Açık Lise Kredi
Açık Lise Kredi
Herkese merhaba,ben anadolu lisesinden açık liseye geçicem birkaç gün içinde ama aklıma takılan birşey var.Yardımcı olursanız sevinirim.Ben şimdi açık liseye geçtiğimde bana ne kadar kredi gelir (11.sınıfım) ? Yani tahmini olarak aşağı yukarı kaç civarında bi kredi gelir ? İsterseniz ortalamalarımı felanda yazabilirim yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler..
- foundreform
- Doçent
Re: Açık Lise Kredi
96-143 arası bir kredi gelir.27 şubat kayıt için son gün geç kalma.Aslında 11. sınıfı örgün eğitimde bitirip,12. sınıfa açık liseye geçebilirsiniz karar sizin.
AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK / ALAN YOK
TOPLAM KREDİ : 204 / MEZUN
MEZUNİYET TARİHİ : 10/08/2015
Bende Örgün eğitimde lise 3 ilk dönem bitimine 1 ay kala ayrıldım ayrıca çift dikiştim ayın 3 ünde kayıt oldum daha hala yeni kayıt sistem gözükmüyor.Dönemim ve kredim kaç meraktan çatlıyorum ya 

foundreform kardeş nerden hesapladın ? Hani bunu neye göre hesaplıyoruz ? Ortalamaya yada ders saatlerine göre felan mı ?
1 yıl için ortalama 50-60 civarı gelir. 2.5 yıl okumuşsun. 125 ila 150 arası gelmesi lazım. Kaldığın ders sayısı çok değilse kredi konusunda endişelenmene gerek yok.dreams35 yazdı:Herkese merhaba,ben anadolu lisesinden açık liseye geçicem birkaç gün içinde ama aklıma takılan birşey var.Yardımcı olursanız sevinirim.Ben şimdi açık liseye geçtiğimde bana ne kadar kredi gelir (11.sınıfım) ? Yani tahmini olarak aşağı yukarı kaç civarında bi kredi gelir ? İsterseniz ortalamalarımı felanda yazabilirim yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler..

Örgünde okuduğun 1 yıl, açık lisede 2 dönem eder. Çİft dişik yaptığın yıl da döneme sayılıyor bildiğim kadarıyla. Lise 3 ün ilk dönemini de saymazlarsa 7. dönemden başlayabilirsin tahmini.ismail_12 yazdı:Bende Örgün eğitimde lise 3 ilk dönem bitimine 1 ay kala ayrıldım ayrıca çift dikiştim ayın 3 ünde kayıt oldum daha hala yeni kayıt sistem gözükmüyor.Dönemim ve kredim kaç meraktan çatlıyorum ya

Kardeş 9.sınıf 63.01 , 10.sınıf 59.35 , 11.sınıfın 1.dönemide 61.23 aşağı yukarı ne kadar gelir hani bi tahminen ? Kaç civarı kredi gelir ?
- foundreform
- Doçent
Ben hesaplamadım AÖL resmi sitesinde bu bilgi mevcut,örgünden açık liseye veya açık liseden örgüne geçişlerde kredi üzerine hesaplanır.Kredilerde ders saatlerine göre hesaplanıyor.dreams35 yazdı:foundreform kardeş nerden hesapladın ? Hani bunu neye göre hesaplıyoruz ? Ortalamaya yada ders saatlerine göre felan mı ?
http://www.aciklise.net/genel/acik-ogretim-lisesinden-orgun-egitim-veren-liselere-nasil-gecis-yapilir.html
Bugün kaydı felan yaptırdık 160 kredi geldi
Hepinize çok teşekkür ederim yardımlarınız için saolun..

- Köylü Kızı
- Onursal Üye
tebrik ederim..dreams35 yazdı:Bugün kaydı felan yaptırdık 160 kredi geldiHepinize çok teşekkür ederim yardımlarınız için saolun..

- foundreform
- Doçent
Mezuniyet için 32 kredin kalmış,yaşıtlarından önce diplomayı alırsındreams35 yazdı:Bugün kaydı felan yaptırdık 160 kredi geldiHepinize çok teşekkür ederim yardımlarınız için saolun..

Telaşa gerek yokmuş değil midreams35 yazdı:Bugün kaydı felan yaptırdık 160 kredi geldiHepinize çok teşekkür ederim yardımlarınız için saolun..

Hepiniz saolun
Hoşbulduk