Isınma Köşesi
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
Re: Isınma Köşesi
evetNarbe yazdı:Emrahk litfin aranızda konuşmayın, çok ayıp

- Köylü Kızı
- Onursal Üye
ben arabım ama orda yazılanlar farsçatebessümm yazdı:bende arapça öğrenmek istiyorumzor mu ?
arapça zor değil yaa
- rüfeyde
- Doçent
Tebessüm iyimisin canım ?
Gülene neden gülüyorsun diye sorulmaz; ama ağlayana neden ağladığı sorulur.
Sen de dualarında ağla ki, Rabbin sebebini sorsun!
iyiyim ablacığımrüfeyde yazdı:Tebessüm iyimisin canım ?

Kredi:193
Dönem:8
<3mezun<3
<3mezun<3

- rüfeyde
- Doçent
boğusuyorz bebeğim ya bu ara misafirler felan derken biraz rahatsız girmiyorum uzun zamandır ancak onunla ve evle ugrasıyorum yogunluktan usandım eski sakin hayatımı geri istiyorum şu sıralartebessümm yazdı:iyiyim ablacığımrüfeyde yazdı:Tebessüm iyimisin canım ?sen nasılsın enes nasıl

Elbette iyi biri ama değişmesi gerekiyor gerçekten yoksa yine ayni duruma kendisi düşer yoksa bende Rehber ile iyi anlasiyordum ama bazı hareketleri elbette benimde sinirime dokunuyordu (Farsça yazmadım diğer arkadaşlarımız kızdığı için)emrahk yazdı:Cartenza yazdı: برای مطمئن. من به نظر شما احترام اما من حاضر انجام شده است آن مسیر اشتباه است.من فکر می کنم او یک پسر خوبی است و من می خواهم به بازگشت تماس ما
Sonuna kadar savaşmaya hazırım ve elimden geleni yapıcam !
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
Kur'an-ı kerim öğrenmeye çalışırsan okumayı sökersin sonra mealini öğrenerekte anlamını çözersibentebessümm yazdı:haticeciğim nasıl öğrenebilirim acaba![]()
ben konuşma dilini biliyorum, kuranda okuyorum ama Kur'anın anlamını tam bilmiyorum ama öğrenecem
- rüfeyde
- Doçent
Lisan arapçası ile tefsir çok farklı kırıl mealle bir kısmını kavraya bilirsin haticecimhtc-directioner yazdı:Kur'an-ı kerim öğrenmeye çalışırsan okumayı sökersin sonra mealini öğrenerekte anlamını çözersibentebessümm yazdı:haticeciğim nasıl öğrenebilirim acaba![]()
ben konuşma dilini biliyorum, kuranda okuyorum ama Kur'anın anlamını tam bilmiyorum ama öğrenecem

- Köylü Kızı
- Onursal Üye
Kur'andaki bazı kelimeleri biliyorum ama biz suriye- arabistan arabı değiliz daha çok türk kökenliyizrüfeyde yazdı:Lisan arapçası ile tefsir çok farklı kırıl mealle bir kısmını kavraya bilirsin haticecimhtc-directioner yazdı:Kur'an-ı kerim öğrenmeye çalışırsan okumayı sökersin sonra mealini öğrenerekte anlamını çözersibentebessümm yazdı:haticeciğim nasıl öğrenebilirim acaba![]()
ondan dolayı pek onlrın konuşmalarınıda anlayamıyorum
geçmiş olsun ablam inşallah dönersin sakin hayatına bazen yalnızlık daha güzelrüfeyde yazdı:boğusuyorz bebeğim ya bu ara misafirler felan derken biraz rahatsız girmiyorum uzun zamandır ancak onunla ve evle ugrasıyorum yogunluktan usandım eski sakin hayatımı geri istiyorum şu sıralartebessümm yazdı:iyiyim ablacığımrüfeyde yazdı:Tebessüm iyimisin canım ?sen nasılsın enes nasıl

Kredi:193
<3mezun<3
<3mezun<3