Elbette dolaşıyordur o kadar emek verdi arada takip etmeli benceNarbe yazdı:Kendi kararı. Saygı duyup iyi geceler diliyorum. Misafir misafir dolaşıyorsa eger.
Isınma Köşesi
Re: Isınma Köşesi
Sonuna kadar savaşmaya hazırım ve elimden geleni yapıcam !
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
ya keşke demeseydim öyleCartenza yazdı:Savunmak zorundasın sonuçta o sizin hayatınizda olan bir şey o tıpkı kendi ideallerini savunduğu gibihtc-directioner yazdı:yok canım ondan değildirNarbe yazdı:Benim profil fotografımdan çıktı hatta tartışma.![]()
galiba benim yüzümden![]()
ben çok savundum rock müziği
ben o müziği seviyorum ama abarttım biraz
Dert etmeyi bırak lütfen Hatice, Zaten kendisi interneti de kapatacaktı köye yerleşecekti 

- Bende esamesi yok .
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
yok canım belkide döner ama biraz fazla abarttım bu rock konusunda ve bence biraz saygı göstermeliyim karşımdakineNarbe yazdı:Dert etmeyi bırak lütfen Hatice, Zaten kendisi interneti de kapatacaktı köye yerleşecekti
ne olursa olsun saygılı olmalıyım değil mi?
Arkadaşlar, kendi kendinize niye kuruntu yapıyorsunuz? Rehber'in gitmesi ile hiçbirinizin ilgisi yok. Ayrıca Rehber aramızda, işine gelince yine yazar, kafasına göre takılır. Rehber işte... 

..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
yok kuruntu değilde vicdan azabı diyelim
cidden dönerse özür dileyecem ama dönerse tabi

cidden dönerse özür dileyecem ama dönerse tabi

Saygı,sevgihtc-directioner yazdı:yok canım belkide döner ama biraz fazla abarttım bu rock konusunda ve bence biraz saygı göstermeliyim karşımdakineNarbe yazdı:Dert etmeyi bırak lütfen Hatice, Zaten kendisi interneti de kapatacaktı köye yerleşecekti

- Bende esamesi yok .
Ne kuruntusu canım , kalp kırma endişesi gibi :/emrahk yazdı:Arkadaşlar, kendi kendinize niye kuruntu yapıyorsunuz? Rehber'in gitmesi ile hiçbirinizin ilgisi yok. Ayrıca Rehber aramızda, işine gelince yine yazar, kafasına göre takılır. Rehber işte...
- Bende esamesi yok .
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
Narbe yazdı:Saygı,sevgihtc-directioner yazdı:yok canım belkide döner ama biraz fazla abarttım bu rock konusunda ve bence biraz saygı göstermeliyim karşımdakineNarbe yazdı:Dert etmeyi bırak lütfen Hatice, Zaten kendisi interneti de kapatacaktı köye yerleşecekti

- Köylü Kızı
- Onursal Üye
sanada iyi gecelerCartenza yazdı:İyi geceler millet

- Köylü Kızı
- Onursal Üye
kız ne olacak bu geceNarbe yazdı:Yarın cumartesi oleyli geceleeerrrr

bize misafir gelecek ben açamayacam neti

htc-directioner yazdı:kız ne olacak bu geceNarbe yazdı:Yarın cumartesi oleyli geceleeerrrr![]()
İyi geceler yerine kullanılmış o -oleyllii-
-_-
- Bende esamesi yok .
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
hımm tamam anladım canımNarbe yazdı:htc-directioner yazdı:kız ne olacak bu geceNarbe yazdı:Yarın cumartesi oleyli geceleeerrrr![]()
İyi geceler yerine kullanılmış o -oleyllii-
-_-