsız kaldım ama öğretmen olmak istemiyorum o kesin.O yüzden Kamu daha baskın.Birde yabancı dile yatkınım o bana fayda sağlar diye düşünüyorum.KGamze yazdı:Kamu okuyup gene öğretmen olabilirsin. Ama senin ileride ne işi yapmak istediğine bağlı ona göre ilahiyat veya kamu seç çalışma alanlarına bak.
Fen boşuna çalışma sana getirisi olmaz.EA ' dan giren öğrenciye 1 net = 1 puan veriyor.Öğretmenlik hemde kimya öğretmenliği fazalasıyla zor.htc-directioner yazdı:ben marmara ilahiyat istiyorumEbu Bekir yazdı:Merhaba arkadaşlar sizce Marmara - İlahiyat mı Marmara - Kamu Yönetimi mi ?
benim tarih kötü olduğu için acaba fen çalışıp sadece ygsden kimya öğretmenliği okuyayımmı diye de düşünüyorum
Madem öyle Kamu seç, İlahiyat çalışma alanları daha dar. Benden öneri tabii daha detaylı araştır, tanıdığın bu bölümleri okumuş insanlara danış daha iyi yönlendirilmiş olursun. Kolay gelsin başarılar dilerim.Ebu Bekir yazdı:Bende kararsız kaldım ama öğretmen olmak istemiyorum o kesin.O yüzden Kamu daha baskın.Birde yabancı dile yatkınım o bana fayda sağlar diye düşünüyorum.KGamze yazdı:Kamu okuyup gene öğretmen olabilirsin. Ama senin ileride ne işi yapmak istediğine bağlı ona göre ilahiyat veya kamu seç çalışma alanlarına bak.
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
yaa... neyse ilahiyt için çalışayımEbu Bekir yazdı:Fen boşuna çalışma sana getirisi olmaz.EA ' dan giren öğrenciye 1 net = 1 puan veriyor.Öğretmenlik hemde kimya öğretmenliği fazalasıyla zor.htc-directioner yazdı:ben marmara ilahiyat istiyorumEbu Bekir yazdı:Merhaba arkadaşlar sizce Marmara - İlahiyat mı Marmara - Kamu Yönetimi mi ?
inşallah marmarayı kazanırım sende İnşallah kazanırsın kardeşim
Evet çalışma alanının darlığından dolayı vazgeçtim.Kamu'da her yöne açıksın.Teşekkür ederimKGamze yazdı:Madem öyle Kamu seç, İlahiyat çalışma alanları daha dar. Benden öneri tabii daha detaylı araştır, tanıdığın bu bölümleri okumuş insanlara danış daha iyi yönlendirilmiş olursun. Kolay gelsin başarılar dilerim.Ebu Bekir yazdı:Bende kararsız kaldım ama öğretmen olmak istemiyorum o kesin.O yüzden Kamu daha baskın.Birde yabancı dile yatkınım o bana fayda sağlar diye düşünüyorum.KGamze yazdı:Kamu okuyup gene öğretmen olabilirsin. Ama senin ileride ne işi yapmak istediğine bağlı ona göre ilahiyat veya kamu seç çalışma alanlarına bak.
Pek tatmin olamadın sanırım puan açısından ama son olarak şunu söyliyeyim fenden yaptığın 4 soru sosyalden yaptığın 1 soruya bedel.Ki bahsetmiş olduğun Tarih ' te en kolayı içlerindehtc-directioner yazdı:yaa... neyse ilahiyt için çalışayımEbu Bekir yazdı:Merhaba arkadaşlar sizce Marmara - İlahiyat mı Marmara - Kamu Yönetimi mi
Fen boşuna çalışma sana getirisi olmaz.EA ' dan giren öğrenciye 1 net = 1 puan veriyor.Öğretmenlik hemde kimya öğretmenliği fazalasıyla zor.
inşallah marmarayı kazanırım sende İnşallah kazanırsın kardeşim