EN AZINDAN SADECE HALK EĞİTİME GİDERİM

foundreform yazdı:İnternetten de kayıt yenileme ücretleri yatırılır tabii internet bankacılığı hesabınız varsa .İlla atmler den yatırmana gerek yok,hatta ücreti yatırdığın zaman dekontu götürmesen bile kayıt yenilemeni yaparlar.Çünkü sistemde ücreti yatırdığın görülür ama bazı personeller sıkıntı çıkarabiliyor.
İnanma şuna adam dalga geçiyor senle.ajlan45 yazdı:foundreform yazdı:İnternetten de kayıt yenileme ücretleri yatırılır tabii internet bankacılığı hesabınız varsa .İlla atmler den yatırmana gerek yok,hatta ücreti yatırdığın zaman dekontu götürmesen bile kayıt yenilemeni yaparlar.Çünkü sistemde ücreti yatırdığın görülür ama bazı personeller sıkıntı çıkarabiliyor.
internet bankacılığım varda hesap no lazım
Profiterol yazdı:İnanma şuna adam dalga geçiyor senle.ajlan45 yazdı:foundreform yazdı:İnternetten de kayıt yenileme ücretleri yatırılır tabii internet bankacılığı hesabınız varsa .İlla atmler den yatırmana gerek yok,hatta ücreti yatırdığın zaman dekontu götürmesen bile kayıt yenilemeni yaparlar.Çünkü sistemde ücreti yatırdığın görülür ama bazı personeller sıkıntı çıkarabiliyor.
internet bankacılığım varda hesap no lazım![]()
İnternetten filan kayıt yenileme diye bir şey yok.Benimde online bankacılık hesabım var böyle bir şey yok olsa niye gideyem karda kışta ATMye.
Olsa bile halk eğitim merkezi senden paranın yatırıldığına dair dekont isteyecek 5 TL nin yanında.Ne diyeceksin adama ben internetten yatırdım ama dekont yok mu diyeceksin.
Bunu diyen kişi muhtemelen YGS ücretlerini filan karıştırmıştır.(YGSde internet üzerinden ödeme yapabiliyorsunuz)