Kahve için sağol

evet çok sağol senin de payın var benim çalışmamdaH1N1 yazdı:Zafere giden yolda çekilen çile kutsaldır diyorsun yani :CKöylü Kızı yazdı:varya şuan öyle bir ders çalışıyorumki pcnin önünden kalkmadım
sanırım şimdi kendime geliyorum...
şimdi çok güzel bir kitap okuyacam gerçekten faydalı bir kitap kız kardeşim getirmiş adı ''ben öğrenciyim'' urfalı biri yazmış bu kitabı..
hatta bir sözünü yazayım size::: ''Unutmayın ders çalışmaya, konuları öğrenmeye muhtaçsınız ve fazlasıyla ihtiyacınız var. Çünkü senin bir hedefin var, hedefe giderken vicdanının hakemliğinde ben elimden geleni yaptım demen lazım..Yusuf Çoban''' bu yazıdan sonra insan çalışmak istiyor gerçekten
ebu bekir başarılar diliyorum kardeşim... ikimizde İnşallah başarırız
aynı bentebessümm yazdı:aslında hiç konuşmam asosyalim tam 1 aydır evden çıkmıyorum![]()
hiç arkadaşım yok tek takıldığım yer burası
buradada rehber hatice rüfeyde ablam var ve diğerleri
tebessümm yazdı:kuaföre gitmem ben![]()
keşke haticeciğim zaten seni kendime çok yakın buluyorum
bende senin gibi bir dostum olduğu için çok şanslıyımtebessümm yazdı:kuaföre gitmem ben![]()
forumda ne arıyorsunH1N1 yazdı:tebessümm yazdı:kuaföre gitmem ben![]()
ne ne arıyorum
teşekkür edrim canım benimKöylü Kızı yazdı:bende senin gibi bir dostum olduğu için çok şanslıyımtebessümm yazdı:kuaföre gitmem ben![]()
snde nasıl bir iş yapıyorsun anlamadımH1N1 yazdı:Yaptığım işi yarıda bırakmamak için böyle kafa dagıtıyorum :C