AÖL Facebook sınav sonucu duyurusu
- foundreform
- Doçent
AÖL Facebook sınav sonucu duyurusu
BİRİNCİ DÖNEM SINAV SONUÇLARI : Herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması halinde sınav sonuçlarını 13 şubat 2015 saat 12:00 de açıklayacağız.( Sonuçları sisteme yükleme ve mezun olanları belirleme çalışmaları son aşamaya gelmiştir .)
AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK / ALAN YOK
TOPLAM KREDİ : 204 / MEZUN
MEZUNİYET TARİHİ : 10/08/2015
TOPLAM KREDİ : 204 / MEZUN
MEZUNİYET TARİHİ : 10/08/2015
- Dersatatürk
- Uzman Doktor
Re: AÖL Facebook sınav sonucu duyurusu
Öğlen ve ya öğleden sonra sarkacağı belliydi . 

- Köylü Kızı
- Onursal Üye
sonunda tarih ve saat belli olmuş buna da şükür
- Dersatatürk
- Uzman Doktor
Tarih zaten belliydi ama saate pek kulak asma derim ...Köylü Kızı yazdı:sonunda tarih ve saat belli olmuş buna da şükür

arkadaşlar sistemi kontrol edin zaman zaman belki yarına kalmayabilir, mezuniyetimi hayırlısıyla gördüm. darısı başınıza umarım çabucak mezun olursunuz.

** Mezun **
Dönem: 13
Kredi: 212
Diploma Notu: 56,08
Mezuniyet Donemi: 2014-1
- Dersatatürk
- Uzman Doktor
Mezun olanlar önce açıklanıyor .Berkeley yazdı:arkadaşlar sistemi kontrol edin zaman zaman belki yarına kalmayabilir, mezuniyetimi hayırlısıyla gördüm. darısı başınıza umarım çabucak mezun olursunuz.![]()

AOL hayatımda ilk defa öncelik sahibi oldum vallahiDersatatürk yazdı:Mezun olanlar önce açıklanıyor .Berkeley yazdı:arkadaşlar sistemi kontrol edin zaman zaman belki yarına kalmayabilir, mezuniyetimi hayırlısıyla gördüm. darısı başınıza umarım çabucak mezun olursunuz.![]()

** Mezun **
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
ne güzel bizden önce öğrendin... darısı başımıza İnşallah, hadi hayırlısıBerkeley yazdı:AOL hayatımda ilk defa öncelik sahibi oldum vallahiDersatatürk yazdı:Mezun olanlar önce açıklanıyor .Berkeley yazdı:arkadaşlar sistemi kontrol edin zaman zaman belki yarına kalmayabilir, mezuniyetimi hayırlısıyla gördüm. darısı başınıza umarım çabucak mezun olursunuz.![]()
Berkeley kardeşim tebrik ederim seni hayırlı olmasını diliyorum. Gerçekten mezun olmak bambaşka bir mutluluktur.
Tebrikleeeerrrrrrrrrr (:Berkeley yazdı:arkadaşlar sistemi kontrol edin zaman zaman belki yarına kalmayabilir, mezuniyetimi hayırlısıyla gördüm. darısı başınıza umarım çabucak mezun olursunuz.![]()
- Bende esamesi yok .