AOL KAYIT YENİLEME İNTERNET BANKA HESABI VAR MI?

Sınavlar Hakkında Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
Kullanıcı avatarı
ajlan45
Doktor

AOL KAYIT YENİLEME İNTERNET BANKA HESABI VAR MI?

Mesaj gönderen ajlan45 » 18 Şub 2015, 18:07

MALUM ŞUAN İSTANBUL KAR ALTINDA EN YAKIN BANKA 1 KM UZAKTA MEVCUT BANKAMATİKLER İSE SORUNLU , ARABAM KAR ALTINDA YOLLAR BUZLU :) :) EVDEN BANKA HESABIMDAN YADA KREDİ KARTIMDAN KAYIT YENİLEME ÜCRETİNİ YATIRACAĞIM HESAP NUMARASI VARMIDIR?

EN AZINDAN SADECE HALK EĞİTİME GİDERİM :04:

Türkiye Laik'tir Laik kalacak !!!

kredi 170 dönem 10

Kullanıcı avatarı
foundreform
Doçent

Re: AOL KAYIT YENİLEME İNTERNET BANKA HESABI VAR MI?

Mesaj gönderen foundreform » 18 Şub 2015, 20:05

İnternetten de kayıt yenileme ücretleri yatırılır tabii internet bankacılığı hesabınız varsa .İlla atmler den yatırmana gerek yok,hatta ücreti yatırdığın zaman dekontu götürmesen bile kayıt yenilemeni yaparlar.Çünkü sistemde ücreti yatırdığın görülür ama bazı personeller sıkıntı çıkarabiliyor.
AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK / ALAN YOK
TOPLAM KREDİ : 204 / MEZUN
MEZUNİYET TARİHİ : 10/08/2015

Kullanıcı avatarı
ajlan45
Doktor

Mesaj gönderen ajlan45 » 18 Şub 2015, 20:30

foundreform yazdı:İnternetten de kayıt yenileme ücretleri yatırılır tabii internet bankacılığı hesabınız varsa .İlla atmler den yatırmana gerek yok,hatta ücreti yatırdığın zaman dekontu götürmesen bile kayıt yenilemeni yaparlar.Çünkü sistemde ücreti yatırdığın görülür ama bazı personeller sıkıntı çıkarabiliyor.

internet bankacılığım varda hesap no lazım
Türkiye Laik'tir Laik kalacak !!!

kredi 170 dönem 10

Kullanıcı avatarı
H1N1
Uzman Doktor

Mesaj gönderen H1N1 » 18 Şub 2015, 20:34

Hesap no ya gerek yok ödemeleri seç internet bankacılığından cıkıyor zaten.
Sonunda hepimiz ölürüz

Profiterol
Acemi

Mesaj gönderen Profiterol » 19 Şub 2015, 00:18

ajlan45 yazdı:
foundreform yazdı:İnternetten de kayıt yenileme ücretleri yatırılır tabii internet bankacılığı hesabınız varsa .İlla atmler den yatırmana gerek yok,hatta ücreti yatırdığın zaman dekontu götürmesen bile kayıt yenilemeni yaparlar.Çünkü sistemde ücreti yatırdığın görülür ama bazı personeller sıkıntı çıkarabiliyor.

İnanma şuna adam dalga geçiyor senle. :)

İnternetten filan kayıt yenileme diye bir şey yok.Benimde online bankacılık hesabım var böyle bir şey yok olsa niye gideyem karda kışta ATMye.

Olsa bile halk eğitim merkezi senden paranın yatırıldığına dair dekont isteyecek 5 TL nin yanında.Ne diyeceksin adama ben internetten yatırdım ama dekont yok mu diyeceksin.

Bunu diyen kişi muhtemelen YGS ücretlerini filan karıştırmıştır.(YGSde internet üzerinden ödeme yapabiliyorsunuz)

Kullanıcı avatarı
foundreform
Doçent

Mesaj gönderen foundreform » 19 Şub 2015, 01:51

Profiterol yazdı:
ajlan45 yazdı:

İnanma şuna adam dalga geçiyor senle. :)

İnternetten filan kayıt yenileme diye bir şey yok.Benimde online bankacılık hesabım var böyle bir şey yok olsa niye gideyem karda kışta ATMye.

Olsa bile halk eğitim merkezi senden paranın yatırıldığına dair dekont isteyecek 5 TL nin yanında.Ne diyeceksin adama ben internetten yatırdım ama dekont yok mu diyeceksin.

Bunu diyen kişi muhtemelen YGS ücretlerini filan karıştırmıştır.(YGSde internet üzerinden ödeme yapabiliyorsunuz)

Burası eğlence forumu değil burası eğitim öğretim forumu dalga geçip eğlendiğim de YOK! 4 yıldır kayıt yenileyen insanım kayıt yenilemeyle YGS yi karıştıracak kadar aptal değilim.Zıraat bankasının atm ekranında kayıt yenileme yapacağım zaman "kayıt ücreti" yazıyordu,tereddüt edip Halk bankası internet bankacılığına girip baktım orada da aynısı yazıyor,uzun lafın kısası internet bankacılığından ödeme yapılıyor.İllaki meb ödemeleri değil.Mesela bir hesaba para yatıracaksın illa bankayamı gitmen lazım? illa atmlerden mi yatırman lazım? internet bankacılığından da oluyor,sadece kayıt yenileme değil diğer ödemelerde internetten ödenebiliyor.
Ödeme yaptığın zaman mail adresine E-DEKONT gönderiliyor onu yazıcıdan çıkartıp halk eğitim merkezine götürüp gösterirsin onlarda kayıt yenilemeni yapar.Ödeme yaptığın zaman sisteme senin Tc kimlik numarası ile yaptığın ödeme kaydediliyor,halk eğitim merkezinde ise yaptığın ödeme gözüküyor.
Mesela sen 20 tl ödeme yaptın ama dekontu kaybettin,bir dahamı 20 tl yatıracaksın? Sonuçta ödeme yaptın ve sistemde gözüküyor yatırdığını gösteren dekont yok diye kayıt yenileme yapmayacaklarmı? Arkadaşım velhasıl-kelam senin Tc kimlik numaran veya öğrenci numaran ile "irtibat bürosu" sistemine girdiklerinde ödeme yapıp yapmadığın görünüyor illa dekonta gerek yok.Dediğim gibi bazı halk eğitim merkezleri sorun çıkartıyor ve bizlerin açık öğretim lisesi sistemine ve yönetimine lanet etmemize sebep oluyorlar.Bu arada sen hangi bankanın internet bankacılığını kullanıyorsun?
AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK / ALAN YOK
TOPLAM KREDİ : 204 / MEZUN
MEZUNİYET TARİHİ : 10/08/2015

“Sınavlar” sayfasına dön