iyi tartışın... kimse tutmuyor siziH1N1 yazdı:Rehberi rahat bırakın :C Onla ben tartışacam

buyrun meydan sizin

iyi tartışın... kimse tutmuyor siziH1N1 yazdı:Rehberi rahat bırakın :C Onla ben tartışacam
Tartışma demeyelim fikir alışverişi .Köylü Kızı yazdı:iyi tartışın... kimse tutmuyor siziH1N1 yazdı:Rehberi rahat bırakın :C Onla ben tartışacam![]()
buyrun meydan sizin
tolga arkadaşımız bunu tartışma olarak algılamak istiyor ne yapalımDersatatürk yazdı:Tartışma demeyelim fikir alışverişi .Köylü Kızı yazdı:iyi tartışın... kimse tutmuyor siziH1N1 yazdı:Rehberi rahat bırakın :C Onla ben tartışacam![]()
buyrun meydan sizin
ne demek efendim... siz rahatınıza bakın tolga beyH1N1 yazdı:Çok anlayışlısınız beyler bayanlar :C Teşekkürler
teveccühünüz efendimH1N1 yazdı:Çokta kibar :C
sesinde güzelmişH1N1 yazdı:Şarkı söyleyim size :C
Anladım herşey faydasız
Birlikte olmamız imkansız
Aşkımız değil bir çare
Geç olmadan ayrılmalıyız
Nasıl da söylersin bunları
Saymadan geçen o Yılları
Ayrılıktan söz etme ne olur
Alda git gideceksen canımı
:C
hakketen hesabımız gidiyor mu yani siliniyor mu... geçmiş olsun size..Dersatatürk yazdı:En son tartıştığım'da küfür bile etmediğime rağmen banlandım .Emrahk yardımcı oldu'da geri verdiler hesabımı . Bundan sonra sadece fikir alışverişi .
Günümüz'de fotomontaj olmayan şey mi var zaten .Rehber yazdı:Fotomontaj....
Youtube gir Ahmedinejad ile ilgili gey videosu var ona ne diyeceksin. Hepsi de İran'ı karalamak için eğer dikkat etmezseniz gazeteler, haberler sizi mazlumlardan nefret, zalimleri sevmenizi sağlar.