Isınma Köşesi
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
Re: Isınma Köşesi
Ben koyu bir batı düşmanıyım böyle tiplerden nefret ediyorum zaten bu tiplere de çok güvenme, sevme çünkü bu tipleri yetiştirenler Abd ve İsrail köpekleridir siz güzel genç bacılarım ve ablalarımın önüne peydahlayarak sizi islamdan körüklüyorlar kendini yargıla bu resimde ki kim inancı ne amacı ne böyle boş şeylerle uğraşmayın ben sizleri sevdiğim için böyle diyorum bunlar cehennem köpekleridir siz kızların dikkatini çekip sizlerin işini bitirip bırakıyorlar batı sizin en büyük düşmanınızdır bunu unutmayın bak ben facebook kullanmayan biriyim 4 sene sonra telefon ve bilgiayarı bırakacağım teknolojiden uzak duracağım ve mektuplaşma iletişimini kullanmayı düşünüyorum daha güvenli daha sade bir iletişim
Tamam ablam tekrardan geçmiş olsun Allah'a emanet ol dua edeceğim sizlererüfeyde yazdı:enes agızdan hicbir şey yemiyor özel mama kullanıyor onuda ng ile alıyor Rehber![]()
ben artık musade istim gorusuruz en yakın zamanda
Haticem sağol balım :*
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
biz onlara tapmıyoruzkiRehber yazdı:Ben koyu bir batı düşmanıyım böyle tiplerden nefret ediyorum zaten bu tiplere de çok güvenme, sevme çünkü bu tipleri yetiştirenler Abd ve İsrail köpekleridir siz güzel genç bacılarım ve ablalarımın önüne peydahlayarak sizi islamdan körüklüyorlar kendini yargıla bu resimde ki kim inancı ne amacı ne böyle boş şeylerle uğraşmayın ben sizleri sevdiğim için böyle diyorum bunlar cehennem köpekleridir siz kızların dikkatini çekip sizlerin işini bitirip bırakıyorlar batı sizin en büyük düşmanınızdır bunu unutmayın bak ben facebook kullanmayan biriyim 4 sene sonra telefon ve bilgiayarı bırakacağım teknolojiden uzak duracağım ve mektuplaşma iletişimini kullanmayı düşünüyorum daha güvenli daha sade bir iletişim
sadece hayranlık duyuyoruz müziklerini seviyoruz
yani genç olarak bunları yapmamız normal

Eğer boş bos yorum yaparsan kimse takmaz git bak yazdıkları sözlere anlarsın müslümanları mi kiniyorlar Amerika yi mi İngiltere yı mi ? Unutmayın Rock ve southern müzik emperyalizim ve ırkçılık karşıtıdır her ne kadar istisnalar da olsa bu gerçeği değiştirmez bunu da unutma ! Rufeyde abla diyorsa bende gelemem günu ertelersek iyi olabilirRehber yazdı:Ben koyu bir batı düşmanıyım böyle tiplerden nefret ediyorum zaten bu tiplere de çok güvenme, sevme çünkü bu tipleri yetiştirenler Abd ve İsrail köpekleridir siz güzel genç bacılarım ve ablalarımın önüne peydahlayarak sizi islamdan körüklüyorlar kendini yargıla bu resimde ki kim inancı ne amacı ne böyle boş şeylerle uğraşmayın ben sizleri sevdiğim için böyle diyorum bunlar cehennem köpekleridir siz kızların dikkatini çekip sizlerin işini bitirip bırakıyorlar batı sizin en büyük düşmanınızdır bunu unutmayın bak ben facebook kullanmayan biriyim 4 sene sonra telefon ve bilgiayarı bırakacağım teknolojiden uzak duracağım ve mektuplaşma iletişimini kullanmayı düşünüyorum daha güvenli daha sade bir iletişim

Sonuna kadar savaşmaya hazırım ve elimden geleni yapıcam !
Klasik Rehber işte, zamanla düşüncelerine alışılıyor. Sen de alışırsın Narbe. Bu fanatik düşüncelerden Allah'ın izniyle 4 yıl sonra kurtulacağız. O zamanlar kafir Batının ürünü teknolojilerden uzaklaşıp dumanla haberleşecek. Biraz daha sabır... 

..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Olur mu öyle şey oda Batının bir oyunu olmazzzemrahk yazdı:Klasik Rehber işte, zamanla düşüncelerine alışılıyor. Sen de alışırsın Narbe. Bu fanatik düşüncelerden Allah'ın izniyle 4 yıl sonra kurtulacağız. O zamanlar kafir Batının ürünü teknolojilerden uzaklaşıp dumanla haberleşecek. Biraz daha sabır...

yazık çok yazıkkkk zaten onlarda öyle diyorlar yumuşuk karnınızdan hançeri saplıyorlar yazıkkkkhtc-directioner yazdı:biz onlara tapmıyoruzkiRehber yazdı:Ben koyu bir batı düşmanıyım böyle tiplerden nefret ediyorum zaten bu tiplere de çok güvenme, sevme çünkü bu tipleri yetiştirenler Abd ve İsrail köpekleridir siz güzel genç bacılarım ve ablalarımın önüne peydahlayarak sizi islamdan körüklüyorlar kendini yargıla bu resimde ki kim inancı ne amacı ne böyle boş şeylerle uğraşmayın ben sizleri sevdiğim için böyle diyorum bunlar cehennem köpekleridir siz kızların dikkatini çekip sizlerin işini bitirip bırakıyorlar batı sizin en büyük düşmanınızdır bunu unutmayın bak ben facebook kullanmayan biriyim 4 sene sonra telefon ve bilgiayarı bırakacağım teknolojiden uzak duracağım ve mektuplaşma iletişimini kullanmayı düşünüyorum daha güvenli daha sade bir iletişim
hatice keyfinin kahyası bilir ben ilmimi sizlerle paylaştım üzerime düşeni yaptım kafanıza göre takılın lakin o bir tarafı da hesaba kat ona göre hayatta yaptığınız her şey levhu mahfuzda kayıtlıdır
Çok harikasınız yaemrahk yazdı:Klasik Rehber işte, zamanla düşüncelerine alışılıyor. Sen de alışırsın Narbe. Bu fanatik düşüncelerden Allah'ın izniyle 4 yıl sonra kurtulacağız. O zamanlar kafir Batının ürünü teknolojilerden uzaklaşıp dumanla haberleşecek. Biraz daha sabır...

4 yılda ben.çıldırırım yalnız
En son Narbe tarafından 24 Oca 2015, 01:21 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
- Bende esamesi yok .
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
Rehber yazdı:yazık çok yazıkkkk zaten onlarda öyle diyorlar yumuşuk karnınızdan hançeri saplıyorlar yazıkkkkhtc-directioner yazdı:biz onlara tapmıyoruzkiRehber yazdı:Ben koyu bir batı düşmanıyım böyle tiplerden nefret ediyorum zaten bu tiplere de çok güvenme, sevme çünkü bu tipleri yetiştirenler Abd ve İsrail köpekleridir siz güzel genç bacılarım ve ablalarımın önüne peydahlayarak sizi islamdan körüklüyorlar kendini yargıla bu resimde ki kim inancı ne amacı ne böyle boş şeylerle uğraşmayın ben sizleri sevdiğim için böyle diyorum bunlar cehennem köpekleridir siz kızların dikkatini çekip sizlerin işini bitirip bırakıyorlar batı sizin en büyük düşmanınızdır bunu unutmayın bak ben facebook kullanmayan biriyim 4 sene sonra telefon ve bilgiayarı bırakacağım teknolojiden uzak duracağım ve mektuplaşma iletişimini kullanmayı düşünüyorum daha güvenli daha sade bir iletişim
hatice keyfinin kahyası bilir ben ilmimi sizlerle paylaştım üzerime düşeni yaptım kafanıza göre takılın lakin o bir tarafı da hesaba kat ona göre hayatta yaptığınız her şey levhu mahfuzda kayıtlıdır

- Köylü Kızı
- Onursal Üye
yok canım alışırsın zamanlaNarbe yazdı:Çok harikasınız yaemrahk yazdı:Klasik Rehber işte, zamanla düşüncelerine alışılıyor. Sen de alışırsın Narbe. Bu fanatik düşüncelerden Allah'ın izniyle 4 yıl sonra kurtulacağız. O zamanlar kafir Batının ürünü teknolojilerden uzaklaşıp dumanla haberleşecek. Biraz daha sabır...
4 yılda ben.çıldırırım yalnız

Okumadan etmeden Rock müziği de siyonist yaptın ya cahillik ya o kadar
Ben Rehber i çok samimi buluyorum, alışılmayacak bir tarafı yok kemdisinin saygılarımı sunuyorum. : )
- Bende esamesi yok .
Okumam ki neyini okuyacağım bu şeytan kılıklıların cahillikle alakası yok öğrensem alim mi olacağım hala halaCartenza yazdı:Okumadan etmeden Rock müziği de siyonist yaptın ya cahillik ya o kadar