3-4 ocak sınav sonuçları açıklanıyor sanırım
-
- Asistan
Re: 3-4 ocak sınav sonuçları açıklanıyor sanırım
Sizinde ortalamanız çok değişmemiş arkadaşlar açık liseden 70 civarı bir ortalama ile mezun olurum diyordum herhalde çok daha düşük bir ortalama ile mezun olacağım.
şuan mevcut 165 kredim var, bu sınav dahil değil.
şuan mevcut 165 kredim var, bu sınav dahil değil.
vallahi cesaret edipte ÖSYM'den güncellemedim
sürpriz olsun inşallah yarın açıklarlar.

** Mezun **
Dönem: 13
Kredi: 212
Diploma Notu: 56,08
Mezuniyet Donemi: 2014-1
- foundreform
- Doçent
54,54 olan diploma notum 57,38 olmuş.Aslında burada arkadaşlar Ösym den güncellediğini yazmasaydı benim aklıma bile gelmezdi.Güncellerken birazcık korktum bir hata olur diye.
Sonuçlar girilmeye başlamış fakat dedikleri gibi 13 şubata anca yetişir benim de öğrenci menüm değişmiş kredi bilgilerim falan gitmiş.Mezun olmaya az bir kredi kalınca insan daha çok sabırsızlanıyor siz de öylemisiniz?

AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK / ALAN YOK
TOPLAM KREDİ : 204 / MEZUN
MEZUNİYET TARİHİ : 10/08/2015
TOPLAM KREDİ : 204 / MEZUN
MEZUNİYET TARİHİ : 10/08/2015
foundreform yazdı:54,54 olan diploma notum 57,38 olmuş.Aslında burada arkadaşlar Ösym den güncellediğini yazmasaydı benim aklıma bile gelmezdi.Güncellerken birazcık korktum bir hata olur diye.Sonuçlar girilmeye başlamış fakat dedikleri gibi 13 şubata anca yetişir benim de öğrenci menüm değişmiş kredi bilgilerim falan gitmiş.Mezun olmaya az bir kredi kalınca insan daha çok sabırsızlanıyor siz de öylemisiniz?
aynen, çok az bi kredim kaldı benimde. inanılmaz sabırsızlanıyorum ve hani çok beklediğin şey gelmek bilmez ya resmen meraklardayım, 4 kredim kaldı mezun olmaya.
** Mezun **
Merhaba , bende de aynı sıkıntı vardı alo 147 meb çağrı merkezini aradım 13 şubat tarihinde sınavlar açıklanacakmış bakalım bekliyoruz..
Ubuntu Kullanıcısı
hep öyle derler onlarFentect12 yazdı:Merhaba , bende de aynı sıkıntı vardı alo 147 meb çağrı merkezini aradım 13 şubat tarihinde sınavlar açıklanacakmış bakalım bekliyoruz..

** Mezun **
- Dersatatürk
- Uzman Doktor
Kredi bilgileri dönem dersleri gibi sayfalar ekranınızdan kalktığı andan itibaren kredi ve ders notlarınız sisteme geçmeye başlamış demektir . Tabi bunu kişiler tek tek değil bilgisayarlar yapıyor . Yüklenmede hata çıkmaz ve zamanında tamamlanır ise yarın açıklanır .Berkeley yazdı:hep öyle derler onlarFentect12 yazdı:Merhaba , bende de aynı sıkıntı vardı alo 147 meb çağrı merkezini aradım 13 şubat tarihinde sınavlar açıklanacakmış bakalım bekliyoruz..ya bugün sisteme girmeye başlarlar yarına düşer veya 13 şubat'ıda geçer hafta sonu en geç p.tesi açıklanır ama yarın acıklanır gıbı hıssediyorum

inşallah yarına acıklarlar hocamDersatatürk yazdı:Kredi bilgileri dönem dersleri gibi sayfalar ekranınızdan kalktığı andan itibaren kredi ve ders notlarınız sisteme geçmeye başlamış demektir . Tabi bunu kişiler tek tek değil bilgisayarlar yapıyor . Yüklenmede hata çıkmaz ve zamanında tamamlanır ise yarın açıklanır .Berkeley yazdı:hep öyle derler onlarFentect12 yazdı:Merhaba , bende de aynı sıkıntı vardı alo 147 meb çağrı merkezini aradım 13 şubat tarihinde sınavlar açıklanacakmış bakalım bekliyoruz..ya bugün sisteme girmeye başlarlar yarına düşer veya 13 şubat'ıda geçer hafta sonu en geç p.tesi açıklanır ama yarın acıklanır gıbı hıssediyorum

** Mezun **
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
bizde bekliyoruz her zaman yaptığımız gibi; bekle bekle yorulduk vallaFentect12 yazdı:Merhaba , bende de aynı sıkıntı vardı alo 147 meb çağrı merkezini aradım 13 şubat tarihinde sınavlar açıklanacakmış bakalım bekliyoruz..
-
- Acemi
Ösymden güncelleme nasıl yapılıyor nereye girmemiz lazımkurt cobain yazdı:ösym'den açık liseyi güncelleyince 60.41 olan diploma notum 60.42 yükseldi. Acaba hiç bir dersi veremedimmi fikri olan varmı arkadaşlar moralim bozuldu en az 15 kredi alırım diyordum.
- Dersatatürk
- Uzman Doktor
ÖSYM sayfasına gir girişini yap sol tarafta resminin altında profilim yazıyor onun altında eğitim bilgilerim var tıkla açılan sayfada Eğitim Bilgilerimi E-Okuldan güncelle butonu var tıkla güncellensin .Profiterol yazdı:Ösymden güncelleme nasıl yapılıyor nereye girmemiz lazımkurt cobain yazdı:ösym'den açık liseyi güncelleyince 60.41 olan diploma notum 60.42 yükseldi. Acaba hiç bir dersi veremedimmi fikri olan varmı arkadaşlar moralim bozuldu en az 15 kredi alırım diyordum.

yerimde duramaz oldum yahu iki dakika'da bir bi foruma bi sisteme bakıyorum vakitte geçmiyor ki açıklansın bi sevinçten çığıralım 

** Mezun **
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
sakin ol kardeşim sakin o kadar sabrettin biraz daha sabretBerkeley yazdı:yerimde duramaz oldum yahu iki dakika'da bir bi foruma bi sisteme bakıyorum vakitte geçmiyor ki açıklansın bi sevinçten çığıralım

-
- Acemi
Ösym sayfasına girdim ama giriş yapacak yeri bulamadımDersatatürk yazdı:ÖSYM sayfasına gir girişini yap sol tarafta resminin altında profilim yazıyor onun altında eğitim bilgilerim var tıkla açılan sayfada Eğitim Bilgilerimi E-Okuldan güncelle butonu var tıkla güncellensin .Profiterol yazdı:Ösymden güncelleme nasıl yapılıyor nereye girmemiz lazımkurt cobain yazdı:ösym'den açık liseyi güncelleyince 60.41 olan diploma notum 60.42 yükseldi. Acaba hiç bir dersi veremedimmi fikri olan varmı arkadaşlar moralim bozuldu en az 15 kredi alırım diyordum.
- Dersatatürk
- Uzman Doktor
ÖSYM sayfasına gir girişini yap sol tarafta resminin altında profilim yazıyor onun altında eğitim bilgilerim var tıkla açılan sayfada Eğitim Bilgilerimi E-Okuldan güncelle butonu var tıkla güncellensin .
[/quote]
Ösym sayfasına girdim ama giriş yapacak yeri bulamadım[/quote]
Sağ üste sisteme giriş var

Ösym sayfasına girdim ama giriş yapacak yeri bulamadım[/quote]
Sağ üste sisteme giriş var