Mezuniyet
Mezuniyet
Arkadaşlar ben 12. sınıfta açık liseye geçtim şuanda kredim 200 5 tane ders sectım sadece zorunlu olanları dil anlatımdan kalmadığım surece geçebiliyormuşum galiba şuanki derslerim din dil anlatım trafik ingilizce ve edebiyat sınava çalışmak istemiyorum dil anlatıma çalışıp geçsem yeterli değil mi mezuniyetim için ?
- rüfeyde
- Doçent
Re: Mezuniyet
zorunlu derslerden muaf olmak zorundasın bunun içinde o derslerden 3 kez sınava girip muaf olman gerekli dil ve anlatım muafiyet kabul etmiyor anladığım kadarıyla aöl örencisisin kredini doldurmussun zaten dil ve anlatımı geçsen diger derslerden muaf olmak icin 2 ve 3 dönem sınavlarına da kayıt yaptırıp sınavlara girmen gerekli biraz zaman kaybı çok zor derslerin kalmamış bence bu hafta geçmiş dönem sorularına bakarak rahatlıkla geçersin bu dersleri diğer 2 dönem daha sınavlara gerek kalmadan mezun olursun 

Gülene neden gülüyorsun diye sorulmaz; ama ağlayana neden ağladığı sorulur.
Sen de dualarında ağla ki, Rabbin sebebini sorsun!
Sen de dualarında ağla ki, Rabbin sebebini sorsun!
rüfeydecim bende bise sormak istiyorummm ? hani dedin ya zorunlu derslerden muaf olmamız lazım 3 kez sınava girip tam olarak anlamadım yani 3 zorunlu dersim var diyelim x y z ben x dersinden atıyorum 10 net yaptım geçtim diyelim ondan direk muaf olamıyor muyum yinede 3 sınav girmem mi lazım ortalamasımı alınıyor ??rüfeyde yazdı:zorunlu derslerden muaf olmak zorundasın bunun içinde o derslerden 3 kez sınava girip muaf olman gerekli dil ve anlatım muafiyet kabul etmiyor anladığım kadarıyla aöl örencisisin kredini doldurmussun zaten dil ve anlatımı geçsen diger derslerden muaf olmak icin 2 ve 3 dönem sınavlarına da kayıt yaptırıp sınavlara girmen gerekli biraz zaman kaybı çok zor derslerin kalmamış bence bu hafta geçmiş dönem sorularına bakarak rahatlıkla geçersin bu dersleri diğer 2 dönem daha sınavlara gerek kalmadan mezun olursun
Kalan 246 kredi 4 zorunlu ders 

10 net yaptığın takdirde zaten dersten geçiyorsun muafiyet ise 3 derstende ard ard 3 sınavdada gecemezsen oluyor.