3-4 ocak sınav sonuçları açıklanıyor sanırım
3-4 ocak sınav sonuçları açıklanıyor sanırım
öğrenci girişi yaptım az önce sayfam değişmiş menüler değişmiş her an açıklanabilir 13 şubattan önce süpriz olabilir
Türkiye Laik'tir Laik kalacak !!!
kredi 170 dönem 10
kredi 170 dönem 10
Re: 3-4 ocak sınav sonuçları açıklanıyor sanırım
evet, bende girip baktım menüler değişmiş büyük olasılıkla not girişleri yapılıyor.ajlan45 yazdı:öğrenci girişi yaptım az önce sayfam değişmiş menüler değişmiş her an açıklanabilir 13 şubattan önce süpriz olabilir
** Mezun **
Dönem: 13
Kredi: 212
Diploma Notu: 56,08
Mezuniyet Donemi: 2014-1
Hadi hayırlısı sabırsızlıkla bekliyoruz 

Sonunda hepimiz ölürüz
bir çok bölüm gitmiş sanki siteden kredi bilgilerin olduğu yerleri filan göremiyorum herkesde mi öyle ?
aynen herkes'in bu durumda heralde, notlar giriliyor diye düşünüyorum ki zaten 2 gün kaldı açıklanmasına.Sienne yazdı:bir çok bölüm gitmiş sanki siteden kredi bilgilerin olduğu yerleri filan göremiyorum herkesde mi öyle ?
** Mezun **
Evet bendede aynı durum var artık bekliyoruz. .
-
- Asistan
Beklemedeyiz 

Sınav sonuçarı e-okul sistemine girilmiş ÖSYM üzerinden Eğitim Bilgilerimi Güncelle butonuna tıkladım diploma puanı değişti. Ortalama fazla olduğuna göre geçen sınavlara göre iyi notlar almışım.
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
geç açıklanır ama erken açıklanmaz boşuna beklemeyin 13 şubat açıklanır ya da daha geç
Genelde belirtilen tarihlerden bir gün önce açıklandığına çok şahit olduk. Belki bu gece ilerleyen saatlerde veya yarın açıklanabilir 13 Şubat'a kalmadan...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
İnşallah ... çok bekledik yaniemrahk yazdı:Genelde belirtilen tarihlerden bir gün önce açıklandığına çok şahit olduk. Belki bu gece ilerleyen saatlerde veya yarın açıklanabilir 13 Şubat'a kalmadan...
-
- Asistan
ösym'den açık liseyi güncelleyince 60.41 olan diploma notum 60.42 yükseldi. Acaba hiç bir dersi veremedimmi fikri olan varmı arkadaşlar moralim bozuldu en az 15 kredi alırım diyordum.
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
notlar düşüktür belki ondankurt cobain yazdı:ösym'den açık liseyi güncelleyince 60.41 olan diploma notum 60.42 yükseldi. Acaba hiç bir dersi veremedimmi fikri olan varmı arkadaşlar moralim bozuldu en az 15 kredi alırım diyordum.
- Dersatatürk
- Uzman Doktor
Notların düşük olduğunu sanmıyorum . Notlarımın %70'i 80 yalnız benimde 65.06 olan ortalamam 65.77 olmuş bu nasıl bir saçmalık anlayamadım .Ayrıca 30 kredilik ders seçtim 28 kredi garanti şuan .Köylü Kızı yazdı:notlar düşüktür belki ondankurt cobain yazdı:ösym'den açık liseyi güncelleyince 60.41 olan diploma notum 60.42 yükseldi. Acaba hiç bir dersi veremedimmi fikri olan varmı arkadaşlar moralim bozuldu en az 15 kredi alırım diyordum.
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
benim çok az yükselmiş tüm dersleri geçtim eminim sadece Türk edeiyatı düşük olmuştur ama çok az yükselmiş yaaDersatatürk yazdı:Notların düşük olduğunu sanmıyorum . Notlarımın %70'i 80 yalnız benimde 65.06 olan ortalamam 65.77 olmuş bu nasıl bir saçmalık anlayamadım .Ayrıca 30 kredilik ders seçtim 28 kredi garanti şuan .Köylü Kızı yazdı:notlar düşüktür belki ondankurt cobain yazdı:ösym'den açık liseyi güncelleyince 60.41 olan diploma notum 60.42 yükseldi. Acaba hiç bir dersi veremedimmi fikri olan varmı arkadaşlar moralim bozuldu en az 15 kredi alırım diyordum.
70,70 iken 70,83 olmuş