yardım lütfen

Diploma ve Mezuniyet Hakkında Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
esguel

yardım lütfen

Mesaj gönderen esguel » 24 Oca 2015, 18:02

Bu sene 3. Dönem sınav sonucları 18 eylülde aciklanacakmis üniversiteye nasıl kayıt olacağız zamanındamı yoksa daha sonra mı kayıt yaptiracagiz tecrübeli arkadaşlar cevaplayabilir mi ?

emrahk
Onursal Üye

Re: yardım lütfen

Mesaj gönderen emrahk » 24 Oca 2015, 21:30

Kayıtlarda sorun yaşamıyorsun. Bazı üniversiteler normal kayıt tarihlerinde kaydını mazeretli olarak alırken, bazıları mezun olup belge getir diyorlar. Her halükarda mağdur olmazsın, yeter ki mezun ol...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

esguel

Mesaj gönderen esguel » 24 Oca 2015, 22:27

3. Sınavda kesin mezunum ama mazeretli kayıt yapan üniversiteler hangileri acaba

emrahk
Onursal Üye

Mesaj gönderen emrahk » 24 Oca 2015, 22:57

Hangi üniversiteler ne şekilde kayıt kabul ediyor hatırımda kalması mümkün değil. Geçmiş yıllarda arkadaşların yaşadığı tecrübeleri söyledim sadece. Size de kayıtlarda denk gelirse bile, sorun çıkmadan Kasım ayına kadar kayıt hakkı veriyorlar zaten...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

“Diploma ve Mezuniyet” sayfasına dön