Isınma Köşesi

Forumumuzda yer almayan konu ve başlıkları burada oluşturabilirsiniz.

tebessümm
Doçent

Re: Isınma Köşesi

Mesaj gönderen tebessümm » 10 Şub 2015, 01:54

canım bak ben mesala yaıtlarımla sıkılırım ama büyüklerle hiç sıkılmanm
sende kendini mutlu edecek şeyler bul :29:

Kredi:193
Dönem:8
<3mezun<3 :tipik:

tebessümm
Doçent

Mesaj gönderen tebessümm » 10 Şub 2015, 01:54

iyiyiz ne olduda :tipik: :tipik: :tipik:

Kullanıcı avatarı
Cartenza
Uzman Doktor

Mesaj gönderen Cartenza » 10 Şub 2015, 01:56

Bugün hastaneye gittim arkadaşlarım sağolsun bir anda takılırken düştüm ve kalkamadım sağlık raporu aldım damarlarım çok yıpranmış stres uzun zamandır bu nedenle alkol zaten ağzındam pek düşmez ayrıca astım hastasiyim kullandığım ilaç damarları mi yaslandiriyor alkolle karisinca damarlarim uzun sure dayanmaz dediler muhtemelen umarım ki olmaz beni zorunlu tedaviye yollayacaklar belki gorusemeyebilirz abilerim ve ablalarim çok kotuyum yüzüm guluyordu ama yine gokkusagimi kaybettim ben evet belki bir kez daha gelirdi gökyüzüne o ısıl ısıl renk taneleri ama bakacak gücüm kalmadı bunca dususumun dizimdeki yaraları kapatacak kabuğu bile hucrelerimden soğuttu geçmiyor iste ne aileden güldü yüzüm ne de sosyal hayatımdan olmayınca olmuyor isyan edemem ama bu tek istediğim bu dünyaya edebi bir kaç miras birakmak ve ya bir iki müzik ama asla sönmeyecek bize insanlığı hatırlatacak bizi ozumuze yaratildigimiz ilk gunki gibi çırılçıplak bir ruha burundurecek bunları yapmadan gitmek istemiyorum yapacağım sonuna kadar savaşacağım ...
Sonuna kadar savaşmaya hazırım ve elimden geleni yapıcam !

tebessümm
Doçent

Mesaj gönderen tebessümm » 10 Şub 2015, 01:58

geçmiş olsun bir an önce iyleş inşallah :gul: :yemek: :utanma:

Kullanıcı avatarı
Köylü Kızı
Onursal Üye

Mesaj gönderen Köylü Kızı » 10 Şub 2015, 02:00

ü
Cartenza yazdı:Bugün hastaneye gittim arkadaşlarım sağolsun bir anda takılırken düştüm ve kalkamadım sağlık raporu aldım damarlarım çok yıpranmış stres uzun zamandır bu nedenle alkol zaten ağzındam pek düşmez ayrıca astım hastasiyim kullandığım ilaç damarları mi yaslandiriyor alkolle karisinca damarlarim uzun sure dayanmaz dediler muhtemelen umarım ki olmaz beni zorunlu tedaviye yollayacaklar belki gorusemeyebilirz abilerim ve ablalarim çok kotuyum yüzüm guluyordu ama yine gokkusagimi kaybettim ben evet belki bir kez daha gelirdi gökyüzüne o ısıl ısıl renk taneleri ama bakacak gücüm kalmadı bunca dususumun dizimdeki yaraları kapatacak kabuğu bile hucrelerimden soğuttu geçmiyor iste ne aileden güldü yüzüm ne de sosyal hayatımdan olmayınca olmuyor isyan edemem ama bu tek istediğim bu dünyaya edebi bir kaç miras birakmak ve ya bir iki müzik ama asla sönmeyecek bize insanlığı hatırlatacak bizi ozumuze yaratildigimiz ilk gunki gibi çırılçıplak bir ruha burundurecek bunları yapmadan gitmek istemiyorum yapacağım sonuna kadar savaşacağım ...
umutgazi... doğru mu bu ciddimisn bak bu şaka falansa gerçekten yaa ben ne diyecem bilmiyorum
bak hayatım pes etme sonuna kadar savaş
ben senin iyi olacağına inanıyorum bizi bırakma lütfen arada foruma gir
bak lütfen yaa

tebessümm
Doçent

Mesaj gönderen tebessümm » 10 Şub 2015, 02:02

ve pes etmek yok :26: :26: :26:

Kullanıcı avatarı
Cartenza
Uzman Doktor

Mesaj gönderen Cartenza » 10 Şub 2015, 02:02

tebessümm yazdı:geçmiş olsun bir an önce iyleş inşallah :gul: :yemek: :utanma:
Umarım ablam ama ben gitmek istemiyorum sabahtan beri arastiriyorum bildiğin iyileşene kadar oradaymissin ailemle kavga bile ettim eğer yollarsaniz sizinle olan küçücük bagi bile kopartirim diye zaten zor kişiliğin var diyip beni göndermek istiyorlar neden anlamıyorum ama oluyor iste eğitimim bile boşa gidecek bir daha

Kullanıcı avatarı
Cartenza
Uzman Doktor

Mesaj gönderen Cartenza » 10 Şub 2015, 02:03

Köylü Kızı yazdı:ü
Cartenza yazdı:Bugün hastaneye gittim arkadaşlarım sağolsun bir anda takılırken düştüm ve kalkamadım sağlık raporu aldım damarlarım çok yıpranmış stres uzun zamandır bu nedenle alkol zaten ağzındam pek düşmez ayrıca astım hastasiyim kullandığım ilaç damarları mi yaslandiriyor alkolle karisinca damarlarim uzun sure dayanmaz dediler muhtemelen umarım ki olmaz beni zorunlu tedaviye yollayacaklar belki gorusemeyebilirz abilerim ve ablalarim çok kotuyum yüzüm guluyordu ama yine gokkusagimi kaybettim ben evet belki bir kez daha gelirdi gökyüzüne o ısıl ısıl renk taneleri ama bakacak gücüm kalmadı bunca dususumun dizimdeki yaraları kapatacak kabuğu bile hucrelerimden soğuttu geçmiyor iste ne aileden güldü yüzüm ne de sosyal hayatımdan olmayınca olmuyor isyan edemem ama bu tek istediğim bu dünyaya edebi bir kaç miras birakmak ve ya bir iki müzik ama asla sönmeyecek bize insanlığı hatırlatacak bizi ozumuze yaratildigimiz ilk gunki gibi çırılçıplak bir ruha burundurecek bunları yapmadan gitmek istemiyorum yapacağım sonuna kadar savaşacağım ...
umutgazi... doğru mu bu ciddimisn bak bu şaka falansa gerçekten yaa ben ne diyecem bilmiyorum
bak lütfen yaa
Değil ablam madde bağımlısı ssandı beni astımım dedim alkol kullanıyorum dedim anlaşıldı dedi annemle göz göze geldik olan oldu

tebessümm
Doçent

Mesaj gönderen tebessümm » 10 Şub 2015, 02:04

gitmeden de başarabilirsin :utanma: :utanma: hem eğitimini tamamla hem savaş unutma zafer için savaşmak gerek :28: :28: :utanma:

Kullanıcı avatarı
Cartenza
Uzman Doktor

Mesaj gönderen Cartenza » 10 Şub 2015, 02:07

tebessümm yazdı:gitmeden de başarabilirsin :utanma: :utanma: hem eğitimini tamamla hem savaş unutma zafer için savaşmak gerek :28: :28: :utanma:
Umarım gitmem normalde gidecek kadar kritik değil ama önceden tedbir alin ve gönderin diyor doktor sadece bende bitmiyor ne yazık ki

tebessümm
Doçent

Mesaj gönderen tebessümm » 10 Şub 2015, 02:08

onlara göster o merete son ver biliyoum söylemekle olmuyor ama yaşın genç hayallerin için başar :26:

Kullanıcı avatarı
Köylü Kızı
Onursal Üye

Mesaj gönderen Köylü Kızı » 10 Şub 2015, 02:08

Cartenza yazdı:
Köylü Kızı yazdı:ü
bak lütfen yaa
Değil ablam madde bağımlısı ssandı beni astımım dedim alkol kullanıyorum dedim anlaşıldı dedi annemle göz göze geldik olan oldu
bende alkolden bahsediyorum
bak seni o mahvediyor en azından iyileşene kadar bırak
annen çok üzülmüştür seni öyle görünce yaa
eğitimini bırakma pes etme lütfen
nereye gideceksinki

Kullanıcı avatarı
Cartenza
Uzman Doktor

Mesaj gönderen Cartenza » 10 Şub 2015, 02:12

tebessümm yazdı:onlara göster o merete son ver biliyoum söylemekle olmuyor ama yaşın genç hayallerin için başar :26:
Astım ilacı bu oluşumu hızlandırıyor ablam alkol tetikliyor ikisini de bırakmamı istiyorlar evet iyi bir şey değil ama sonuçta seviyorum dedim mi akan sular durur tutun içmeyen biriyim hayatımda hic sevmemisimdir de ama alkolu bırakmayı dusunmuyorum

Kullanıcı avatarı
Köylü Kızı
Onursal Üye

Mesaj gönderen Köylü Kızı » 10 Şub 2015, 02:14

Cartenza yazdı:
tebessümm yazdı:onlara göster o merete son ver biliyoum söylemekle olmuyor ama yaşın genç hayallerin için başar :26:
Astım ilacı bu oluşumu hızlandırıyor ablam alkol tetikliyor ikisini de bırakmamı istiyorlar evet iyi bir şey değil ama sonuçta seviyorum dedim mi akan sular durur tutun içmeyen biriyim hayatımda hic sevmemisimdir de ama alkolu bırakmayı dusunmuyorum
yaaa nasıl düşünmüyorum yaa....
bırak onu lütfen sağlığını düşün
mahvediyor seni görmüyormusun canım yaa

Kullanıcı avatarı
Cartenza
Uzman Doktor

Mesaj gönderen Cartenza » 10 Şub 2015, 02:17

Köylü Kızı yazdı:
Cartenza yazdı:
yaaa nasıl düşünmüyorum yaa....
bırak onu lütfen sağlığını düşün
mahvediyor seni görmüyormusun canım yaa
Israrcı değilim ama ne bileyim iste abla bilmiyorum ya bilmiyorum ben ne yapacağı mi bile bilmiyorken bir de basıma bu çıktı ben çok yoruldum her şeye bir sebeb aramaktan arayanlardan bazen olduğu gibi ölmeli insan

Kilitli

“Yeni Forum Konuları Oluşturun” sayfasına dön