ben zaten istediğim gibi biriyim yani gizemli içine kapanık ve saklanmış bir mercan gibiyim beni keşfedene ne mutlutebessümm yazdı:Nasıl biri olmak isterdiniz ?
Isınma Köşesi
Re: Isınma Köşesi
Ne demek o ne hayatın kahrını çekeceğime şizofren olur hayat ben kahrımı çekertebessümm yazdı:![]()
one ya

Rehber ben seni sabah keşfettim ama

Sonunda hepimiz ölürüz
nasıl biriymişim kiH1N1 yazdı:Ne demek o ne hayatın kahrını çekeceğime şizofren olur hayat ben kahrımı çekertebessümm yazdı:![]()
one ya
CihadcıRehber yazdı:nasıl biriymişim kiH1N1 yazdı:Ne demek o ne hayatın kahrını çekeceğime şizofren olur hayat ben kahrımı çekertebessümm yazdı:![]()
one ya
Sonunda hepimiz ölürüz
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
bu güzel bir cevaptıH1N1 yazdı:Kendimi :C
tebessüm ben yazamıyorum siz önce yazınca baştan göndermem gerekiyor biliyorsun benim interent yavaş kusura bakma yavaş yavaş sizi takip ediyoum
burada arkadaş olduğunuz kişileri merak ediyor musunuz?
Kredi:193
Dönem:8
<3mezun<3
<3mezun<3

evet neymiştebessümm yazdı:burada arkadaş olduğunuz kişileri merak ediyor musunuz?

Evet seni :Ctebessümm yazdı:burada arkadaş olduğunuz kişileri merak ediyor musunuz?
Sonunda hepimiz ölürüz
[/quote]
nasıl biriymişim ki[/quote]
Cihadcı[/quote]
yanlış çözmüşsün
nasıl biriymişim ki[/quote]
Cihadcı[/quote]
yanlış çözmüşsün
Akrabalarınızdan en çok kimi seviyorsunuz.
En sevdiğim arkadaşım Fatıma'nın kızı Zeynep ona top oynamayı öğretirdim. Topla lambaları kapatan annesine ders vermeşi içintebessümm yazdı:bulamadım rehber yalnız oynanmıyor![]()
söyle bakalım ney
![]()

sağol rehberRehber yazdı:En sevdiğim arkadaşım Fatıma'nın kızı Zeynep ona top oynamayı öğretirdim. Topla lambaları kapatan annesine ders vermeşi içintebessümm yazdı:bulamadım rehber yalnız oynanmıyor![]()
söyle bakalım ney
![]()

Kredi:193
<3mezun<3
<3mezun<3