Köylü Kızı yazdı:evet ya benimkilerde öyle türkçe artınca sosyal düşüyor sosyal artınca türkçe düşüyorEbu Bekir yazdı:Netler artmıyor arkadaşlar ne yapıcaz ya bi el altın .s
of ya stres oluyorum
O nasıl oluyor :C
Köylü Kızı yazdı:evet ya benimkilerde öyle türkçe artınca sosyal düşüyor sosyal artınca türkçe düşüyorEbu Bekir yazdı:Netler artmıyor arkadaşlar ne yapıcaz ya bi el altın .s
of ya stres oluyorum
Rica ederiz Haticeciğim...Köylü Kızı yazdı:ya ne demezsin...Rehber yazdı:Narbe bakma sen Hatice'ye ben söyledim öyle değiştirdi yoksa nick değiştirmek aklının kenarından bile geçmezdi. Ben vesile oldum yoksa hala şirret necis batı ismiyle show yapacaktıNarbe yazdı:Hatice nick degişimi olmuş (:
htc-directioner isme bak aynı tuvalet küveti gibi
ama şimdi ki ismi hoş olmuş.![]()
büşra rehber varya benden değiştirmemi söyledi emrahtan iste dedi; ben emrah abime söyledim değişmez dedi.
oda gitmiş emrahtan rica etmiş hediyem olsun demiş tamam değişti sonra ama ben 3 gün açamadım hesabımı... şifremde sorun vardı galiba onu tam bilemedim e-postam sorunluydu sanırım sonra eski haline döndü işte...
sonra 1-2 hafta sonra ben metehana 8-10 mesaj attım zarzor değiştirdi
yoksa rehberin hediyesi açılmadan patladı![]()
anlayacağın ben uğraştım ama yinede sağol hediyeni alamasamda![]()
emrah sanada sağol abicim![]()
metehan abime kocaman teşekkürlerimi sunuyorum
Geçmiş olsun ablam Zeynep'i yerime öp ona yerime çikolata altebessümm yazdı:Kızım hasta rehber doktorumdan cevap bekliyorumbeklemek çok zor
geçmiş olsun canım önemli bişey değildir inşallahtebessümm yazdı:Kızım hasta rehber doktorumdan cevap bekliyorumbeklemek çok zor
Nick değiştirme savını ben aklına getirdim yoksa batı ismiyle avanak avanak gezecektin.Köylü Kızı yazdı:ya ne demezsin...Rehber yazdı:Narbe bakma sen Hatice'ye ben söyledim öyle değiştirdi yoksa nick değiştirmek aklının kenarından bile geçmezdi. Ben vesile oldum yoksa hala şirret necis batı ismiyle show yapacaktıNarbe yazdı:Hatice nick degişimi olmuş (:
htc-directioner isme bak aynı tuvalet küveti gibi
ama şimdi ki ismi hoş olmuş.![]()
büşra rehber varya benden değiştirmemi söyledi emrahtan iste dedi; ben emrah abime söyledim değişmez dedi.
oda gitmiş emrahtan rica etmiş hediyem olsun demiş tamam değişti sonra ama ben 3 gün açamadım hesabımı... şifremde sorun vardı galiba onu tam bilemedim e-postam sorunluydu sanırım sonra eski haline döndü işte...
sonra 1-2 hafta sonra ben metehana 8-10 mesaj attım zarzor değiştirdi
yoksa rehberin hediyesi açılmadan patladı![]()
anlayacağın ben uğraştım ama yinede sağol hediyeni alamasamda![]()
emrah sanada sağol abicim![]()
metehan abime kocaman teşekkürlerimi sunuyorum
tamam işte ben vesile olmuşum yokşa hala mümkün olmadığını şanıyordun.Köylü Kızı yazdı:rehber ben zaten değişmesini istiyordum ama mümkün olmadığını sanıyordum ne bileyim
tebessüm hayatım hiç üzülme canım
ha ha haRehber yazdı:tamam işte ben vesile olmuşum yokşa hala mümkün olmadığını şanıyordun.Köylü Kızı yazdı:rehber ben zaten değişmesini istiyordum ama mümkün olmadığını sanıyordum ne bileyim
tebessüm hayatım hiç üzülme canım
Sen o nicki nasıl buldun htc yi C:Köylü Kızı yazdı:ha ha haRehber yazdı:tamam işte ben vesile olmuşum yokşa hala mümkün olmadığını şanıyordun.Köylü Kızı yazdı:rehber ben zaten değişmesini istiyordum ama mümkün olmadığını sanıyordum ne bileyim
tebessüm hayatım hiç üzülme canım![]()
neyseki değişti
teşekkür ederim o zaman