Diploma ve diploma yerine geçen belge hakkında!
Diploma ve diploma yerine geçen belge hakkında!
Arkadaşlar bikac sorum olacak kafam baya karışık anlayacağınız. Geçtigimiz sinavla sanirim 2 kredi daha almam gerekicek ve bi tane ortak dersim kalıcak mayis ayi sınavindan sonrada mezun olacam insallah besyo okumak istiyorum mesela temmuz ayinda okul ön kayıt icin diploma istiyo benim diplomam ozamana kadar hazirlanmazsa baska bi belge falan alip muracat edebiliyomuyum ? Bide mayis sinavi ile mezun olamadim diyelim univ kayitlari ne kadar sürüyor malüm 3. Dönem sinavlari eylulde aciklaniyor bide bunun diploma hazirlanma sureci falan var
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
Re: Önemli arkadaşlar
''besyo'' nedir anlamadım onu...greenesst yazdı:Arkadaşlar bikac sorum olacak kafam baya karışık anlayacağınız. Geçtigimiz sinavla sanirim 2 kredi daha almam gerekicek ve bi tane ortak dersim kalıcak mayis ayi sınavindan sonrada mezun olacam insallah besyo okumak istiyorum mesela temmuz ayinda okul ön kayıt icin diploma istiyo benim diplomam ozamana kadar hazirlanmazsa baska bi belge falan alip muracat edebiliyomuyum ? Bide mayis sinavi ile mezun olamadim diyelim univ kayitlari ne kadar sürüyor malüm 3. Dönem sinavlari eylulde aciklaniyor bide bunun diploma hazirlanma sureci falan var
merak etme diploman o güne kadar hazır olur
ağustos sınavında da mezun olsan diploman hazır olur olmazsa; bir belgeyle gidip müracaat edebilirsin
madur olmazsın

- foundreform
- Doçent
Re: Diploma ve diploma yerine geçen belge hakkında!
Besyo:Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu
Üniversiteler eylül-ekim aylarına kadar kayıt yapıyor diye biliyorum.Eğer mezun olursanız çıkma belgesi alıp kayıt yaptırabilirsiniz.
Üniversiteler eylül-ekim aylarına kadar kayıt yapıyor diye biliyorum.Eğer mezun olursanız çıkma belgesi alıp kayıt yaptırabilirsiniz.
AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK / ALAN YOK
TOPLAM KREDİ : 204 / MEZUN
MEZUNİYET TARİHİ : 10/08/2015
TOPLAM KREDİ : 204 / MEZUN
MEZUNİYET TARİHİ : 10/08/2015
Re: Diploma ve diploma yerine geçen belge hakkında!
Sagolun arkadaşlar