3-4 ocak sınav sonuçları açıklanıyor sanırım

Sınavlar Hakkında Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
kurt cobain
Asistan

Re: 3-4 ocak sınav sonuçları açıklanıyor sanırım

Mesaj gönderen kurt cobain » 12 Şub 2015, 01:49

Sizinde ortalamanız çok değişmemiş arkadaşlar açık liseden 70 civarı bir ortalama ile mezun olurum diyordum herhalde çok daha düşük bir ortalama ile mezun olacağım.

şuan mevcut 165 kredim var, bu sınav dahil değil.

Berkeley
Acemi

Mesaj gönderen Berkeley » 12 Şub 2015, 02:28

vallahi cesaret edipte ÖSYM'den güncellemedim :) sürpriz olsun inşallah yarın açıklarlar.
** Mezun **

Dönem: 13
Kredi: 212
Diploma Notu: 56,08
Mezuniyet Donemi: 2014-1

Kullanıcı avatarı
foundreform
Doçent

Mesaj gönderen foundreform » 12 Şub 2015, 03:04

54,54 olan diploma notum 57,38 olmuş.Aslında burada arkadaşlar Ösym den güncellediğini yazmasaydı benim aklıma bile gelmezdi.Güncellerken birazcık korktum bir hata olur diye. :mrgreen: Sonuçlar girilmeye başlamış fakat dedikleri gibi 13 şubata anca yetişir benim de öğrenci menüm değişmiş kredi bilgilerim falan gitmiş.Mezun olmaya az bir kredi kalınca insan daha çok sabırsızlanıyor siz de öylemisiniz?
AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK / ALAN YOK
TOPLAM KREDİ : 204 / MEZUN
MEZUNİYET TARİHİ : 10/08/2015

Berkeley
Acemi

Mesaj gönderen Berkeley » 12 Şub 2015, 03:51

foundreform yazdı:54,54 olan diploma notum 57,38 olmuş.Aslında burada arkadaşlar Ösym den güncellediğini yazmasaydı benim aklıma bile gelmezdi.Güncellerken birazcık korktum bir hata olur diye. :mrgreen: Sonuçlar girilmeye başlamış fakat dedikleri gibi 13 şubata anca yetişir benim de öğrenci menüm değişmiş kredi bilgilerim falan gitmiş.Mezun olmaya az bir kredi kalınca insan daha çok sabırsızlanıyor siz de öylemisiniz?

aynen, çok az bi kredim kaldı benimde. inanılmaz sabırsızlanıyorum ve hani çok beklediğin şey gelmek bilmez ya resmen meraklardayım, 4 kredim kaldı mezun olmaya.
** Mezun **

Fentect12

Mesaj gönderen Fentect12 » 12 Şub 2015, 16:00

Merhaba , bende de aynı sıkıntı vardı alo 147 meb çağrı merkezini aradım 13 şubat tarihinde sınavlar açıklanacakmış bakalım bekliyoruz..
Ubuntu Kullanıcısı

Berkeley
Acemi

Mesaj gönderen Berkeley » 12 Şub 2015, 16:33

Fentect12 yazdı:Merhaba , bende de aynı sıkıntı vardı alo 147 meb çağrı merkezini aradım 13 şubat tarihinde sınavlar açıklanacakmış bakalım bekliyoruz..
hep öyle derler onlar :) ya bugün sisteme girmeye başlarlar yarına düşer veya 13 şubat'ıda geçer hafta sonu en geç p.tesi açıklanır ama yarın acıklanır gıbı hıssediyorum :)
** Mezun **

Kullanıcı avatarı
Dersatatürk
Uzman Doktor

Mesaj gönderen Dersatatürk » 12 Şub 2015, 17:17

Berkeley yazdı:
Fentect12 yazdı:Merhaba , bende de aynı sıkıntı vardı alo 147 meb çağrı merkezini aradım 13 şubat tarihinde sınavlar açıklanacakmış bakalım bekliyoruz..
hep öyle derler onlar :) ya bugün sisteme girmeye başlarlar yarına düşer veya 13 şubat'ıda geçer hafta sonu en geç p.tesi açıklanır ama yarın acıklanır gıbı hıssediyorum :)
Kredi bilgileri dönem dersleri gibi sayfalar ekranınızdan kalktığı andan itibaren kredi ve ders notlarınız sisteme geçmeye başlamış demektir . Tabi bunu kişiler tek tek değil bilgisayarlar yapıyor . Yüklenmede hata çıkmaz ve zamanında tamamlanır ise yarın açıklanır . :)
Dünya vatanım, tüm insanlar kardeşim ve iyilik yapmak dinimdir. #Deizm

Resim

Okulun vereceği ilim ve irfan sayesindedir ki Türk Milleti, Türk Sanatı, Ekonomisi, Türk Şiir ve Edebiyatı bütün güzellikleriyle gelişir.

Mustafa Kemal ATATÜRK

Berkeley
Acemi

Mesaj gönderen Berkeley » 12 Şub 2015, 17:33

Dersatatürk yazdı:
Berkeley yazdı:
Kredi bilgileri dönem dersleri gibi sayfalar ekranınızdan kalktığı andan itibaren kredi ve ders notlarınız sisteme geçmeye başlamış demektir . Tabi bunu kişiler tek tek değil bilgisayarlar yapıyor . Yüklenmede hata çıkmaz ve zamanında tamamlanır ise yarın açıklanır . :)
inşallah yarına acıklarlar hocam :) tek dileğimiz o önce açıklandıgı cok oldu oyle olsada bizim için iyi. ancak son ek sınav'da geciktirdikleri gibi gecikirse beklemekten cigerlerimiz solabilir :)
** Mezun **

Kullanıcı avatarı
Köylü Kızı
Onursal Üye

Mesaj gönderen Köylü Kızı » 12 Şub 2015, 17:46

bizde bekliyoruz her zaman yaptığımız gibi; bekle bekle yorulduk valla

Profiterol
Acemi

Mesaj gönderen Profiterol » 12 Şub 2015, 19:23

kurt cobain yazdı:ösym'den açık liseyi güncelleyince 60.41 olan diploma notum 60.42 yükseldi. Acaba hiç bir dersi veremedimmi fikri olan varmı arkadaşlar moralim bozuldu en az 15 kredi alırım diyordum.
Ösymden güncelleme nasıl yapılıyor nereye girmemiz lazım

Kullanıcı avatarı
Dersatatürk
Uzman Doktor

Mesaj gönderen Dersatatürk » 12 Şub 2015, 20:25

Profiterol yazdı:
kurt cobain yazdı:ösym'den açık liseyi güncelleyince 60.41 olan diploma notum 60.42 yükseldi. Acaba hiç bir dersi veremedimmi fikri olan varmı arkadaşlar moralim bozuldu en az 15 kredi alırım diyordum.
ÖSYM sayfasına gir girişini yap sol tarafta resminin altında profilim yazıyor onun altında eğitim bilgilerim var tıkla açılan sayfada Eğitim Bilgilerimi E-Okuldan güncelle butonu var tıkla güncellensin . :)

Resim

Okulun vereceği ilim ve irfan sayesindedir ki Türk Milleti, Türk Sanatı, Ekonomisi, Türk Şiir ve Edebiyatı bütün güzellikleriyle gelişir.

Mustafa Kemal ATATÜRK

Berkeley
Acemi

Mesaj gönderen Berkeley » 12 Şub 2015, 20:29

yerimde duramaz oldum yahu iki dakika'da bir bi foruma bi sisteme bakıyorum vakitte geçmiyor ki açıklansın bi sevinçten çığıralım :)
** Mezun **

Kullanıcı avatarı
Köylü Kızı
Onursal Üye

Mesaj gönderen Köylü Kızı » 12 Şub 2015, 21:23

Berkeley yazdı:yerimde duramaz oldum yahu iki dakika'da bir bi foruma bi sisteme bakıyorum vakitte geçmiyor ki açıklansın bi sevinçten çığıralım :)
sakin ol kardeşim sakin o kadar sabrettin biraz daha sabret :gozkırkma:

Profiterol
Acemi

Mesaj gönderen Profiterol » 12 Şub 2015, 23:22

Dersatatürk yazdı:
Profiterol yazdı:
ÖSYM sayfasına gir girişini yap sol tarafta resminin altında profilim yazıyor onun altında eğitim bilgilerim var tıkla açılan sayfada Eğitim Bilgilerimi E-Okuldan güncelle butonu var tıkla güncellensin . :)
Ösym sayfasına girdim ama giriş yapacak yeri bulamadım

Kullanıcı avatarı
Dersatatürk
Uzman Doktor

Mesaj gönderen Dersatatürk » 13 Şub 2015, 00:52

ÖSYM sayfasına gir girişini yap sol tarafta resminin altında profilim yazıyor onun altında eğitim bilgilerim var tıkla açılan sayfada Eğitim Bilgilerimi E-Okuldan güncelle butonu var tıkla güncellensin . :)[/quote]

Ösym sayfasına girdim ama giriş yapacak yeri bulamadım[/quote]

Sağ üste sisteme giriş var :)

Resim

Mustafa Kemal ATATÜRK

“Sınavlar” sayfasına dön