Isınma Köşesi

Forumumuzda yer almayan konu ve başlıkları burada oluşturabilirsiniz.

Kullanıcı avatarı
H1N1
Uzman Doktor

Re: Isınma Köşesi

Mesaj gönderen H1N1 » 06 Şub 2015, 13:44

Rehber yazdı:H1N1 benim seninle kimyalarımızın uyuşmadığı yer şurası ben zülmü görüyorum ve bir şeyler yapmak istiyorum dua, direniş, ve bir düzen kurulması ve cuma vaazlarında müslümanlara habis devletlerin zülümlerini ve onları bilinçlendirmeyi
ama sen diyorsun ki oturduğumuz yerde aksiyonlu film izler gibi zülmü izleyek kusura bakma güzel kardeşim ben zülme sessiz kalamam sonra bunun hesabını ödeyemem.

Ben aksiyon filmi izler gibi sessiz mi kal dedim ? Aksine savaş dedim ama Akılla savaş dedim. Hiçbir silah akıldan üstün değil . Senin bana dediğin kişiler akılsız oldukları için silaha başvuran insanlardır.

Sonunda hepimiz ölürüz

Kullanıcı avatarı
Berber
Uzman Doktor

Mesaj gönderen Berber » 06 Şub 2015, 13:44

Rehber yazdı:

1 - Benimde üzerimde kuran yok ama ben sağlıklı gösterebiliyorum neden sen kuranı okumadan yorumluyorsunda ondan.
2- Hafız esad yönetimi Şeriat la yönetmedimi halkını ? İran keza öyle hala devam ediyor .
Hizbullah coluk cocuk katletmedimi ? Şeriat el kesme kezzap atma yada öldürmemi ?
İslamda şeriat düzen olarak geçerek Düzende İslamın şartılarına uymakdan geçer.[/quote][/quote]

Sen hangi Hizbullahtan bahsediyorsun Türkiye'de ki Hizbullah mı?

Kullanıcı avatarı
H1N1
Uzman Doktor

Mesaj gönderen H1N1 » 06 Şub 2015, 13:48

Rehber yazdı:
Rehber yazdı:

1 - Benimde üzerimde kuran yok ama ben sağlıklı gösterebiliyorum neden sen kuranı okumadan yorumluyorsunda ondan.
2- Hafız esad yönetimi Şeriat la yönetmedimi halkını ? İran keza öyle hala devam ediyor .
Hizbullah coluk cocuk katletmedimi ? Şeriat el kesme kezzap atma yada öldürmemi ?
İslamda şeriat düzen olarak geçerek Düzende İslamın şartılarına uymakdan geçer.
[/quote]

Sen hangi Hizbullahtan bahsediyorsun Türkiye'de ki Hizbullah mı?[/quote]

Suriyediki , İrandaki, Yemendeki, Filistideki , Pakistandaki, Nijeryadaki

Bilmem farkındamısın Hizbullah hep müslüman ülkelerde savaş başlatıyor ? Niye gidip senin siyonist dediğin ülkelerde birşey yapmıyor.
Sonunda hepimiz ölürüz

Kullanıcı avatarı
Berber
Uzman Doktor

Mesaj gönderen Berber » 06 Şub 2015, 13:50

H1N1 yazdı:
Rehber yazdı:H1N1 benim seninle kimyalarımızın uyuşmadığı yer şurası ben zülmü görüyorum ve bir şeyler yapmak istiyorum dua, direniş, ve bir düzen kurulması ve cuma vaazlarında müslümanlara habis devletlerin zülümlerini ve onları bilinçlendirmeyi
ama sen diyorsun ki oturduğumuz yerde aksiyonlu film izler gibi zülmü izleyek kusura bakma güzel kardeşim ben zülme sessiz kalamam sonra bunun hesabını ödeyemem.

Ben aksiyon filmi izler gibi sessiz mi kal dedim ? Aksine savaş dedim ama Akılla savaş dedim. Hiçbir silah akıldan üstün değil . Senin bana dediğin kişiler akılsız oldukları için silaha başvuran insanlardır.
Ama yazışmaların bana öyle diyor ağzını kapa bir şey yapma sadece patlamış mısırını didikle ve orta doğuyu izle diyor bana...
Ben size dibi görükmeyen suya tepe taklak atlayın demiyorum akıllıca bir islami harekat başlatın anayasamız da kuran olsun be rehberlerimiz de 14 masum olsun zaten bunların hayat felsefelerine göre hareket edersek bu direniş zafere ulaşacaktır hiç şüphem de yok

Kullanıcı avatarı
Köylü Kızı
Onursal Üye

Mesaj gönderen Köylü Kızı » 06 Şub 2015, 13:51

of ben gidiyorum hadi size iyi günler
konuşulmuyor sizle
Beşar Amerika'da eğitim almış diyom
rehber anladın mı, adam batılı yani

Kullanıcı avatarı
H1N1
Uzman Doktor

Mesaj gönderen H1N1 » 06 Şub 2015, 13:53

Rehber yazdı:
H1N1 yazdı:

Ama yazışmaların bana öyle diyor ağzını kapa bir şey yapma sadece patlamış mısırını didikle ve orta doğuyu izle diyor bana...
Ben size dibi görükmeyen suya tepe taklak atlayın demiyorum akıllıca bir islami harekat başlatın anayasamız da kuran olsun be rehberlerimiz de 14 masum olsun zaten bunların hayat felsefelerine göre hareket edersek bu direniş zafere ulaşacaktır hiç şüphem de yok
Laiklik'ten yanayım. Her dine her görüşe saygı duyacaksınki saygı göresin.
Sonunda hepimiz ölürüz

Kullanıcı avatarı
Berber
Uzman Doktor

Mesaj gönderen Berber » 06 Şub 2015, 13:54

TOLGA BU BENDEN SANA, SANA YANLIŞ ANLATMIŞLAR YANLIŞ GÖSTERİYORLAR GÖZÜNÜ SEVEYİM BÖYLE YAPMA YA GÖZÜNÜ DÖRT AÇ HER ŞEY MEDYA MEDYA MEDYA

Resim
Hamas, Lübnan-İsrail sınırı arasında kalan Şebaa Çiftlikleri'nde İsrail'e ait askeri konvoyu vuran Hizbullah'ı tebrik etti.

Hizbullah'ın saldırının tebrik eden Hamas Sözcüsü Sami Ebu Zuhri, yayımladığı yazılı açıklamada, "Kuneytra kentindeki son saldırının ardından Hizbullah'ın İsrail'e karşılık vermesi hakkıdır" ifadesini kullandı.

İslami Cihad Hareketi tarafından yayımlanan açıklamada da "Hizbullah'ın kahramanca operasyonunu tebrik ediyoruz" denildi.

Tunus Merkezli Arap Heyeti Direnişi Destekleme Birliği de Hizbullah'ın saldırılarını kahramanca olarak nitelendirdi ve İsrail'e karşı yapılan saldırılara destek verdiklerini bildirdi.

Filistin Halk Direnişi Grubu yaptığı beyanda Hizbullah'ı tebrik ettiklerini ve yapılan saldırının olabilecek en iyi saldırı olduğunu ifade etti.

Suriye Halk Direnişi Genel Komutanlığı da, Hizbullah saldırısının olumlu sona ermesini kutladı ve yapılan operasyonun İslami Direniş'in ilerleyişinde önemli bir adım olduğunu dile getirdi.

Kullanıcı avatarı
H1N1
Uzman Doktor

Mesaj gönderen H1N1 » 06 Şub 2015, 13:55

Rehber yazdı:TOLGA BU BENDEN SANA, SANA YANLIŞ ANLATMIŞLAR YANLIŞ GÖSTERİYORLAR GÖZÜNÜ SEVEYİM BÖYLE YAPMA YA GÖZÜNÜ DÖRT AÇ HER ŞEY MEDYA MEDYA MEDYA

Resim
Hamas, Lübnan-İsrail sınırı arasında kalan Şebaa Çiftlikleri'nde İsrail'e ait askeri konvoyu vuran Hizbullah'ı tebrik etti.

Hizbullah'ın saldırının tebrik eden Hamas Sözcüsü Sami Ebu Zuhri, yayımladığı yazılı açıklamada, "Kuneytra kentindeki son saldırının ardından Hizbullah'ın İsrail'e karşılık vermesi hakkıdır" ifadesini kullandı.

İslami Cihad Hareketi tarafından yayımlanan açıklamada da "Hizbullah'ın kahramanca operasyonunu tebrik ediyoruz" denildi.

Tunus Merkezli Arap Heyeti Direnişi Destekleme Birliği de Hizbullah'ın saldırılarını kahramanca olarak nitelendirdi ve İsrail'e karşı yapılan saldırılara destek verdiklerini bildirdi.

Filistin Halk Direnişi Grubu yaptığı beyanda Hizbullah'ı tebrik ettiklerini ve yapılan saldırının olabilecek en iyi saldırı olduğunu ifade etti.

Suriye Halk Direnişi Genel Komutanlığı da, Hizbullah saldırısının olumlu sona ermesini kutladı ve yapılan operasyonun İslami Direniş'in ilerleyişinde önemli bir adım olduğunu dile getirdi.

Hamas = Hizbullah tır zaten bunu bilmeyenmi var :D bunun teşekkür etmesi normal değilmi ?
Sonunda hepimiz ölürüz

Kullanıcı avatarı
Berber
Uzman Doktor

Mesaj gönderen Berber » 06 Şub 2015, 13:57

Köylü Kızı yazdı:of ben gidiyorum hadi size iyi günler
konuşulmuyor sizle
Cahilsin tartışmam bile bu konuda.

Kullanıcı avatarı
Berber
Uzman Doktor

Mesaj gönderen Berber » 06 Şub 2015, 14:00

H1N1 ne var bunda adamlar direnişi destekliyorlar tabii destek verecek
niye o zaman siyonit köpeklerine abd deştek veriyorşa hizbullahta iranda deştek vereceklerdir şen gelecekşin benim pencereme taş atacakşın bende şeni izleyeceğim ne güzel iş bu :mrgreen: neyşe ara verelim şonra gene tartışırız ama şeninle fikir alış verişi yapmak işterdim yüz yüze

Kullanıcı avatarı
H1N1
Uzman Doktor

Mesaj gönderen H1N1 » 06 Şub 2015, 14:03

Rehber yazdı:H1N1 ne var bunda adamlar direnişi destekliyorlar tabii destek verecek
niye o zaman siyonit köpeklerine abd deştek veriyorşa hizbullahta iranda deştek vereceklerdir şen gelecekşin benim pencereme taş atacakşın bende şeni izleyeceğim ne güzel iş bu :mrgreen: neyşe ara verelim şonra gene tartışırız ama şeninle fikir alış verişi yapmak işterdim yüz yüze
Ne zaman istersen yüz yüze yaparız. İstanbul / Kartalda / Cevizli de oturuyorum. İstanbul'un her yerine gelirim. Konuşuruz yüz yüze.
Sonunda hepimiz ölürüz

Kullanıcı avatarı
Berber
Uzman Doktor

Mesaj gönderen Berber » 06 Şub 2015, 14:06

H1N1 yazdı:
Rehber yazdı:H1N1 ne var bunda adamlar direnişi destekliyorlar tabii destek verecek
Ne zaman istersen yüz yüze yaparız. İstanbul / Kartalda / Cevizli de oturuyorum. İstanbul'un her yerine gelirim. Konuşuruz yüz yüze.
Türkçe Öğretmenlik mesleğini alayım inşallah atamam İstanbul'a çıkarsa olabilir. Yaşımı sormuştun ben 25 yaşındayım Üniversite okuyorum Türkçe Öğretmenliği.

Kullanıcı avatarı
H1N1
Uzman Doktor

Mesaj gönderen H1N1 » 06 Şub 2015, 14:18

Rehber yazdı:
H1N1 yazdı:
Türkçe Öğretmenlik mesleğini alayım inşallah atamam İstanbul'a çıkarsa olabilir. Yaşımı sormuştun ben 25 yaşındayım Üniversite okuyorum Türkçe Öğretmenliği.
Nezaman istersen beklerim .
Sonunda hepimiz ölürüz

Kullanıcı avatarı
Köylü Kızı
Onursal Üye

Mesaj gönderen Köylü Kızı » 06 Şub 2015, 15:12

Rehber yazdı:
Köylü Kızı yazdı:of ben gidiyorum hadi size iyi günler
konuşulmuyor sizle
Cahilsin tartışmam bile bu konuda.
cahillik bu mu?
neyse ya boşver tartışmayalım şu Esad için; değmez..!

Kullanıcı avatarı
H1N1
Uzman Doktor

Mesaj gönderen H1N1 » 06 Şub 2015, 15:18

https://www.youtube.com/watch?v=Y5LLyA-xq0s

Dinleyinde az kulaklarınız açılsın :D
Sonunda hepimiz ölürüz

Kilitli

“Yeni Forum Konuları Oluşturun” sayfasına dön