Isınma Köşesi

Forumumuzda yer almayan konu ve başlıkları burada oluşturabilirsiniz.

Kullanıcı avatarı
Köylü Kızı
Onursal Üye

Re: Isınma Köşesi

Mesaj gönderen Köylü Kızı » 24 Oca 2015, 01:00

Allah ısmarladık ablam
kendine iyi bak

Kullanıcı avatarı
Berber
Uzman Doktor

Mesaj gönderen Berber » 24 Oca 2015, 01:00

Ben koyu bir batı düşmanıyım böyle tiplerden nefret ediyorum zaten bu tiplere de çok güvenme, sevme çünkü bu tipleri yetiştirenler Abd ve İsrail köpekleridir siz güzel genç bacılarım ve ablalarımın önüne peydahlayarak sizi islamdan körüklüyorlar kendini yargıla bu resimde ki kim inancı ne amacı ne böyle boş şeylerle uğraşmayın ben sizleri sevdiğim için böyle diyorum bunlar cehennem köpekleridir siz kızların dikkatini çekip sizlerin işini bitirip bırakıyorlar batı sizin en büyük düşmanınızdır bunu unutmayın bak ben facebook kullanmayan biriyim 4 sene sonra telefon ve bilgiayarı bırakacağım teknolojiden uzak duracağım ve mektuplaşma iletişimini kullanmayı düşünüyorum daha güvenli daha sade bir iletişim

Kullanıcı avatarı
Berber
Uzman Doktor

Mesaj gönderen Berber » 24 Oca 2015, 01:03

rüfeyde yazdı:enes agızdan hicbir şey yemiyor özel mama kullanıyor onuda ng ile alıyor Rehber :26:

ben artık musade istim gorusuruz en yakın zamanda
Haticem sağol balım :*
Tamam ablam tekrardan geçmiş olsun Allah'a emanet ol dua edeceğim sizlere

Kullanıcı avatarı
Köylü Kızı
Onursal Üye

Mesaj gönderen Köylü Kızı » 24 Oca 2015, 01:05

Rehber yazdı:Ben koyu bir batı düşmanıyım böyle tiplerden nefret ediyorum zaten bu tiplere de çok güvenme, sevme çünkü bu tipleri yetiştirenler Abd ve İsrail köpekleridir siz güzel genç bacılarım ve ablalarımın önüne peydahlayarak sizi islamdan körüklüyorlar kendini yargıla bu resimde ki kim inancı ne amacı ne böyle boş şeylerle uğraşmayın ben sizleri sevdiğim için böyle diyorum bunlar cehennem köpekleridir siz kızların dikkatini çekip sizlerin işini bitirip bırakıyorlar batı sizin en büyük düşmanınızdır bunu unutmayın bak ben facebook kullanmayan biriyim 4 sene sonra telefon ve bilgiayarı bırakacağım teknolojiden uzak duracağım ve mektuplaşma iletişimini kullanmayı düşünüyorum daha güvenli daha sade bir iletişim
biz onlara tapmıyoruzki
sadece hayranlık duyuyoruz müziklerini seviyoruz
yani genç olarak bunları yapmamız normal :wink:

Kullanıcı avatarı
Cartenza
Uzman Doktor

Mesaj gönderen Cartenza » 24 Oca 2015, 01:15

Rehber yazdı:Ben koyu bir batı düşmanıyım böyle tiplerden nefret ediyorum zaten bu tiplere de çok güvenme, sevme çünkü bu tipleri yetiştirenler Abd ve İsrail köpekleridir siz güzel genç bacılarım ve ablalarımın önüne peydahlayarak sizi islamdan körüklüyorlar kendini yargıla bu resimde ki kim inancı ne amacı ne böyle boş şeylerle uğraşmayın ben sizleri sevdiğim için böyle diyorum bunlar cehennem köpekleridir siz kızların dikkatini çekip sizlerin işini bitirip bırakıyorlar batı sizin en büyük düşmanınızdır bunu unutmayın bak ben facebook kullanmayan biriyim 4 sene sonra telefon ve bilgiayarı bırakacağım teknolojiden uzak duracağım ve mektuplaşma iletişimini kullanmayı düşünüyorum daha güvenli daha sade bir iletişim
Eğer boş bos yorum yaparsan kimse takmaz git bak yazdıkları sözlere anlarsın müslümanları mi kiniyorlar Amerika yi mi İngiltere yı mi ? Unutmayın Rock ve southern müzik emperyalizim ve ırkçılık karşıtıdır her ne kadar istisnalar da olsa bu gerçeği değiştirmez bunu da unutma ! Rufeyde abla diyorsa bende gelemem günu ertelersek iyi olabilir :hehe:
Sonuna kadar savaşmaya hazırım ve elimden geleni yapıcam !

emrahk
Onursal Üye

Mesaj gönderen emrahk » 24 Oca 2015, 01:17

Klasik Rehber işte, zamanla düşüncelerine alışılıyor. Sen de alışırsın Narbe. Bu fanatik düşüncelerden Allah'ın izniyle 4 yıl sonra kurtulacağız. O zamanlar kafir Batının ürünü teknolojilerden uzaklaşıp dumanla haberleşecek. Biraz daha sabır... :gozkırkma:
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

Kullanıcı avatarı
Cartenza
Uzman Doktor

Mesaj gönderen Cartenza » 24 Oca 2015, 01:18

emrahk yazdı:Klasik Rehber işte, zamanla düşüncelerine alışılıyor. Sen de alışırsın Narbe. Bu fanatik düşüncelerden Allah'ın izniyle 4 yıl sonra kurtulacağız. O zamanlar kafir Batının ürünü teknolojilerden uzaklaşıp dumanla haberleşecek. Biraz daha sabır... :gozkırkma:
Olur mu öyle şey oda Batının bir oyunu olmazzz :tipik:

Kullanıcı avatarı
Berber
Uzman Doktor

Mesaj gönderen Berber » 24 Oca 2015, 01:19

htc-directioner yazdı:
biz onlara tapmıyoruzki
yazık çok yazıkkkk zaten onlarda öyle diyorlar yumuşuk karnınızdan hançeri saplıyorlar yazıkkkk
hatice keyfinin kahyası bilir ben ilmimi sizlerle paylaştım üzerime düşeni yaptım kafanıza göre takılın lakin o bir tarafı da hesaba kat ona göre hayatta yaptığınız her şey levhu mahfuzda kayıtlıdır

Kullanıcı avatarı
Narbe
Uzman

Mesaj gönderen Narbe » 24 Oca 2015, 01:19

emrahk yazdı:Klasik Rehber işte, zamanla düşüncelerine alışılıyor. Sen de alışırsın Narbe. Bu fanatik düşüncelerden Allah'ın izniyle 4 yıl sonra kurtulacağız. O zamanlar kafir Batının ürünü teknolojilerden uzaklaşıp dumanla haberleşecek. Biraz daha sabır... :gozkırkma:
Çok harikasınız ya :yemek:
4 yılda ben.çıldırırım yalnız
En son Narbe tarafından 24 Oca 2015, 01:21 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
      • Bende esamesi yok .

Kullanıcı avatarı
Köylü Kızı
Onursal Üye

Mesaj gönderen Köylü Kızı » 24 Oca 2015, 01:20

Rehber yazdı:
htc-directioner yazdı:
biz onlara tapmıyoruzki
yazık çok yazıkkkk zaten onlarda öyle diyorlar yumuşuk karnınızdan hançeri saplıyorlar yazıkkkk
hatice keyfinin kahyası bilir ben ilmimi sizlerle paylaştım üzerime düşeni yaptım kafanıza göre takılın lakin o bir tarafı da hesaba kat ona göre hayatta yaptığınız her şey levhu mahfuzda kayıtlıdır
:43: :43: :43: :43: :43:

Kullanıcı avatarı
Köylü Kızı
Onursal Üye

Mesaj gönderen Köylü Kızı » 24 Oca 2015, 01:22

Narbe yazdı:
Çok harikasınız ya :yemek:
4 yılda ben.çıldırırım yalnız
yok canım alışırsın zamanla :26:

Kullanıcı avatarı
Cartenza
Uzman Doktor

Mesaj gönderen Cartenza » 24 Oca 2015, 01:23

Okumadan etmeden Rock müziği de siyonist yaptın ya cahillik ya o kadar

Kullanıcı avatarı
Narbe
Uzman

Mesaj gönderen Narbe » 24 Oca 2015, 01:25

Ben Rehber i çok samimi buluyorum, alışılmayacak bir tarafı yok kemdisinin saygılarımı sunuyorum. : )
      • Bende esamesi yok .

Kullanıcı avatarı
Berber
Uzman Doktor

Mesaj gönderen Berber » 24 Oca 2015, 01:26

Cartenza yazdı:Okumadan etmeden Rock müziği de siyonist yaptın ya cahillik ya o kadar
Okumam ki neyini okuyacağım bu şeytan kılıklıların cahillikle alakası yok öğrensem alim mi olacağım hala hala

Kullanıcı avatarı
Narbe
Uzman

Mesaj gönderen Narbe » 24 Oca 2015, 01:28

Sakin olun sevgili aöl sakinleri Çay var?
      • Bende esamesi yok .

Kilitli

“Yeni Forum Konuları Oluşturun” sayfasına dön