Teşekkür ederim kardeşim sen bunlara bakma ama bak beni dinle sen vallahi bu salak roccoklardan sana yarar gelmez hayatta bu salak şeylerden daha güzel şeyler var bak mesela kuş seslerini dinle rüzgarın sesini dinle mersiye dinleNarbe yazdı:Ben Rehber i çok samimi buluyorum, alışılmayacak bir tarafı yok kemdisinin saygılarımı sunuyorum. : )
Isınma Köşesi
Re: Isınma Köşesi
Dinlemez olur muyum hiç, her türlü müzige açığım ben
o dediklerin benim.uykuluklarım yalnız
o dediklerin benim.uykuluklarım yalnız

- Bende esamesi yok .
O zaman bilmediğin şeyler hakkında çok konuşma çünkü biz buna GÜNÜMÜZ DÜNYASINDA CAHİLLİK DİYORUZ bilgin olsun kimsenin tipi sekli semalide seni ilgilendirmez artik yeter daha fazla cahilligi savunma na izin veremem !Rehber yazdı:Okumam ki neyini okuyacağım bu şeytan kılıklıların cahillikle alakası yok öğrensem alim mi olacağım hala halaCartenza yazdı:Okumadan etmeden Rock müziği de siyonist yaptın ya cahillik ya o kadar
Sonuna kadar savaşmaya hazırım ve elimden geleni yapıcam !
Sonuna kadar savaşmaya hazırım ve elimden geleni yapıcam !
Hadi herkese iyi geceler, tatlı rüyalar, güzel hülyalar, ben Kur'an okuyup ders çalışacağım Allah'a emanetsiniz.
Allah'ın laneti Batı, Abd, Siyonist köpeklerinin üzerinde... hep kaybediyorlar
Allah'ın rahmeti, bereketi, esenliği, selameti özellikle İran ve diğer İslam Cumhuriyetlerinin üzerine olsun. Dikkat edin İslam Cumhuriyeti diyorum ona göre...
Allah'ın rahmeti, bereketi, esenliği, selameti özellikle İran ve diğer İslam Cumhuriyetlerinin üzerine olsun. Dikkat edin İslam Cumhuriyeti diyorum ona göre...
Sevmek zorundasın Cartenza
Kendinize dikkat edin, ola ki savaş mavaş çıkar tövbe

Allah rahatlık versin sayın Rehbey beheyRehber yazdı:Hadi herkese iyi geceler, tatlı rüyalar, güzel hülyalar, ben Kur'an okuyup ders çalışacağım Allah'a emanetsiniz.

Kendinize dikkat edin, ola ki savaş mavaş çıkar tövbe

- Bende esamesi yok .
Toplantı iptal edildi. Herkesin müsait olduğu bir güne ayarlayalım.
Herkese kolay gelsin 2-3 gündür giremiyordum coğrfayaya yüklendim 2-3 gündür bitti Allaha şükür. 

- Köylü Kızı
- Onursal Üye
gözün aydın ebu bekirEbu Bekir yazdı:Herkese kolay gelsin 2-3 gündür giremiyordum coğrfayaya yüklendim 2-3 gündür bitti Allaha şükür.

ben daha tarihi bitiremedim yaa

haftaya denemeler yapacam İnşallah iyi geçer

- Köylü Kızı
- Onursal Üye
evet kardeşim seni destekliyorum canımCartenza yazdı:Okumadan etmeden Rock müziği de siyonist yaptın ya cahillik ya o kadar

Çüş 12.30 kalktım. Sanırım rekor kırdım. Herkese Tümaydın